Moda chiar nu are varsta!

Moda chiar nu are varsta!

Moda chiar nu are varsta!

  • Desi pare de greu de crezut, nu e o inventie! Se pare ca moda nu are intr-adevar varsta, atunci cand vine vorba de eleganta. A dovedit-o de curand o bunica de 80 de ani, care a purtat in ziua aniversarii ei aceeasi rochie pe care o purtase nepoata sa de 17, cu un an inainte, la balul de absolvire a liceului.

Desi pare de greu de crezut, nu e o inventie! Se pare ca moda nu are intr-adevar varsta, atunci cand vine vorba de eleganta. A dovedit-o de curand o bunica de 80 de ani, care a purtat in ziua aniversarii ei aceeasi rochie pe care o purtase nepoata sa de 17, cu un an inainte, la balul de absolvire a liceului.

S-a intamplat recent, in Marea Britanie, unde o doamna, pe nume Margaret Morris, a vrut cu orice pret sa aiba o rochie speciala in ziua petrecerii prin care a celebrat implinirea varstei de 80 de ani. Zis si facut. Bunicuta Margaret nu a trebuit sa caute prea mult pentru ca, din fericire, are aceleasi gusturi si... aceeasi masura cu nepoata sa de 17 ani. Cei 63 de ani care ii despart nu au constituit in niciun caz un motiv pentru care cele doua sa nu faca un schimb de toalete inedit. Asadar, bunica a cotrobait prin garderoba nepoatei sale Leanne si a gasit solutia ideala – rochia de bal a Leannei ii venea perfect si, in plus, ea insasi i-o cumparase drept cadou cu un an in urma. Deci, nu avea cum sa nu ii placa.


Rochia de matase, in nuanta bleu-vert, nu numai ca i-a venit perfect lui Margaret, dar a si intinerit-o cu cativa ani buni. Ceea ce este, de altfel, uimitor, dincolo de faptul ca bunica si nepoata au aceleasi masuri, e faptul ca rochia arata la fel de bine pe Leanne ca si pe Margaret. Desi este mai scunda decat nepoata sa, Margaret nu s-a sfiit sa poarte tocuri inalte care i-au dat un aer glamour. De altfel, adolescenta a marturisit amuzata ca nimeni nu a crezut-o la scoala cand a spus colegelor ca bunica ei i-a purtat rochia de bal la propria aniversare. A fost nevoie de dovezi pentru ca prietenele sa ii dea crezare.

Leanne se mandreste cu bunica ei si, contactata de ziaristi, care au speculat imediat nazbatia bunicii Margaret pentru a o face vedeta, a declarat ca se simte mandra ca are o bunica cu care isi poate schimba hainele. Tanara a declarat ca nu mai stie pe nimeni care sa se poata lauda ca are o bunica al carei corp e de invidiat si care ii umbla prin dulap ca sa-i sterpeleasca hainele adolescentine.

Care este secretul lui Margaret? Nimic iesit din comun, se pare – mancare sanatoasa, bine gatita, mult mers pe jos si optimism cat incape. Cate dintre noi vom ajunge oare ca ea? 

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII