Vrei să faci un bebe? Iată 6 semne că ai putea fi super fertilă

Vrei sa faci un bebe? Iata 6 semne că ai putea fi super fertila

Vrei să faci un bebe? Iată 6 semne că ai putea fi super fertilă

Sarcina este una dintre cele mai frumoase experiențe din viața unei femei - la capătul ei ești o mămică de bebe scump. 🤰👶

Dar, de asemenea, nu putem ignora faptul că a concepe și a rămâne însărcinată nu este ușor pentru toate femeile. Cu toate acestea, există și femei pentru care a rămâne însărcinată este destul de ușor! Te-ai întrebat vreodată de ce?

Conform științei, există cel puțin 6 semne pe care corpul tău ți le trimite pentru a-ți spune că ești fertilă, iar identificarea acestor indicatori poate fi foarte simplă!

• Iată 6 semne de super-fertilitate: 🌟

- vei citi:
Cicluri menstruale foarte regulate
Forma corpului tău este asemănătoare unei pere
Ai mai fost gravidă, în ciuda faptului că ai utilizat anticoncepționale
Din punct de vedere medical, totul este bine
Ai un simț al mirosului accentuat
Ai o secreţie vaginală clară

Cicluri menstruale foarte regulate

Dacă ești una dintre acele femei ale căror cicluri menstruale funcționează ca un ceas, fără perturbări sau întârzieri, consideră-te binecuvântată în ceea ce privește fertilitatea. De fapt, a avea simptome regulate ale sindromului premenstrual (chiar dacă nu e plăcut) poate fi un indicativ pentru funcționarea corectă a corpului. Pe de altă parte, dacă ai perioade neregulate, te confrunți cu dureri pelvine cronice și chinuitoare, poate fi un indicator că ceva nu funcționează bine în sistemul tău reproductiv sau hormonal. Poate indica, de asemenea, semne de endometrioză sau infecții ovariene de orice fel, care ar trebui îngrijite imediat.

Forma corpului tău este asemănătoare unei pere

Un tip de corp curbat, asemănător unei pere, este definit în mod vizibil de „sânii și pelvisul bine dezvoltate”, care este o indicație a glandelor hormonale care funcționează bine. De fapt, acesta este un semn important că sistemul reproductiv funcționează bine și că problemele de fertilitate s-ar putea să nu te lovească. Deși acest lucru nu înseamnă că sânii mari sunt singurul semn de a fi foarte fertilă, este doar una dintre măsurile care promovează o fertilitate bună.

Ai mai fost gravidă, în ciuda faptului că ai utilizat anticoncepționale

Pentru femeile care sunt extrem de fertile, sarcina poate avea loc în ciuda faptului că folosesc orice formă de control al nașterii. În timp ce astfel de sarcini accidentale nu se întâmplă întotdeauna, este un semn bun că ești foarte fertilă și sănătoasă. Consideră că este un fel de efect secundar pozitiv!

Din punct de vedere medical, totul este bine

A fi bine din punct de vedere medical, urmarea unei diete și stil de viață bune sunt condiții prealabile pentru fertilitate. Dacă ai reușit să menții o sănătate bună, să faci exerciții fizice și să practici o îngrijire și igienă consecvente, ești pe drumul cel bun. Femeile care urmează aceste măsuri simple au mai puține șanse să evite pericolele și accidentele de fertilitate, deși există întotdeauna excepții.

Ai un simț al mirosului accentuat

Potrivit experților, femeile aflate la ovulație au cel mai accentuat simț al mirosului și sunt mai sensibile la feromoni, de obicei în a doua jumătate a ciclului menstrual. Un ciclu bun de ovulație implică faptul că femeile sunt mai predispuse să rămână însărcinate și să fie mai fertile decât altele. Relație ciudată, dar totuși adevărată!

Ai o secreţie vaginală clară

Se spune că femeile sunt cele mai fertile la mijlocul ciclului menstrual și este frecvent ca ele să observe o  secreţie vaginală de mucus limpede, de obicei inodoră. Acesta este de obicei un semn bun că, colul uterin facilitează mișcarea și implantarea ușoară a spermei, ceea ce este util în etapa de concepție timpurie. O bună producție de estrogen este, de asemenea, un semn că sistemul hormonal produce estrogen în cantități mari, utile, ceea ce susține o sarcină sănătoasă.

► vezi aici CALCULATOR DE OVULATIE - cu care iti poti calcula ziua ovulatiei.

Citeste si Cand testul de sarcina refuza sa fie pozitiv: confesiunile mamicilor care au reusit

Despre ovulatie, esential de citit

Temperatura bazala in faza luteala

Fazele unui ciclu menstrual

Cum sa raman repede insarcinata/gravida - GHID COMPLET

Informatie si sustinere pentru femeile care doresc sa aiba un copil

Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infruntați mai bine emotiile puternice pe care le puteti simti pe parcursul perioadei in care veti astepta cu infrigurare sa deveniti mamica. Este important sa stiti ca pe acest drum nu sunteti singura. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. 

 Forumuri recomandate - FORUMURILE ASPIRANTELOR

 Forumul FIV
Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme.

 Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta! 

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII