Cele mai sigure scaune de mașină pentru bebeluși - conform standardelor europene de siguranță in 2022

Cele mai sigure scaune de masina pentru bebelusi - conform standardelor europene de siguranta in 2022

Cele mai sigure scaune de mașină pentru bebeluși - conform standardelor europene de siguranță in 2022

Alegerea unui scaun auto pentru bebelusi este dificilă mai ales pentru faptul ca orice parinte vrea sa faca cea mai buna si sigura investitie!  Insa, doar o singură privire asupra tuturor opțiunilor posibile te poate intimida și poate face alegerea grea - de la limitele de înălțime și greutate până la diferitele tipuri de scaune, este greu de știut care este cel mai bun scaun auto pentru copilul tău.

• De aceea, am pregatit pentru voi o listă cu cele mai sigure scaune auto recomandate pentru bebeluși, împreună cu avantajele lor:

Care este cel mai sigur scaun auto?

Cel mai sigur scaun auto este cel care se potrivește propriului copil, vehicul și care poate fi utilizat corect 100% din timp. Pentru a avea o idee despre cum să găsești cel mai sigur scaun pentru familia ta, ia în considerare limitele de înălțime și greutate menționate pe ambalajul produsului. Înălțimea carcasei scaunului auto, înălțimile cablajului și pozițiile de ghidare a centurii de umăr, plus ușurința în utilizare și confortul sunt toate elementele care determină momentul în care copilul va depăși scaunul auto.

Astfel, am compilat pentru voi o listă cu cele mai sigure scaune auto recomandate pentru bebeluși, împreună cu avantajele lor. Deși legile și produsele variază, legile fizicii rămân aceleași în întreaga lume și se aplică aceleași reguli de bune practici.

Dacă nu ești sigur ce scaun s-ar potrivi copilului, începe cu tipurile de scaune auto recomandate pentru bebeluși și avantajele lor:

Grupa 0/0 +: orientat spre spate - până la 13 kg

BABY-SAFE PLUS SHR II COSMOS BLACK

BABY-SAFE plus SHR II îți însoțește copilul de la naștere până la 13 kg având normă de omologare ECE R44/04.

Caracteristici:
Protecție superioară la impactul lateral - techonologie inovatoare D-ȘIP®
Eliberare rapidă - eliberare cu o singură mâna de pe cărucior
Sistem de călătorie - compatibil CLICK & GO®
Centură de siguranță - centură în 5 puncte
Siguranță și confort - Părți laterale căptușite cu material moaleFlexibilitate integrată - centură ajustabilă, tetiera, mâner și sistem de înclinare
Caracterul practic - îndepărtare rapida a husei, fără a fi nevoie să îndepărtați centura

Orientări generale

Toți sugarii și copiii mici ar trebui să fie asezați într-un scaun orientat spre spate până când vor atinge cea mai mare greutate sau înălțime permisă de producătorul scaunului.

Grupa 1: centură de siguranță auto în 3 puncte - până la aproximativ 18 kg

KING II BLACK SERIES COSMOS BLACK

KING II combină siguranța cu utilitatea. Protecția integrată laterală și frontală oferă o călătorie sigură. Multiplele poziții de înclinare oferă o călătorie confortabilă pentru micii somnoroși cât și pentru copiii activi. Sistemul patentat de tensionare a centurii și zona de înclinare a scaunului permite instalarea simplă și sigură de fiecare dată.

Caracteristici:
Instalare ușoară -  cu scaun rabatabil și sistem patentat de tensionare a centurii de siguranță
Protecție optimă - pernuțe pentru piept, părțile laterale căptușite și performanțeReglare simplă - tetiera ajustabilă pe înălțime și centură reglabilă cu o singură mână
Confort în orice poziție - multiple poziții de înclinare
Caracter practic - îndepărtare rapidă a husei, fără a fi nevoie să îndepărtați centură
Acces facil - opritoarele centurii și a cataramei rămân în poziție orientată în față

Grupa 1-2: poziție orientată spre spate - până la 25 kg

MULTI-TECH III COSMOS BLACK

Versatilul MULTI-TECH III permite o deplasare extinsă a orientării spre spate de la 9 kg până la 25 kg (de la aproximativ 9 luni până la 6 ani), cu opțiunea pentru instalarea și cu orientarea spre față.

Tetiera și centură de siguranță ajustabile, precum și pozițiile ajustabile ale lățimii ce permit scaunului să crească împreună cu copilul. Cu ajutorul indicatorilor de instalare și protecției optime la impactul lateral, MULTI-TECH III oferă părinților siguranță totală.CENTURĂ DE SIGURANȚĂ ÎN 5 PUNCTE


Centură de siguranță în 5 puncte reprezintă cel mai sigur mod de a asigura copilul într-un scaun de mașină. În caz de coliziune, centura distribuie forțele impactului în 5 puncte, două la umeri, două la șolduri și una în care centura se strânge între picioare. Acest lucru va ajuta la protejarea copilului din toate direcțiile de impact.

POZIȚII AJUSTABILE PE LĂȚIME


Pe măsură ce copilul crește, scaunul auto crește cu ei. Nu numai în înălțime, ci și în lățime. Pentru a  menține copilul confortabil și sigur, lățimea scaunului pentru copii poate fi reglată rapid și ușor pentru a se potrivi perfect.

Grupa 3: formă ergonomică - până la 36 kg

KIDFIX III S

Viata este ceea ce se intampla in timp ce sunteti ocupat cu planurile - mai ales cu copiii. În ciuda unei pregatiri bune, nu puteti sti niciodata când se va întâmpla un accident. De aceea este bine sa aveti un scaun de masina pe care sa va puteti baza - ca si noul KIDFIX III S. Echipat cu o multime de caracteristici de siguranta, acesta va proteja copilul de intamplari neasteptate.

Confort maxim pentru toti pasagerii - KIDFIX III S este unul dintre cele mai confortabile scaune pentru copii de pe piata datorita formei sale ergonomice. Datorita zonei mari a sezutului si a spatarului în forma de V, scaunul creste perfect cu copilul dvs. - oferind întotdeauna cel mai bun suport posibil indiferent de marimea acestora.Conceput pentru cele mai înalte standarde - Proiectat, dezvoltat si fabricat în Germania, modelul KIDFIX IIII S se potriveste perfect în majoritatea masinilor si îndeplineste, de asemenea, cele mai înalte standarde de calitate. Acest lucru se aplica si în cazul huselor care sunt fabricate din materiale rezistente si usor de întretinut - astfel încât orice neajuns poate fi usor tratat.

Știai că...?

Kate și Prințul William sunt fanii scaunelor de bebeluși de la Britax!

scaun bebelusi britax

Alegerea unui scaun auto pentru copii este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua ca părinte pentru copilul tău

În cazul în care apare un accident, siguranța copilului tău înseamnă totul. Este important ca toți copiii să călătorească în siguranță și confortabil, indiferent dacă merg „doar după colț” sau într-o călătorie mai lungă. Prin urmare, este important să alegi să te familiarizezi cu orice, de la siguranță și confort până la alegerea culorii.

Nu cumpăra niciodată un scaun auto pentru copii care este prea mare, asigură-te că este potrivit pentru înălțimea sau greutatea copilului din prima zi de utilizare. Categoria corespunzătoare este menționată pe omologarea ECE portocalie, adesea plasată în partea de jos a scaunului auto. Categoriile de vârstă sunt, de asemenea, adesea menționate, dar pentru că un copil poate fi mai greu decât altul, grupa de vârstă ar trebui considerată în primul rând o indicație.

Este cel mai sigur să cumperi un scaun auto care se potrivește cu înălțimea sau greutatea copilului pe măsură ce crește, mai degrabă decât să cumperi un scaun auto care acoperă o întreagă gamă, de exemplu de la naștere până la 3½ ani sau mai mult.

ALEGE BRITAX ROMER - SIGURANȚĂ, CONFORT ȘI CALITATE DINCOLO DE LIMITE

 Citeste si Scaunul de masina pentru bebelusi - greseli pe care nu trebuie sa le faci

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

  desprecopii.com - Toate drepturile rezervate, desprecopii.com (c) 2022

referinte

https://www.hellomagazine.com/healthandbeauty/mother-and-baby/2018042548105/prince-william-kate-middleton-royal-baby-car-seat/

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII