Castiga un e-Book Kindle de la UPC si ofera-i copilului tau siguranta pe Internet, numai cu Magic Desktop !

Un e-book Kindle pentru Magic Desktop

Un e-book Kindle pentru Magic Desktop

 • Descarca gratuit softul educational care iti protejeaza copilul de pericolele Internetului si poti castiga unul din cele trei Kindle-uri

Descarca gratuit softul educational care iti protejeaza copilul de pericolele Internetului si poti castiga unul din cele trei Kindle-uri.
Trebuie doar sa intri pe www.upc.ro/magic-desktop/, sa descarci gratuit Magic Desktop si sa ne trimiti o fotografie cu cel mic in timp ce utilizeaza unul din programele softului. Apoi, trimite poza la adresa: poze@desprecopii.com si intri automat in concurs. Verifica mereu ultimele stiri despre concurs la acest topic.

Albumul participantilor la concurs este AICI.

Internetul este o poarta spre necunoscut pe care copilul tau o deschide zilnic, fiind astfel expus la pericole precum mesaje de hartuire, materiale cu continut ilegal sau intalniri cu persoane necunoscute din mediul virtual.

Daca te numeri printre parintii care considera ca cea mai buna solutie pentru a-si proteja copiii de amenintarile mediului virtual este aceea de a le interzice accesul pe Internet, noi iti propunem o solutie eficienta: Internetul sigur! Softul Magic Desktop, oferit gratuit de UPC si dedicat copiilor cu varsta de pana la 10 ani ii va oferi pustiului tau acces controlat pe Internet, fara a fi nevoie sa stai intotdeauna langa el. In plus, Magic Desktop vine in ajutorul celui mic ajutandu-l sa-si dezvolte competente de baza, precum citit, scris si socotit.

Dadaca virtuala sau Magic Desktop iti ofera aplicatii extrem de eficiente, precum  Kids E-mail - Magic Mail , in care tu administreazi agenda de contacte si mailurile primite de copilul tau.
Intra acum in cursa pentru siguranta copilului tau! Participa la concurs in perioada 3 februarie -  27 februarie 2011.  

Premiile sunt 3 e-Book trei Kindle-uri.


REGULAMENT OFICIAL

ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei - in cadrul unui topic desfasurat pe forumul Desprecopii.com. La concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 3 februarie 2011 si se va incheia la data 27 februarie 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data 26 februarie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 februarie 2011, prin tragere la sorti.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Trebuie doar sa intri pe www.upc.ro/magic-desktop/, sa descarci gratuit Magic Desktop si sa ne trimiti o fotografie cu cel mic in timp ce utilizeaza unul din programele softului. Apoi, trimite poza la adresa: poze@desprecopii.com si intri automat in concurs. Verifica mereu ultimele stiri despre concurs la acest topic.

Alegerea castigatorilor:
Castigatorii se vor alege prin tragere la sorti dintre cei care au trimis poze cu copilul lor in conditiile cerute de concurs.

6. PREMII
Premiile sunt 3 la numar. Ele sunt 3 e-book readere Kindle. 
7. EXPEDIEREA PREMIILOR
Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorului (user: anda08) in termen de 7 zile de la anuntarea lor. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile datele complete pentru primirea premiului, vor pierde premiul.
8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 februarie 2011 - pe forumul Desprecopii.com 
9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
10. DISPOZITII FINALE
Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
11. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.
12. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

 1. Loredana
  Loredanatrimis la 13/2/2011

  Jocurile propuse de UPC sunt preferatele fiului meu....sa speram ca o sa-l avem.....

  Raspunde la acest comentariu
 2. Dodo-pui
  Dodo-puitrimis la 8/2/2011

  E nemaipomenit concursul....iar jocurile propuse de UPC sunt f dragutze lui Bogdan i-a placut.Bafta tuturor participantilor

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII