Când îți iei copilul acasă de la creșă și rămâi îngrozit de ce s-a putut întâmpla acolo...

Cand iti iei copilul acasa de la cresa si ramai ingrozit de ce s-a putut intampla acolo...

Când îți iei copilul acasă de la creșă și rămâi îngrozit de ce s-a putut întâmpla acolo...

Alegerea unei creșe pentru copiii noștri nu este o sarcină ușoară. Ne dorim un mediu educațional potrivit, precum și personalul potrivit. Vrem doar ce e mai bun pentru copii.

Din păcate, o mamă a crezut că a găsit mediul perfect pentru copilul ei și a fost fericită să o lase acolo în fiecare zi. Apoi, într-o după-amiază, a mers să o ia și a fost îngrozită de ce a văzut pe corpul fiicei sale de numai 15 luni...

- vei citi:
Am fost furioasă și tristă în același timp
Copilul avea peste 25 de urme pe corp
Mama acum își face griji

Am fost furioasă și tristă în același timp

Mi s-a întors stomacul. Am fost furioasă și tristă în același timp”, a spus Alice - o mamica din Arizona, Statele Unite. Acum cere răspunsuri după ce copilul ei a fost mușcat de peste 12 ori în timp ce se afla la o creșă. Alice și-a dat seama că fiica ei, Rosalynn, fusese rănită. Când îi schimba hainele acasă ea a găsit urme roșii pe spate, ascunse sub hainele fiicei sale.

Copilul avea peste 25 de urme pe corp

Ea a mai spus: „La început, m-am întrebat dacă acele urme sunt cu adevărat mușcături, și apoi, creierul meu a încetat să se mai gândească și am început să plâng. Erau peste 25, greu de spus. 25 ar fi minimul de urme pe care l-am discutat cu polițistul.”

Departamentul de Poliție din Tucson a declarat că ofițerii au făcut un raport inițial, iar Unitatea Scenelor Crimei a fotografiat. Anchetatorii cred că semnele, care au fost descoperite au fost cauzate de un alt copil. Nimeni nu a fost încă arestat.

Vrei mereu să-ți protejezi copiii și simt că nu s-a întâmplat asta”, a spus Alice. „Simt că am lăsat-o cu cineva care nici nu a privit-o deloc”.

Alice a adăugat: „Faptul că nimeni nu a intervenit în acele minute... poate că au rămas singuri, poate că nu au luat în seamă strigătele, nu știu, dar este nevoie de ceva timp pentru a face acest tip de mușcătură și fiica mea ar fi fost foarte deranjată de durere."

Creative Beginning Preschool nu va publica o declarație și Departamentul Sănătății a declarat că nu poate comenta investigațiile în așteptare.

Departamentul serviciilor de sănătate din Arizona a lansat următoarea declarație despre incident:

ADHS investighează incidentul la Creative Beginnings Daycare și lucrează cu forțele de ordine. Ancheta nu este finalizată, iar ADHS nu poate comenta investigațiile în așteptare.”

Mama acum își face griji

Mama acum își face griji, deoarece, dacă nu se iau măsuri, același lucru care i s-a întâmplat fiicei sale s-ar putea întâmpla și copilului altcuiva.

Ar trebui să fie de la sine înțeles că orice abuz asupra unui copil este urât, nenatural și o încălcare de neiertat a încrederii. Trebuie să facem tot ce putem pentru a rămâne vigilenți la potențialele cazuri de abuz asupra copiilor din întreaga lume și operațiuni precum aceasta ar trebui să continue să se desfășoare așa cum fac ele. Lumea va fi întotdeauna un loc periculos, dar este de datoria noastră să ne asigurăm că o facem cât mai sigură pentru copiii noștri. Adoptarea unei poziții dure cu privire la orice formă de abuz asupra copiilor este ceva ce trebuie făcut, acum și în viitor.

Esti o mamica incepatoare? Merita sa citesti si:

Stresul mamei si cum influenteaza bebelusului
Exista timp liber pentru mamicile de bebelusi?
Stii sa-ti ajuti bebelusul sa vorbeasca?
Creierul bebelusului si misterele sale
Mamicilina, medicamentul minune
Teama (anxietatea) despartirii de mamica

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Vei avea acces gratuit la o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată.

Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

 Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Sursa: Inside Edition

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII