Copilul tău își dorește un gadget? Alege-l pe cel mai potrivit și sigur pentru vârsta lui

Copilul tau isi doreste un gadget? Alege-l pe cel mai potrivit si sigur pentru varsta lui

Copilul tău își dorește un gadget? Alege-l pe cel mai potrivit și sigur pentru vârsta lui

Fiecare copil își dorește o tabletă. Și fiecare copil merită un astfel de dispozitiv, mai ales acum – când ultimele luni ne-au dovedit nouă, părinților, că aceste gadgeturi smart nu mai sunt doar instrumente de distracție, ci sunt necesare pentru învăța și a face teme sau pentru a păstra legătura cu colegii sau profesorii.

Tableta MatePad T8 este un tovarăș ideal pentru activitățile de învățare sau de relaxare ale copiilor, datorită aplicației Kids Corner, concepută pentru a le oferi un mediu potrivit. Opțiunile de control parental le permit părinților să gestioneze cu ușurință conținutul și aplicațiile disponibile, dar și timpul pe care copiii îl pot petrece în fața dispozitivului. În plus, bateria dispune de o capacitate înaltă de 5100mAh, pentru a oferi până la 12 ore de redare continuă video locală sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

- veți citi:
O tabletă pentru copilul tău. Iată ce sfaturi iți dăm și de ce acum este oportun să faci această investiție inteligentă
Tableta Huawei MatePad T8 - un dispozitiv accesibil și extrem de util pentru studiu dar și timp liber

Tableta MatePad T8

Tableta MatePad T8 este un tovarăș ideal pentru activitățile de învățare sau de relaxare ale copiilor, datorită aplicației Kids Corner, concepută pentru a le oferi un mediu potrivit. Opțiunile de control parental le permit părinților să gestioneze cu ușurință conținutul și aplicațiile disponibile, dar și timpul pe care copiii îl pot petrece în fața dispozitivului. În plus, bateria dispune de o capacitate înaltă de 5100mAh, pentru a oferi până la 12 ore de redare continuă video locală sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

Kids Corner nu este singura aplicație de care cei mici se pot bucura de pe ecranul tabletei. Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, îi așteaptă și cu alte aplicații de învățare și jocuri interesante pe care le pot explora.

Tableta este special concepută pentru a face activitățile de învățare de la distanță sau sesiunile de lectură mai prietenoase pentru copii, cu un raport ecran-corp de 80%. Ușoară și elegantă, este un dispozitiv ideal pentru confort, chiar și atunci când este ținută în mână pentru o perioadă mai lungă de timp. Mai mult, tableta dispune de modul Eye Comfort și de un nou mod Dark, tehnologii care oferă un mediu mai sigur pentru privire.

O tabletă pentru copilul tău. Iată ce sfaturi îți oferim și de ce este oportun să faci această investiție inteligentă

O tabletă bine aleasă, sigură și echipată cu funcții utile, devine o investiție smart din pe care noi, părinții, o putem face pentru copii.

Copiii noștri sunt acum, mai mult ca niciodată, familiarizați de dispozitiviele inteligente. Necesitatea acestor gadgeturi pentru ei este acum evidentă. Dar, cum alegem o tableta performantă la un raport preț-calitate foarte bun? Bineînțeles, în condițiile în care ne dorim ca tableta să ofere funcționalitățile esențiale, sa aibă un design modern și o cameră foto care să le țină în priză creativitatea.

Atenția noastră a fost atrasă de această noua tabletă - care a intrat pe piață la începul lunii mai 2020:

Tableta Huawei MatePad T8 - un dispozitiv accesibil și extrem de util pentru studiu,  dar și timp liber

Vestea bună pentru părinți vine de la HUAWEI - care a lansat, în luna mai, un dispozitiv special conceput pentru copii - tableta Huawei MatePad T8,  accesibilă și extrem de utilă pentru studiu, dar și timp liber. Până la finalul lunii iunie, în cadrul campaniei Family Week, tableta poate fi achiziționată cu un discount de 200 lei, devenind astfel un gadget potrivit pentru orice buget.

Huawei MatePad T8 este o nouă tabletă de 8 inci, care oferă performanțe puternice la un preț accesibil. Susținută de un procesor octa-core și o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh , Huawei MatePad T8 oferă puterea de procesare necesară pentru activitățile de zi cu zi ale utilizatorului și o autonomie a bateriei potrivită pentru utilizare îndelungată.

tableta huawei

Ușoară și elegantă, potrivită pentru a fi manevrată de copii

Huawei MatePad T8 dispune de rame ultra-subțiri, de 4.9 mm, de un raport ecran-corp de peste 80% și de o suprafață mare de afișaj. Cu o greutate de aproximativ 310 g, tableta menține un factor de formă ideal pentru o experiență de utilizare plăcută.

MatePad T8 dispune de un corp metalizat, de un finisaj șlefuit și de un design curbat ergonomic pentru confort în utilizare. Disponibilă în varianta de culoare Deepsea Blue, Huawei MatePad T8 este un gadget minimalist și elegant, potrivit pentru orice vârstă.

Ușoară, dar puternică

Proiectată special pentru a oferi o gamă variată de scenarii de lucru și redare, Huawei MatePad T8 dispune de un procesor octa-core cu frecvența principală de până la 2.0 GHz, ceea ce crește considerabil viteza de procesare a tabletei. Chipset-ul avansat funcționează în tandem cu bateria care dispune de o capacitate înaltă de 5100mAh, pentru a oferi până la 12 ore de redare continuă video locală sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

Mod Eye Comfort, care optimizează temperatura de culoare din sistem

MatePad T8 dispune și de un mod Eye Comfort, care optimizează temperatura de culoare din sistem. Setările de temperatură de culoare pot fi ajustate în funcție de nevoile utilizatorului.

EMUI10 – O experiență inteligentă fără cusur, care îi va cuceri pe cei mici

Huawei MatePad T8 oferă o serie de funcții inteligente datorită EMUI10.0.1. Sistemul de operare Android 10 personalizat este optimizat pentru un răspuns rapid și oferă un nou mod Dark dezvoltat pe baza cercetărilor HUAWEI, pentru a oferi o experiență de lectură confortabilă. Acest tip de activitate poate fi și mai atractivă cu layout-urile tip revistă oferite de tabletă. Datorită paletei Morandi cu care este dotat, EMUI10 devine mai captivant și mai elegant.

► Mai multe detalii despre Huawei MatePad T8 aici.

autor: Milena Sadova, Senior Editor Desprecopii.com - toate drepturile rezervate (c) 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII