Simptome de sarcina in saptamana 1

Simptome de sarcina in saptamana 1

Simptome de sarcina in saptamana 1

Simptomele de sarcina in saptamana 1 de sarcina sunt practic inexistente insa ... exista sansa ca ceva sa se intample.

Mai intai trebuie sa stii, ca in prima saptamana de sarcina inca nu esti efectiv insarcinata. De fapt inca nu ai ramas insarcinata! Fatul deci inca nu exista. Exista insa un ovul care trebuie sa fie fecundat, pregatit pentru a incepe calatoria unei vieti noi.

veti citi
Ce simptome vei avea avea in prima saptamana de sarcina?
Saptamana 1 de sarcina in video
Cât de devreme se pot experimenta simptomele de sarcină?
Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

 

Ce simptome vei avea in prima saptamana de sarcina?

Este prea devreme ca sa ai simptome specifice. Pentru femeile care au un ciclu menstrual de 28 de zile, ovulatia are loc aproximatix 14 zile dupa inceperea ciclului menstrual. Practic insa - nici una dintre femei - nu este atit de tipica si "puncuala". Puteti cumpara asa numitul: Predictor al Ovulatiei

Calculeaza-ti ovulatia cu acest CALCULATOR DE OVULATIE

In medie, o femei ovuleaza cu 14 zile inainte de urmatoarea menstruatie. Daca ramane insarcinata, nu va mai exista o urmatoare menstruatie asa ca s-a convenit ca inceputul sarcinii sa fie considerata a fi prima zi a ultimei menstruatii (UM). Bebelusul va fi asadar conceput dupa 2 saptamani de la UM. 

Saptamana 1 de sarcina in video

Video: Saptamana 1 de sarcina

Citeste toate informatii aici PRIMA SAPTAMANA DE SARCINA

Cât de devreme se pot experimenta simptomele de sarcină?

Sarcina este o absolut speciala în viața unei femei. Nu numai că îți aduce un suflet nou in viata - ci toată viața ta se schimbă. Așadar, atunci când poate fi chiar cea mai mică șansă să fii gravidă, vrei desigur să afli cât mai curând!
Dar cât de devreme poți să te aștepți să apară simptome de sarcină?

În primul rând, este important să ne amintim că fiecare sarcină este diferită, așa că este important să ne amintim că simptomele timpurii ale sarcinii sunt diferite si nu la fel pentru toate femeile.
Unele femei ar putea prezenta primele simptome la o săptămână sau două după ce au conceput, în timp ce altele nu simt nimic de luni întregi.

Care este vârsta sarcinii? In câte săptămani de sarcina ești?

Dacă nu ai fost niciodată gravidă înainte, s-ar putea să nu cunoști termenul de vârstă gestațională. Mai simplu spus, este termenul pe care îl folosesc specialiștii medicali pentru a determina cât de avansata este sarcina. Se calculează in săptămâni și se măsoară din prima zi a ultimului ciclu menstrual până la data respectiva.

De exemplu, dacă medicul  spune că sunteți gravidă de șase săptămâni, sunt șase săptămâni de la prima zi a ultimei perioade, ceea ce înseamnă că sunt aproximativ patru săptămâni de când ai rămas însărcinată.

Acest lucru se datorează faptului că la așa-numita notă de două săptămâni, nu faci decât să ovulezi și abia apoi e posibil să concepi.

La prima ecografie vei  obține o varsta mai sarcinii - dar pana atunci,  puteți calcula data scadentă și data estimată a concepției cu ajutorul calculatorului nostru de sarcină.

Iar aici avem un CALCULATOR AVANSAT DE SARCINA - considerat a fi cel mai exact calculator de sarcina.

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

 Afla cum cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Descarca această aplicație (pentru sistemele Android) AICI

Descarca aplicatia pentru IOS (Iphone sau tablete Mac) AICI

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII