Coronavirus: Expertii ne spun la ce temperatura trebuie sa spalam hainele pentru a ucide COVID-19

Coronavirus: Expertii ne spun la ce temperatura trebuie sa spalam hainele pentru a ucide COVID-19

Coronavirus: Expertii ne spun la ce temperatura trebuie sa spalam hainele pentru a ucide COVID-19

Expertii ne spun la ce temperatura trebuie sa spalam hainele pentru a ucide COVID-19.

Virusul Covid-19 afecteaza viata tuturor si trebuie sa luam masuri speciale pentru a preveni răspândirea virusului. Când vine vorba de spălarea hainelor, expertii ne recomanda sa spalam hainele la o anumită temperatură pentru a ucide virusul.

Luarea precauțiilor corecte în aceaste perioada este extrem de importantă

Coronavirusul se poate răspândi cu ușurință de la om la om, iar obiceiurile noastre zilnice ne-ar putea pune un risc suplimentar de a nu contracta infecția, ci de a o răspândi și mai mult. Potrivit experților, aceasta este modalitatea corectă de a ne spăla hainele pentru a vă reduce riscul.

Experții companiei de produse profesionale de curățare și spălătorie Dr. Beckman, ne recomanda cum sa ne spalam corect hainele pentru a ne asigura că reducem riscul de a răspândi Covid-19. Astfel, lenjeria, prosopul și lenjeria de uz casnic trebuie să fie spălate la o temperatură de 60 ° C pentru a impiedica la reducerea răspândirii germenilor.

Specialistii spun ca „Există o concepție greșită cum ca nu conteaza temperatura la care ne spalam hainele insa pentru a ucide un virus, e nevoie de o temperatura mai ridicata decat 30 sau 40 de grade. Testele au dovedit că spălarea hainelor la 60 ° C, cu un detergent bun, este perfect adecvată pentru a ucide bacteriile.

Citeste si Iata cum distrugem microbii din masina de spalat

Alte recomandari despre cum spalam hainele

Majoritatea dintre noi lasă haine și obiecte de uz casnic până când se face o grămadă si abia dupa aceea punem gramada la spalat. Există, de asemenea, o tendință de a spala la 40 de grade pe un ciclu rapid de spălare, pe care nu-l recomandăm - spun virologii.

În circumstanțele actuale, specialistii ne recomanda sa spalam la 60 de grade, mai des, imediat ce au fost purtate haine - sa nu lasam virusul in casa. Germenii pot fi răspândiți de la o persoană la alta sau prin atingerea echipamentelor sau a suprafețelor infectate.

Coronavirusul poate fi omorat cu aceste produse de curatenie daca sunt folosite corect - dar atentie la acestea care nu il pot distruge

Multe produse obișnuite de curățare a gospodăriei pot ucide coronavirusul dacă le folosim corect. Produsele dezinfectante trebuie folosite corect pentru a fi eficiente, spun specialiștii în sănătate.

Coronavirusul poate fi omorat cu aceste produse de curatenie daca sunt folosite corect - dar atentie la acestea care nu il pot distruge.

Despre cum distrugem virusurile din apropierea noastra, mai poti citi

Cum spalam hainele pentru a fi siguri ca distrugem bacteriile si virusurile?

5 lucruri pe catre trebuie sa le dezinfectezi pentru a impiedica răspandirea virusului

Cat timp traieste coronavirusul COVID-19 pe haine? Iata ce trebuie sa stii

Cum se transmite coronavirusul: o tuse, un stranut in apropiere sau un sarut pe obraz 

Coronavirusul poate supravietui zile întregi pe plastic si inox

Telefonul nostru poate fi o ruta de infectare cu coronavirus - iata cum il poti dezinfecta

autor: redactor Desprecopii  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII