Înfruntăm sezonul răcelilor și gripei: ameliorează rapid simptomele acționând natural cu aceste sfaturi pentru un boost de imunitate

Infruntam sezonul racelilor si gripei: amelioreaza rapid simptomele actionand natural cu aceste sfaturi pentru un boost de imunitate

Înfruntăm sezonul răcelilor și gripei: ameliorează rapid simptomele acționând natural cu aceste sfaturi pentru un boost de imunitate

Sezonul răcelilor și al gripei bate la ușă. Spălatul frecvent pe mâini, odihna, o alimentație sănătoasă, consumul lichidelor, evitarea contactului cu persoanele bolnave și administrarea unui vaccin antigripal, te pot ajuta să reduci șansele de a contracta răceala și gripa.

• Însă, dacă nu ai reușit să te protejezi suficient, cum ameliorezi simptomele cât mai natural posibil, încă din primul moment în care simți că te-ai îmbolnăvit? Ameliorează rapid simptomele acționând natural cu aceste sfaturi pentru un boost de imunitate.

veti citi
Răceala și gripa - frecvente in sezonul rece
Copilul este răcit sau are gripă?
Răcelile și gripa pot fi „vindecate” cu medicamente?
Propolis® C Răceală și Gripă ne dă putere maximă în lupta cu răceala
Propolis® C Răceală și Gripă acționează natural de la primele simptome
Ce altceva pot face pentru a preveni contractarea unei răceli/gripe?
Ce se poate întâmpla dacă răceala sau gripa se înrăutățesc?

Răceala și gripa - frecvente in sezonul rece

Răceala obișnuită și gripa sunt infecții ale sistemului respirator superior - nas, gură, gât și plămâni. Iar infecțiile sunt cauzate de viruși.

Copilul este răcit sau are gripă?

Răceala și gripa au multe dintre aceleași simptome. Cu toate acestea, simptomele răcelii sunt de obicei mai ușoare decât cele ale gripei și se dezvoltă mai lent.

copil imunitate

Răcelile și gripa pot fi „vindecate” cu medicamente?

Niciun medicament nu poate „vindeca” răceala și gripa. Cu toate acestea, există multe produse ce conțin extracte standardizate care pot ușura disconfortul cauzat de simptomele răcelii și gripei. În plus, există și un vaccin care poate preveni gripa.

Atenție: Răceala și gripa sunt cauzate de viruși și nu pot fi vindecate cu antibiotice. Antibioticele sunt utilizate pentru tratarea infecțiilor bacteriene, cum ar fi infecțiile la nivelul gâtului și urechii, pielii și tractului urinar. Nu lua niciodată antibiotice pentru a trata răceala și gripa.

Propolis® C Răceală și Gripă ne dă putere maximă în lupta cu răceala

Propolis C® Răceală și Gripă ne ajută încă de la primele simptome pentru că îi asigură organismului nostru o cantitate mare de vitamina C, extrem de necesară în perioada în care luptă cu virusurile, prin extractele standardizate de tinctură de propolis, echinacea, fructe de soc și de măceș.

Propolis® C Răceală și Gripă acționează natural de la primele simptome

 Copii peste 1 an: Propolis® C Răceală și Gripă Copii - conține extracte naturale standardizate de flori și fructe de soc, de fructe de măceș, de echinacea, tinctură de propolis și 400 mg de vitamina C.

 Copii peste 12 ani și adulți: Propolis® C Răceală și Gripă Adulți - conține extracte naturale standardizate de fructe de soc și măceș, de echinacea, tinctura de propolis și 900 mg de vitamina C.

                     

Propolis C® Raceala si Gripa Adulti, plicuri & Propolis C® Raceala si Gripa Copii, plicuri

Ce altceva pot face pentru a preveni contractarea unei răceli/gripe?

Spală-te frecvent pe mâini cu apă și săpun sau cu șervețele alcoolice. Virușii răcelii și gripali se răspândesc prin atingerea nasului sau a gurii după ce ai atins o persoană infectată, ai inspirat aerul în urma unui strănut sau tus a unei persoane infectate sau atingerea obiectelor care au intrat în contact cu virusul și apoi atingerea nasului.

Alte sfaturi de prevenire sunt să mănânci sănătos, să faci mișcare, să dormi minim 8 ore pe noapte, să bei multe lichide și să eviți contactul strâns cu persoanele bolnave. De asemenea, nu uita de vaccinul anual împotriva gripei.

Ce se poate întâmpla dacă răceala sau gripa se înrăutățesc?

Răceala sau gripa care se agravează poate duce la pneumonie, bronşită, infecții sinusale, infecție ale urechii, agravarea problemelor de sănătate existente, cum ar fi astmul și insuficiența cardiacă congestivă, iar complicațiile declanșate de gripă pot duce la spitalizare, situații care pun viața în pericol și chiar deces.

Citeste si Nu lăsați vremea rece să vă strice distracția și buna dispoziție! Iată sfatul mămicilor pentru un boost de imunitate!

Când ar trebui să apelăm medicul?

Apelează imediat medicul dacă apar oricare dintre următoarele simptome:

 Respirație scurtă sau dificultăți de respirație.
 Febră mare (mai mare de 38.8°C) timp de trei sau mai multe zile.
 Durere sau presiune în piept.
 Tuse cu sânge.
 Amețeală bruscă sau senzație de leșin.
 Vărsături severe.
 Confuzie.
 Durere severă a sinusurilor.
 Glande inflamate la nivelul gâtului sau maxilarului.
 Simptome care durează sau se înrăutățesc după 10 zile.

Autor - Desprecopii.com - noiembrie (c) 2022
Material susținut de FitermanPharma. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII