Mi-a spus sec: nu ii bate inima - bebe a murit la naștere. Nașterea la Galati - nașterea unui inger

Mi-a spus sec -  nu ii bate inima - bebe a murit la nastere. Nasterea la Galati - nasterea unui inger

Mi-a spus sec: nu ii bate inima - bebe a murit la naștere. Nașterea la Galati - nașterea unui inger

Aveam dureri groaznice. A venit si dna doctor. M-a consultat atât de brutal încât am zis ca ma rupe in 2… am tăcut și atunci, s-a uitat la ceas și a zis “are 3-4 cm dilatație, poate naște pana ies eu din dura” așa, cu o sila de viața. M-a ridicat, m-a dus la monitorizat și acolo surpriza, nu ii găsea inima bebelușului, zicându-i-mi sec “NU-I BATE INIMA”. Și de aici a început calvarul.

Eram singura, pe o masa, cu dureri groaznice, inima fetiței mele nu ii bătea, iar ea foarte sec și tăios ca “ce sa fac eu, nu ii bate inima”. S-a strâns multă lume in jurul meu, nu mai știu ce și cum făcea, la un moment dat doctorița imi zice “chiar așa dureri mari ai?” Tot in scârbă… o imploram sa-mi facă repede cezariana, crezând și sperând ca o va salva… s-a uitat la mine și a zis la fel de tăios “nu am ma fetita ce sa îți fac cezariana, copilul e mort, trebuie sa naști, atât”...

vei citi:
Hipertensiune si hemoragie
Am ajuns la Spitalul județean Macin
Aud sec... NU-I BATE INIMA
Am implorat sa-mi faca cezariana, poate o salveaza
Pot sa te trimit la Galați sau la Brăila
M-au trimis la maternitatea Buna Vestire
Am născut natural... dar un îngeraș

nastere vaginala

Hipertensiune si hemoragie in saptamana 38

Buna, numele meu este Irina și de mult aștept sa va scriu “povestea mea fericita” dar nu a fost așa. Calvarul meu începe pe 12 septebrie, aveam 38 de săptămâni, asteptam sa nasc in orice moment...

Stand in pat la ora 14:30 am avut 2 episoade de hipertensiune (eu nu am avut așa ceva toată sarcina, a fost totul perfect) au început și contracțiile, eram bucuroasa, nu mai conștientizam ca nu este normal sa am așa din senin hipertensiune, sa ma învinețesc la gura și sa leșin.

Am ajuns la Spitalul județean Macin

Mi-am revenit, am făcut repede un dus am luat soțul și fuga la spital (începuse și o hemoragie cam puternica in urma episoadelor de hipertensiune) știam ca nu este normal, dar nu băgăm in seama, EU MERG SA NASC O FETITA, FETITA MEA MULT DORITA❤ Eu sunt din Județul Tulcea, cel mai apropiat spital este “Spitalul județean Macin” pana acolo am făcut 20 de minute.

Aud sec... NU-I BATE INIMA

Am ajuns acolo, aveam dureri insuportabile și tot sangeram, m-a luat o moașa sa ma vada eu și soțul repetând ca eu am o hemoragie și sa se grăbească, ea m-a pus pe vestita capra și a zis “eh, dacă și asta e hemoragie...” am tăcut, am zis ca ea știe mai bine.

A venit și doamna doctor Meder, m-a consultat atât de brutal încât am zis ca ma rupe in 2… am tăcut și atunci, s-a uitat la ceas și a zis “are 3-4 cm dilatație, poate naște pana ies eu din dura” așa, cu o sila de viața.

M-a ridicat, m-a dus la monitorizat și acolo surpriza, nu ii găsea inima bebelușului, zicându-i-mi sec “NU-I BATE INIMA”. Și de aici a început calvarul.

Eram singura, pe o masa, cu dureri groaznice, inima fetiței mele nu ii bătea, iar ea foarte sec și tăios ca “ce sa fac eu, nu ii bate inima”.

Am implorat sa-mi faca cezariana, poate o salveaza

S-a strâns multă lume in jurul meu, nu mai știu ce și cum făcea, la un moment dat doctorița imi zice “chiar așa dureri mari ai?” Tot in scârbă… o imploram sa-mi facă repede cezariana, crezând și sperând ca o va salva… s-a uitat la mine și a zis la fel de tăios “nu am ma fetita ce sa îți fac cezariana, copilul e mort, trebuie sa naști, atât

Pot sa te trimit la Galați sau la Brăila

M-a dus in sala de travaliu și imi asteptam sorocul… eram distrusă, a venit la mine auzindu-ma rugându-ma in gura mare la Dumnezeu sa facă o minune si sa fie bine copilul meu. A intrat pe usa si mi-a zis “pot sa te trimit la Galați sau la Brăila, poate îți fac ei ceva, îl chem pe soțul tău sa discutați puțin și îmi ziceți sa chem salvarea.”

M-au trimis la maternitatea Buna Vestire

A venit soțul meu, și am zis sa mergem repede la Galați, (in capul meu nu acceptam ca, copil meu este mort). Am fost dusa de urgentă la Galați, acolo nu m-au primit la spitalul județean pentru ca “eram in termen” m-au trimis la maternitatea Buna Vestire. Am ajuns acolo la ora 18:01, m-a luat doctorița la un control, același răspuns “nu ii bate inimioara” dar de data asta doamna doctor empazita cu suferința mea. Am fost mutată in camera de travaliu și am așteptat pana la 20:00 sa nasc… am născut natural un îngeraș de 3400g.

Am născut natural... dar un îngeraș

Doamna doctor, moașa și tot personalul s-au purtat exemplar, empatizau cu mine și cu durerea mea, am urmărit sa văd dacă același comportament îl au cu toate fetele, DA, pur și simplu EXEMPLARA purtarea lor.

Dacă nu mi se întâmpla asta, era cea mai buna experiența, curățenie exemplara, personalul pe măsura, recomand cu toată caldura aceasta maternitate, pe lângă funcțiile lor nu au uitat de omenie!

Asta a fost povestea mea, dacă aveți posibilitatea de a naște la Galați, mergeți cu incredere la maternitatea “BUNA VESTIRE” acolo gasesti oameni!

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvoltă bebelusul tău

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Vei avea acces gratuit la o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată.

Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

 

autor: Irina, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII