Nume de baieti: cele mai frumoase nume de origine italiana

Nume de baieti -  cele mai frumoase nume de origine italiana

Nume de baieti: cele mai frumoase nume de origine italiana

Nume de baieti: cele mai frumoase nume de origine italiana -
Astepti un baietel? Una din cele mai frumoase preocupari din timpul sarcinii ... este sa ii gasesti un nume frumos.

Nume de baieti: cele mai frumoase nume de origine italiana

Astepti un baietel? Una din cele mai frumoase preocupari din timpul sarcinii ... este sa ii gasesti un nume frumos. Numele unui copil este un talisman pentru viata sa pentru ca il va insoti toata viata. Italia este o tara frumoasa, plina de o istorie care are eroi, oameni puternici, curajosi, bogati, barbati frumosi si cuceritori ... iar aceasta combinatie este cu siguranta ceva care ii doresti si baiatului tau care se va naste. Iata o selectie cu cele mai frumoase nume italiene pentru baieti - impreuna cu semnificatia lor. Alegere usoara!

Abele - Acesta este un nume tradițional și înseamnă „păstor”. Deși în ebraică, numele înseamnă „Respirație”. În Vechiul Testament, el a fost Adam și cel de-al doilea fiu al lui Eva.

Abramo - Un nume foarte popular, deoarece are mai multe variații utilizate de părinții din întreaga lume. Înseamnă „Tatăl multora” și are originea în ebraică.

Adalberto - Este un nume unic și înseamnă noblețe. Utilizarea acestui nume a crescut din nou în ultimul deceniu.

Adalfieri - De origine italiană, acesta este un nume de băiat robust din Italia și înseamnă „jurământ nobil”. Este un nume frumos pe care i-ai putea da bebelușului tău dacă vrei ceva tradițional, dar și semnificativ.

Aldo - Aldo înseamnă „vechi” sau „înțelept” și chiar „nobil”. Este unul dintre cele mai dulci dintre numele scurte italiene pe care le-ai putea selecta pentru copilul tău.

Alessandro -  Încă un alt nume popular printre italieni, Alessandro înseamnă „apărătorul omenirii”.

Alfonso -  Un nume la modă, Alfonso înseamnă „nobil” și „dornic”. Este un nume de băiat popular în italieni.

Alfredo - Un nume clasic, dar cool, Alfredo înseamnă „consilier înțelept”.

Armani - Dacă ești la curent cu modă, acesta poate fi numele perfect pentru fiul tău. Popularitatea numelui a venit de la celebrul designer Georgio Armani.

Adriano - Numele își are rădăcinile în Marea Adriatică. Așadar, dacă fiul tău este un bebeluș de apă, atunci, fără îndoială, ar trebui să-i dai acest nume frumos.

Angelo - Poate fi un nume italian sau chiar un nume de familie. Înseamnă „înger sau mesager al lui Dumnezeu”. Angelo va fi cu siguranță un nume perfect pentru micuța ta bucurie.

Belvedere - O selecție superbă de nume pentru băieți, adică „frumos de văzut”. Cu siguranță va fi un nume unic de băiat italian italian pentru copilul tău, care este frumos în interior și în exterior.

Basilio -  Un nume regal pentru băiatul tău regal! Basilio înseamnă „nobil”, „regal” sau „împărat”. Înseamnă, de asemenea, trandafir.

Bosco -  Pentru părinții care doresc să meargă într-un mod spiritual sau tradițional, puteți opta pentru acest nume. Bosco este numele unui sfânt italian și, prin urmare, un mod minunat de a-l omagia.

Brando - Brando este un nume popular care înseamnă „sabie”. Poate însemna, de asemenea, „orice armă folosită în timpul războaielor”.

Bernardo - O alegere divină a numelui, Bernardo, înseamnă „la fel de curajos ca un urs”. Așadar, dacă sunteți cu toții dispuși să crești o descendență neînfricată, acest nume italian este ideal.
Boris Ce este mai curajos decât un lup sau un leopard de zăpadă? Asta înseamnă acest nume și ar fi o potrivire perfectă pentru băiețelul tău.
Callisto Ce sună mai italian decât numele Callisto? Un nume fascinant care înseamnă „frumos” pentru băiatul tău superb. Care poate fi un nume mai bun pentru darul lui Dumnezeu decât să-l numim frumos?
Carlos devine un nume italian din ce în ce mai popular și aproape orice alt nume masculin italian pe care îl auzim este Carlos. Înseamnă „fermier”.
Casmiro Sounds rafinat, nu? Casmiro înseamnă „faimos” și asta este sigur că fiecare visează să fie!
Celestino Înțeles „ceresc”, acesta ar putea fi numele perfect pentru micuțul tău care te va face viața cerească pentru tine și partenerul tău. Deși pierde popularitatea, americanii sunt adesea folosiți ca o formă scurtă precum „Celeste”.
Celio La fel ca și numele anterior, și acest lucru este oarecum divin. Numele înseamnă divin și este o alegere excelentă pentru părinții care sunt spirituali, dar și pentru cultura actuală a numelor cool.
Cencio Un nume tradițional, numele înseamnă „învingător”. Fiecare părinte își dorește ca copilul să aibă succes. Atunci de ce să nu începi numindu-l la fel?
Ciro Un nume unic, excelent, Ciro înseamnă „ca soarele”. Fiul tău este sigur că va aduce căldură în viața ta și va scoate tot întunericul.
Clemente Deși sună francez, este un nume italian rafinat. Înseamnă „blând și milostiv”.

Caro Caro este puternic și frumos. Este tot ceea ce îți dorești ca fiul tău să devină pe măsură ce crește. Nu numai că sună elegant, dar, de asemenea, pare destul de puternic.
Cristiano Pentru toți iubitorii de fotbal de acolo, Cristiano va fi un nume perfect pentru campionul tău dacă ești fan Ronaldo! Numele înseamnă „adeptul lui Hristos”. Dar, în aceste zile oamenii păstrează acest nume ca un trend în sine.
Dante Utilizat ca prenume și prenume, Dante este un nume frumos care înseamnă „statornic”.
Davide Folosit ca variație a numelui „David”, acesta înseamnă „iubit”. Ce modalitate mai bună de a-l face pe fiul tău să se simtă iubit decât să-l numești această bijuterie?
Desi Acest nume devine mult prea popular în ultimii ani. Partea cea mai bună despre aceasta este că este un nume asexual. Înseamnă „dor”, dar vă recomandăm să alegeți acest nume doar pentru cât sună șoldul!
Domenico Cu toate acestea, un alt nume clasic, dar puternic, de băieți italieni. Domenico înseamnă „aparține lui Dumnezeu”. Trebuie să spunem că sapăm tonul elegant pe care îl poartă cu sine.

Drago înseamnă „dragon” și toți părinții voioși care caută un nume ciudat, mergi pentru acesta.
Edgardo Un om cunoscut pentru bogățiile sale se numește Edgardo. Așadar, dacă sunteți un părinte în așteptare și doriți ca copilul dvs. să fie înstărit și de succes, acesta este numele pe care ar trebui să îl urcați!
Edmondo Un bărbat de mare succes și productiv este ceea ce înseamnă acest nume. Deși nu este foarte comun, puteți readuce acest nume în stil cu siguranță.
Eduardo Suntem siguri că trebuie să fi auzit mult acest nume. Acest nume înseamnă „deținătorul proprietăților bogate”. Este un nume clasic și destul de faimos.
Elio Elio a devenit un nume popular încă de la lansarea Call Me By Your Name. Numele înseamnă „cel care are puterea Soarelui”.
Elmo Deși mulți nu ar prefera să-și numească fiul după un desen animat, numele are un sens frumos care spune „cel care dă protecție”.
Emanuele Acest nume înseamnă „Dumnezeu este cu noi”. Dacă alegeți să-l numiți pe fiul vostru, asigurați-vă că va avea un nume de șold și misto, cu un pic de atingere tradițională!
Emberto Un nume unic care înseamnă „cineva care este un războinic strălucitor”.

Enrique Toți iubitorii de muzică vor jura după acest nume. Enrique este un nume comun și înseamnă „o persoană care deține moșii mari și le conduce”.
Enzo Este un nume italian predominant și înseamnă și „conducător”.
Eustachio Eustachio este și un nume popular de băiat italian și este folosit pentru a respecta un sfânt foarte faimos.
Francesco Este versiunea italiană a numelui „Francis” și înseamnă „om liber”.
Fabian Un alt nume clasic, care este încă folosit de mulți. Fabian înseamnă „fermier” și este un nume simplu și întemeiat pentru băiețelul tău.
Fausto Numele înseamnă „om al norocului” și este unul extrem de popular printre toți italienii!
Favio „Un om cu înțelepciune și înțelegere”, Favio sună ca numele perfect pentru băiatul tău perfect.
Felix Un nume comun, dar foarte căutat, Felix înseamnă „un bărbat binecuvântat cu noroc, avere și succes”.
Fiero Dacă căutați un nume de băiat italian bun, mergeți pentru acesta. Fiero înseamnă „mândru” și este, fără îndoială, misto de spus!
Franco Este un nume neobișnuit cu origini franceze și este folosit ca prenume sau prenume.

Gabriel Un nume des utilizat, Gabriel înseamnă „Dumnezeu este puterea mea”.
Gasparo Trebuie să recunoști că acesta este un nume destul de neobișnuit și i se va potrivi foarte mult băiatului. Numele înseamnă „cel care deține mulți bani”.
Geno Ce e mai bun decât un nume scurt și drăguț pentru băiatul tău? Geno înseamnă „Dumnezeu este dragoste”.
Gilberto Un nume extrem de italian, Gilberto înseamnă o „promisiune strălucitoare”. Este o variație a numelui Gilbert.
Georgio Un nume popular în toată lumea, Georgio înseamnă „agricultor”.
Herberto Numele înseamnă „luptător strălucitor” și este unul puternic pentru băieții italieni.
Ivano Este un nume sfânt și înseamnă „Dumnezeu este milostiv”. Poate fi funky, precum și un nume tradițional pentru fiul tău.
Isaia Este un nume neobișnuit, dar religios; înseamnă „Dumnezeu este mântuirea”.
Jacopo Este o variantă a numelui „Iacob”. Înseamnă „Deținătorul călcâiului” și este un nume sfânt.
Julio Un nume obișnuit, numele înseamnă cineva care iubește să își facă prieteni. Dacă vrei un nume italian autentic, acesta este perfect pentru băiețelul tău!
Kara Vrei ceva unic, dar frumos ca nume pentru copilul tău? Kara înseamnă „iubit” și se va potrivi mult copilului tău.
Krystallo Un alt nume nemaiauzit, Krystallo înseamnă „adeptul lui Hristos”. Deși sună sfânt, acesta poate fi cu siguranță un nume foarte fain pentru băiatul tău.
Leonardo Un nume destul de comun și chiar faimosul actor Dicaprio este numit așa. Leonardo înseamnă „Leu îndrăzneț”.

Lorenzo Un nume italian autentic care înseamnă „cineva care a locuit în orașul italian Laurentum”.
Lazaro Este varianta italiană a cuvântului „Lazăr” și este un nume biblic. Puteți utiliza, de asemenea, Lazzaro.
Leone Este un nume latin care reprezintă „Leu”. Ce nume mai bun pentru leul copilului tău decât acesta?
Luca Este inițial un nume de loc în Italia, dar este, de asemenea, un nume comun de băieți în regiune.
Luigi Căutați un nume italian potrivit? Du-te după Luigi. Acest nume este păstrat de mulți drept respect pentru renumitul luptător cu același nume.
Luka Deși poate suna la fel ca „Luca”. Înseamnă „ușor” și este un nume frumos pe care să-l dai copilului tău.
Matteo Considerat a fi un nume destul de comun printre italieni, înseamnă „Cel care este un dar de la Domnul”.
Mano Este un nume ebraic care înseamnă „Dumnezeu este cu noi”. În Hawaii, înseamnă și „iubitor pasionat”.
Manuel Este, de asemenea, un nume holistic care înseamnă „Dumnezeu este printre noi”. Încă o dată, acesta este și un nume italian și spaniol predominant.
Marcello Acest nume este „Marcel” sau „Marcelo”. Înseamnă un „tânăr războinic”.
Massimo Folosit de mai mulți italieni, acest nume înseamnă „Cel care este cel mai mare”. Va fi un nume perfect pentru copilul tău care va crește pentru a fi un bărbat puternic.
Nicolas Nicolas înseamnă „oameni învingători” și este relativ comun printre toți italienii să folosească acest lucru pentru acest băiat.
Nino Un nume dragut pentru baietelul tau dulce. Înseamnă „Dumnezeu este plin de milă” și este un nume rezonabil de elegant pe care să-l dai copilului tău.
Orlando Am cunoscut cu toții un Orlando în viața noastră

Pepe Este o variantă spaniolă a numelui „Joseph”. Este considerat un nume destul de fain de păstrat pentru această generație de copii.
Piero Acesta este un nume foarte vechi, dar încă utilizat frecvent în întreaga lume. Piero în latină veche înseamnă „piatră”.
Ricardo Înseamnă un „conducător puternic sau puternic. Acest nume este dat nu numai italienilor, dar și în alte câteva țări.
Raul Raul este, fără îndoială, un nume minunat pe care ți-ar plăcea să-l dai fiului tău! Înseamnă „pachet de lupi”.
Rinaldo Un nume sfânt care înseamnă „unul a cărui putere este în înțelepciunea lui”. Este un nume destul de genX pentru a da băiatului tău.
Russo Este un nume tradițional sicilian care se traduce prin sensul „unul roșu”.
Sal Un nume scurt, dar totuși un nume italian obișnuit, Sal înseamnă „cel care este salvator”.
Samuel Acest nume are versiuni diferite, dar toate au un sens oarecum similar care spune „a fost spus de Dumnezeu”.
Sergio Aproape orice alt italian este numit Sergio, care înseamnă „un servitor”.
Stefano Încă un alt nume pe care l-ai putea lua în considerare. Stefano înseamnă „coroană” sau „cel care poartă o coroană”.
Tommaso Este, de asemenea, un nume în Cartea Sfântă. Tommaso a fost cel care s-a îndoit de învierea lui Hristos.
Tito În italiană, Tito înseamnă „a uriașului” și suntem siguri că fiul tău va crește pentru a iubi acest nume scurt și drăguț!
Timotio Timotio înseamnă „a-L onora pe Dumnezeu”.

Tore Un alt nume drăguț și funky, Tore înseamnă „salvator”.
Uberto Uberto este un nume dat cuiva care are o „minte strălucitoare”. Poate fi un nume autentic, dar încă urat pentru băiețelul tău.
Urbano Urbano înseamnă cineva care „locuiește în oraș” și se gândește la acesta, acesta este un nume destul de fain și urban pe care să-l dai băiatului tău!
Ucello Acest nume are un sens frumos care spune „pasăre”.

Valentino - Ce nume mai bun să alegeți pentru fiul dvs. decât cel care înseamnă „curajos sau puternic”?

Vito - Este de departe cel mai frumos nume de sens pe care îl poți alege pentru fiul tău. Vito înseamnă „viață”.

Vincenzo - Este o variantă a numelui „Vincent”. Înseamnă „cucerire”.

Vittorino - Numele înseamnă „a cuceri” și este considerat un nume puternic pentru băieți.

Zan - Acest nume inseamna „clovn”.

Alte sugestii de nume de baieti

Nume de eroi din basme romanesti - pentru baieti puternici si curajosi

Nume de baieti cu tenta marina - o selectie personala

Nume de baieti: nume de regi, voevozi si imparati

Nume de copii inspirate de povesti

25 de nume grecesti pentru baieti - o selectie mitica

Nume de baieti care incep cu litera A - pentru special, noblete si putere

In cautarea numelui norocos pentru baiatul tau - incearca generatorul de nume norocoase

Pentru toti parintii care stiu ce important este numele pentru definirea personaltiatii si a norocului - am creat acest calculator de NUME NOROCOASE.

generator nume norocoase copii

Nume de copii și legătura cu destinul ?

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.


Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.

Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII