A patra donatie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

A patra donatie Pampers

A patra donatie Pampers

  • Spitalul „Dr. I. A. Sbarcea” din Brasov a primit cea de a patra donatie Pampers din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers® si UNICEF isi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global.  Parintii din Romania s-au implicat si au fost printre cei mai activi sustinatori ai campaniei în editiile trecute. Pampers® si UNICEF le multumesc, încercand la randul lor sa ofere nou-nascutilor cele mai bune conditii din primele momente de viata. De aceea, Pampers® doneaza maternitatilor din patru orase mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers®, mamicile fiind cele care au decis orasele castigatoare. Multumita sustinerii lor, cea de a patra donatie a ajuns la Spitalul de Obstetrica – Ginecologie „Dr. I. A. Sbarcea” din Brasov.

Donatiile vor ajuta la dotarea maternitatii cu mobilier, pentru a le asigura mamicilor si nou - nascutilor conditii cat mai bune în perioada spitalizarii. Astfel, maternitatea Spitalului „Dr. I. A. Sbarcea” a primit o donatie care consta în scutece Pampers®, 36 de patuturi neonatale, 18 mese de înfasat si 18 scaune de alaptat.

 „Le multumim parintilor care s-au implicat în campanie pentru a le oferi o sansa la viata mamicilor si copiilor din zonele de pe glob afectate de tetanos. Le multumim pentru ca au decis sa-si sustina orasul, votand pe pagina «Lumea Mamicilor», pentru ca donatiile Pampers® sa ajunga la Brasov. Datorita lor, mamele din aceasta maternitate vor putea sa îsi tina copiii aproape înca din primele momente de viata si sa primeasca o îngrijire cat mai buna în perioada spitalizarii”, declara reprezentantul Pampers® în Romania.

Dr. Olimpia Petrescu, Medic Primar Neonatolog al Spitalului de Obstetrica – Ginecologie „Dr. I. A. Sbarcea: „Donatiile au constat în: masute pentru înfasat, patuturi pentru nou-nascuti, scaune pentru alaptat, scutece de îngrijire a copiilor si prin aceste donatii am avut posibilitatea sa amenajam niste saloane în care mama sa fie împreuna cu copilul. Iar acest lucru permite o îngrijire buna a copilului, un mai bun contact si o relatie foarte buna între mama si copil.”

La donatie a fost prezent si Wilmark, sustinatorul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”: „Ma bucur ca am avut ocazia sa sustin aceasta campanie. Faptul ca sunt parinte m-a motivat si mai mult, pentru ca îmi dau seama ca sunt multi parinti si copii care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat el. 

Parintii din Romania au sustinut maternitatile din orasul lor, intrand pe pagina de Facebook „Lumea Mamicilor”, participand la mozaicul Pampers® si votand orasul preferat. În acest fel, prima donatie din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a mers catre spitalele Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon din Bucuresti, cea de a doua donatie a ajuns în Timisoara, la Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1, iar cea de a treia donatie a mers la Iasi, în maternitatile spitalelor „Cuza Voda” si „Elena Doamna”.

Ca si în anii trecuti, parintii din tara au putut ajuta familiile afectate de tetanos din întreaga lume sa primeasca o sansa la viata. În cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate, avand semnul campaniei, Pampers® doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin antitetanos. 

martie 2011, Toate drepturile rezervate (c) Desprecopii.com

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. mihaela
    mihaelatrimis la 2/4/2011

    sunt si eu implicata in campanie,partial adica :) fac promotie la pampers in diverse magazine,e foarte placut sa sti ca poti ajuta pe cineva . :) Mihaela 17ani,Arad

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII