Primele întrevederi cu bebe după o naștere traumatizantă - povestea nașterii puiului meu

Primele intrevederi cu bebe dupa o nastere traumatizanta - povestea nasterii puiului meu

Primele întrevederi cu bebe după o naștere traumatizantă - povestea nașterii puiului meu

Să încep prin a spune cum a fost prima întâlnire face2face cu bebicul... Fiind traumatizanta nașterea atât pentru mine cât și pentru bebe, când moasa mi l-a arătat, nu am avut măcar puterea să ridic capul de pe masă.

vei citi:
O naștere traumatizantă
Nu mi-a pus nimeni copilul la san
De ce nu-l am cu mine la salon?
A fost un sentiment unic

nastere vaginala

O naștere traumatizantă

Să încep prin a spune cum a fost prima întâlnire face2face cu bebicul... Fiind traumatizanta nașterea atât pentru mine cât și pentru bebe, când moasa mi l-a arătat, nu am avut măcar puterea să ridic capul de pe masă. Au luat bebicul i-au făcut ce i-au făcut și pe mine m-au pus în pat, că să îmi revin, să mă poate da pe salon. Eram obosita fizic, psihic la câte injecții îmi făcuse, și așteptam cu nerăbdare momentul să mi-l aducă să-l pot strânge în brațe și să-l pun la sân...

Nu mi-a pus nimeni copilul la san

Din toate acestea doar de îmbrățișat am putut să o fac, primul instinct al bebelușului a fost să îmi agațe degețelul să nu-i mai dea drumul, eu nu mă puteam mișca, nu a vrut să mă ajute măcar să-l pun la sân. Bebelușul a fost dus la incubator, pentru așa zisa "supraveghere", eu la salon.

De ce nu-l am cu mine la salon?

A trecut o zi, a trecut a doua, mie nu-mi aduceau bebelușul în salon, tot întrebam pe cele ce veneau în vizita, unde este, mi se spunea ca, e foarte bine, e la incubator, se hrănește cu stimulent (și la mine îmi bubuiau sânii de laptic), și că mai multe îmi va spune doamna doctor de la neonatologie, și că pot merge să-l văd doar acolo.

Mi-am luat inima în dinți, deoarece nu aveam nicio putere de a sta măcar 5 minute în picioare, picam jos, și pana la secția de neonatologie era foarte mult de mers. Ajunsa acolo, îmi văzusem puiul, numai ce apare și doamna doctor, și o întreb Insistent ce are, de ce nu-l am cu mine la salon, de ce este în incubator, ca doar era naștere la termen, totul ok... Răspunsul dumneaei a fost că bebelușul e bine, îl țin sub supraveghere, nu era conectat la nimic (oxigen etc), pentru că a fost un bebeluș cu greutate și expulzarea a fost mai greoaie. Și dacă totul e bine următoarea zi îl voi avea cu mine.

A fost un sentiment unic, să-l țin în brațe

Zis și făcut, m-am trezit dimineața atât de emoționata, îl așteptam cu sufletul la gură, aveam emoții nu știam cum să mă comport cu el, având în vedem cei 9 ani diferența între sarcini, el fiind băiețel, eu obișnuita cu fetiță, dar în privința asta a fost ok. La sân de cum l-am pus, nu am avut probleme, mânca mititelul, ce atâta supliment, cand mami avea de dădea pe margini. A fost un sentiment unic, să-l țin în brațe, la piept.

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: florin146, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII