Tratarea infertilității cu cele mai moderne proceduri, la clinica Europe IVF din Praga

Tratarea infertilitatii cu cele mai moderne proceduri, la clinica Europe IVF din Praga

Tratarea infertilității cu cele mai moderne proceduri, la clinica Europe IVF din Praga

Fecundarea în vitro (FIV) este cea mai eficientă formă de tehnologie de reproducere asistată. Procedura se poate face folosind propriile ovule și sperma partenerului, sau poate implica ovule, spermatozoizi sau embrioni de la un donator anonim. În unele cazuri, ar putea fi folosit un purtător gestațional - o femeie care are un embrion implantat în uter.

FIV este o serie complexă de proceduri utilizate pentru a ajuta la fertilitate sau pentru a preveni problemele genetice și a ajuta la concepția unui copil.

Clinica Europe IVF din Praga, Cehia, oferă cuplurilor cele mai moderne proceduri FIV. Clinica Europe IVF folosește cele mai moderne metode de FIV, multe dintre ele fiind similare cu ale altor clinici, insa Embryoscope cu KIDScore și Halosperm sunt unice în Republica Cehă.

veti citi
Clinica Europe IVF din Praga, Cehia, oferă cuplurilor cele mai moderne proceduri FIV
Embryoscope+ cu KIDScore, identificarea embrionilor de cea mai buna calitate
Ce este Halosperm și când se folosește?
Planifica-te deja o programare

Clinica Europe IVF din Praga, Cehia, oferă cuplurilor cele mai moderne proceduri FIV

Succesul unui FIV variază de la un cuplu la altul și depinde de mulți factori, cum ar fi vârsta sau genetica. FIV nu are întotdeauna succes la prima încercare. Pentru a evita o eventuală dezamăgire, unele dintre următoarele metode oferite de clinica Europe IVF vă vor ajuta să vă creșteți șansele de a avea o sarcină.

În timpul FIV, ovulele mature sunt colectate (recuperate) din ovare și fertilizate de spermatozoizi într-un laborator. Apoi ovulul fertilizat (embrionul) sau ovulele (embrionii) sunt transferate într-un uter. Un ciclu complet de FIV durează aproximativ trei săptămâni. Uneori acești pași sunt împărțiți în diferite părți și procesul poate dura mai mult.

Clinica Europe IVF folosește cele mai moderne metode de FIV, multe dintre ele fiind similare cu ale altor clinici, insa Embryoscope cu KIDScore și Halosperm sunt unice în Republica Cehă.

Embryoscope+ cu KIDScore, identificarea embrionilor de cea mai buna calitate

Noul EmbryoScope+ este echipat cu un modul KIDScore, conceput pentru a susține decizia embriologului atunci când alege embrioni potriviți pentru transfer și vitrificare. Sistemul atribuie scoruri embrionilor pe baza viabilității lor statistice. Se consideră că o serie de criterii determină punctajul. Toate EmbryoScopurile clinicii oferă o atmosferă mixtă. Ca urmare, condițiile de cultură aproximează și mai mult mediul în uterul unei femei.

Datorită monitorizării sub EmbryoScope, se pot identifica embrioni de cea mai bună calitate, ce apoi sunt folosiți pentru transfer. Embrionii sunt monitorizați continuu de o cameră care scanează automat embrionii individuali, fără a fi nevoie de manipulare riscantă pe parcursul întregului proces de cultură până la transferul de embrioni.

Avantajele monitorizării continue Embryoscope

Embrionii rămân într-un mediu stabil, asigurând "dezvoltarea netulburată".
Microscopul scanează embrionul 24 de ore pe zi.
Datele de la microscop sunt prelucrate de un computer, unde embriologul are documentație completă și poate inversa dezvoltarea embrionilor.
Acest lucru face posibilă detectarea erorilor în diviziunea celulară.
Medicii pot selecta mai bine embrionii de cea mai bună calitate pentru transferul în uter și înghețare.

Când se folosește KIDScore?

Când sunt disponibili mai mulți blastociști de bună calitate decât sunt planificați pentru transfer.
Atunci când se decide ce embrioni sunt potriviți pentru biopsie sau diagnostic.

Cum funcționeazã?

KIDScore D5 ia în considerare morfologia și trăsăturile morfokinetice ale unui embrion. Pentru fiecare embrion modelul calculează un scor continuu de la 1-9.9. Scorul reflectă șansa statistică de implantare pe baza informațiilor de dezvoltare din perioada de cultură de cinci zile. Cu cât scorul este mai mare, cu atât este mai mare șansa statistică de implantare. Doar câteva adnotări sunt necesare pentru a obține un scor, ceea ce îmbunătățește și mai mult lucrarea.

KIDScore și datele de implantare

Scorurile KIDScore arată o implantare relativ crescută cu scoruri mai mari. Modelul se bazează pe o bază de date mare de blastociști KID provenind dintr-o gamă largă de clinici FIV.

Ce este Halosperm și când se folosește?

Halosperm permite testarea rapidă și ușoară a fragmentării ADN a spermei. Sperma sănătoasă este esențială pentru tratamentul de succes cu FIV.

Cum funcționează Halosperm?

Sperma este colectată la clinica Europe IVF în camere private. Pacientul va umple un recipient steril cu material seminal produs la ejaculare, ce apoi va fi dus la laborator pentru examinare.

Halosperm este un kit de diagnostic care permite măsurarea rapidă, ușoară și reproductibilă a fragmentării ADN-ului. Sperma afectează și materialul genetic al embrionului. Dacă materialul genetic al spermei este deteriorat și poate fi fragmentat, acest lucru poate duce la o scădere a numărului de blastociști cultivați, o scădere a implantării sau avort spontan.

Când se folosește testul Halosperm?

Această metodă poate fi utilizată la începutul tratamentului pentru a determina calitatea spermei, care joacă un rol atât în fertilizare, cât și în dezvoltarea embrionului. Această metodă poate fi utilizată de:

Cupluri cu antecedente de avorturi spontane;
Cupluri cu infertilitate inexplicabilă care durează mai mult de 6 luni;
Bărbați peste 40 de ani;
Bărbați cu antecedente de cancer;
Bărbații care iau medicamente eliberate pe bază de rețetă;
Bărbați expuși la substanțe toxice;
  Bărbați care au avut infecții urogenitale;
Bărbați cu obiceiuri nesănătoase: fumători, persoane cu stil de viață sedentar, o dietă dezechilibrată sau persoane obeze;
Cupluri cu o calitate slabă a embrionilor în timpul celui de-al doilea ciclu de donare de ovule;
Bărbați cu un factor masculin necunoscut.

Planifică-te deja o programare 

Îndepliniți-vă visul de a avea copii și faceți primul pas către tratarea infertilității la Europe IVF 

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate (c) 2021
Material realizat cu sprijinul clinicii de fertilitate Europe IVF, Praga, Republica Ceha.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII