Scrisoare pentru femeia care am fost înainte de a avea copii - cu sinceritate de la o mămică de gemeni

Scrisoare pentru femeia care am fost inainte de a avea copii - cu sinceritate de la o mamica de gemeni

Scrisoare pentru femeia care am fost înainte de a avea copii - cu sinceritate de la o mămică de gemeni

Salut tu eu-le de dinaintea inceputului - cand aveai picioare bronzate, abdomen plat si o energie debordanta...

Unele dintre lucrurile pe care le voi împărtăși te pot șoca, așa că, înainte de a continua, trebuie să spun că, mai presus de toate lucrurile, indiferent de modul în care ai interpreta cuvintele mele din această scrisoare, ești o mamă cu adevărat grozavă, dar nu ești mama care ai crezut că vei deveni...

- vei citi:
În seara asta la cină, copilașii tăi au molfăit un sandwich
Băieții sunt o combinație minunată dintre tine și soțul tău
Călătoria ta către maternitate nu a fost un basm
Știu că ai îndoieli și un milion de întrebări
Abia aștept să-i întâlnești
30 de lucruri pe care le afli dupa ce devii mamica

O scrisoare confindentiala (cum altfel?) pentru eu-l meu inainte a deveni mama...

În seara asta la masa de seara, copilașii tăi au molfăit un sandwich

Salut tu eu-le de dinaintea inceputului - cand aveai picioare bronzate, abdomen plat si o energie debordanta... În seara asta la cină, copiii tăi au molfăit un sandwich, jumatate dintr-un fruct și biscuiți. Nu verifica din nou numele de pe această scrisoare... da, e pentru tine. Desigur, "preparatele" respective nu au fost prima ta alegere, ai încercat tot posibilul sa oferi copiilor tai alimente sanatoase...  dar daca faci asta - le arunca pe jos asa ca ai renunțat.

Poate te-ai prins de pluralul cuvântului copil. Nu, nu este o greșeală; ai fost într-adevăr binecuvântată nu cu unul, ci cu doi copii, simultan. Aceasta a fost o surpriză uriașă și, chiar și după primul an, încă te simți surprinsă de această întorsătură neașteptată în viața ta planificată cu maaaare atenție.

Băieții sunt o combinație minunată dintre tine și soțul tău

Pentru tine sunt cei mai speciali din lume, dar la fel ca stilul tău de maternitate, nici ei nu sunt copiii pe care ai crezut că îi vei avea. Te cunosc... acești băieți nu se tem să arunce oriunde și oricând, orice.

Așa este, bebelușul dulce pe care ți l-ai imaginat cândva s-a transformat în două creaturi pline de energie și curioase. Totuși, ai găsit o portiță: ai descoperit din greșeală că a existat un moment în care aceștia vor cădea în brațele tale cu toată greutatea lor și vor sta liniștiți: e vorba de emisiunea cu Mickey Mouse Clubhouse :))), așa că-i lași cu nerușinare să o urmărească și să-i ții cât mai strâns posibil.

Te văd chiar acum în căutarea rochiei perfecte pentru următoarea ta funcție. Te întrebi dacă dimensiunea și culoarea vor fi corecte (fiindcă le comanzi online), etc. Tu și cu mine, nu suntem atât de diferite, caut deseori lucruri online. Chiar aseară am petrecut ore întregi cercetând subiectul înecului pe uscat... Te asigur că este la fel de înfricoșător pe cât pare. Din păcate, majoritatea istoricului meu Google începe acum cu: „Este sigur să...

Călătoria ta către maternitate nu a fost un basm

Ești o versiune fara vlaga a ta, plină de îngrijorări îndelungate, în timp ce ești bombardată în fiecare zi de fragilitatea vieții. Călătoria ta către maternitate a început la micile ore ale dimineții și nu a fost un basm... Micuții tăi au petrecut primele momente, primele săptămâni din viața lor cu fire atașate, mașini care respirau pentru ei și tuburi care-i hrăneau cu nutrienții de care aveau nevoie. Nu a fost niciodată ceea ce ți-ai imaginat. Prima ta ieșire din maternitate a fost plângând.

Când au venit în cele din urmă acasă, te-ai confruntat cu frica de a nu da greș la fiecare pas pe parcurs. Ți-ai dorit în fiecare moment să se termine orele lungi din noapte, rugându-i în tăcere să adoarmă și, odată ce au făcut-o, ai făcut următorul lucru logic și ai stat aproape de pătuțurile lor, așteptând să se trezească...

Oh, draga mea... Știu că ai îndoieli și un milion de întrebări despre cum va arăta viitorul

Oamenii te văd acum cu două scaune auto ascunse sub brațe și se grăbesc să deschidă ușile și chiar se oferă să te ajute, dar tu refuzi. Pentru prima dată în viața ta, te simți echilibrată (la propriu și la figurat). Maternitatea te-a îmbrăcat cu o putere superioară pe care nici nu știi că o deții. Acum este în tine, latentă sub piele, în colțurile neatinse ale minții, așteaptă să termini această fază a vieții, respectând procesul.

Am spus că ești slăbită de îngrijorare, dar nu te teme - toată această îngrijorare s-a transformat într-un scut frumos de forță. Prinzi putere la fiecare obstacol. Esti o super mami - mama de gemeni.

Abia aștept să-i întâlnești. Abia aștept să vă cunoașteți...

Te văd chiar acum, complotând existența unei familii în creierul tău. Vezi atât de multe versiuni, toate perfecte, toate greșite. Nu dispera, adevarul este ca nu exista mamici perfecte iar toti cei care judeca fara a sti realitatea sunt niste rautaciosi...

Dar ceea ce ai de fapt este cu mult mai bine!

30 de lucruri pe care le afli dupa ce devii mamica

Ideea ca un copil iti schimba total viata nu este deloc exagerata. Atunci cand devii mamica incepi sa ai alte prioritati, sa vezi altfel lumea din jur si sa intelegi lucruri pe care inainte nici macar nu le bagai in seama. Dar mai mult, vei afla multe lucruri de care nu aveai habar ... si multe din ele sunt foarte interesante. Iata cateva dintre lucrurile pe care cu siguranta nu le stiai inainte de a deveni mamica. Sau daca le banuiai, nu le acordai importanta cuvenita...citeste mai departe aici.

Ce fel de mama esti? afla cu acest test

Chiar daca unele mame tind sa isi sufoce prea mult copilul, asta doar din prea multa dragoste sau dimpotriva, sa isi arate partea mai exigenta insa la fel pentru a-si pregati puiul pentru alte greutati ale vietii, o mama isi va iubi copilul la fel de mult, orice ar face. Fa acest test si vei afla ce fel de mama esti.

Mamicilina

Te asteptam pe forumul unde poti gasi multe raspunsuri despre meseria de mama: MAMICILINA. 

autor: redactor desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII