Elevit 2: vitamina minune incepând cu săptămana 13 de sarcină - iată de ce să o alegi

Elevit 2: vitamina minune incepând cu săptămana 13 de sarcină - iată de ce să o alegi | video | Desprecopii.com - Canal YouTube

Elevit 2 este vitamina recomandata in trimestrele 2 si 3 de sarcina - vrei sa stii de ce?

Pentru ca Elevit 2 este un supliment nutritional gandit special pentru perioada sarcinii, la fel ca Elevit 1. Este o combinatie de vitamine, minerale, oligoelemente si acizi grasi omega-3 (DHA, EPA)* de inalta calitate si puritate ce ajuta la dezvoltarea sanatoasa a viitorului nou-nascut si mentinerea confortului gravidei prin administrarea a cate o capsula pe zi, pe tot parcursul trimestrelor 2 si 3 de sarcina.

Multe dintre femei prezinta carente nutritionale in sarcina

In aceasta perioada, necesarul de minerale si vitamine creste cu aproximativ 185%, pe cand necesarul caloric creste cu 15-20%.

Folosind ca sursa de micronutrienti doar alimentele, in scopul atingerii necesarului crescut, in anumite situatii exista riscul de a nu reusi asigurarea unui aport optim fie a-l depasi pe cel caloric si drept urmare posibilitatea de a acumula mai multe kilograme decat e necesar. Imbunatatirea calitatii alimentelor consumate este esentiala alaturi de un stil de viata sanatos.

De multe ori corectarea deficitelor nutritionale fie completarea aportului necesar intr-un mod facil se poate realiza prin administrarea de suplimente alimentare.

Nutrientii din Elevit 2 ajuta la acoperirea nevoilor mamei si contribuie la dezvoltarea armonioasa a tesutului fetal. Sustin formarea sangelui, ajuta tesutul matern sa se dezvolte in timpul sarcinii, contribuie la dezvoltarea si mentinerea vederii si a functiei normale a creierului la nou-nascut. Totodata, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, cu ajutorul vitaminelor A, B6, B12, C, D, a folatilor si a oligoelementelor. Prin antioxidantii pe care ii contine, Elevit 2 ajuta si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Elevit 2 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, atat la gravida cat si la fat, cu ajutorul vitaminelor D, C, magneziului si zincului.

Magneziul contribuie de asemenea la reducerea crampelor musculare des intalnite in trimestrul 3 de sarcina.

Elevit contine si Iod, un nutrient esential pentru organism. Cu toate ca este necesar numai in cantitati mici, acesta este un constituent important al hormonilor tiroidieni. Acestia mentin starea metabolica a organismului si sustin dezvoltarea si functionarea normala a sistemului nervos, a cognitiei copiilor. in tara noastra sunt regiuni extinse recunoscute ca zone cu deficit de Iod si suplimentarea cu acest element pe toata perioada sarcinii este justificata. Se va tine cont, desigur de situatiile medicale particulare in care o gravida are contraindicatie de Iod de la medicul endocrinolog.

Elevit 2 este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul sau informatiile de pe ambalaj. Pentru recomandari individualizate adresati-va medicului.

* Efectele benefice ale acizilor grasi omega-3 se obtin in conditiile unui consum zilnic de 250 mg.

Vitaminele in sarcina: Ce se intampla daca nu luam vitamine in timpul sarcinii?

Ce se intampla daca nu luam vitamine in timpul sarcinii?

A fi insarcinata si a nu lua vitamine prenatale inseamna sa ignori deliberat descoperiri medicale recente care pot scadea riscul aparitiei unor complicatii, de la anemie si preeclampsie la defecte de nastere ale creierului si ale coloanei vertebrale ale fatului. Mai departe...

autor: Desprecopii © 2022
Toate drepturile rezervate Desprecopii

PODCAST: O călătorie uimitoare te așteaptă

Pentru perioada embrionră
Planificare și primele
12 săptămâni de sarcina
Elevit 1
cu METAFOLIN
 • Elevit 1 conține Multivitamine, Minerale, Acid Folic, și Metafolin
 • Elevit 1 asigură aportul optim de folați tuturor femeilor: 400 micrograme de Metafolin + 400 micrograme acid folic
 • Conține fier sprijinind diviziunea celulelor sanguine, contribuind la dezvoltarea sănătoasă a fătului, și ajută la reducerea stării de oboseală a viitoarei mămici.
 • Conține Seleniu si Iod ajutând la protecția membranelor celulare împotriva stresului oxidativ și susține dezvoltarea cerebrală
Citește despre ELEVIT 1   Cumpara ELEVIT 1
Pentru perioada fetală
Începând cu săptămâna 13
până la naștere
Elevit 2
Cu METAFOLIN și OMEGA-3
 • Elevit 2 conține OMEGA 3 (DHA + EPA) din sursă de încredere MEG-3
 • Elevit 2 MEG-3 îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și puritate, find fabricat în Malgrave, Nova Scoția
 • Aportul de DHA și vitamina B12 poate avea efecte benefice asapra funcției sistemului nervos.
 • Elevit 2 acizii grași omega-3 contribuie la dezvoltarea normală a creierului și vederii fatului


Citește despre ELEVIT2   Cumpara ELEVIT 2
Pentru perioada de după naștere/postnatală
Alăptare și îngrijirea postnatală
Elevit 3
cu OMEGA 3 și LUTEINĂ
 • Elevit 3 conține Multivitamine, Minerale, DHA, și Luteină
 • Elevit 3 contribute la dezvoltarea normală a creierului și vederii nou-nâscutului în perioada alăptării
 • Elevit 3 susține sitemul imunitar și sănătatea osoasă în perioada postnatală
 • Elevit 3 vitaminele complexului b și fierul contribuie la reducerea senzației de obosealăCiteste despre ELEVIT 3   Cumpara ELEVIT 3

*Acestea sunt suplimente alimentare. Citiți cu atenție prospectele sau informațiile de pe ambalaj