Idei de cadouri de Crăciun pentru persoanele cărora nu ai idee ce le poți oferi

Idei de cadouri de Craciun pentru persoanele carora nu ai idee ce le poti oferi

Idei de cadouri de Crăciun pentru persoanele cărora nu ai idee ce le poți oferi

Soțul meu este întotdeauna o persoană dificilă în privința cadourilor. Nu are nevoie de nimic și, în general, își cumpără singur lucrurile pe care și le dorește. Totuși, vreau să-i cumpăr ceva; același lucru este valabil și pentru mama mea și pentru alți câțiva membrii din familiile noastre.

A oferi bani sau carduri cadou este o modalitate de a ocoli acest lucru, dar pentru mine.... simt că acestora le lipsește gândul din spatele cadoului, care face parte din bucuria de a oferi. De aceea, iată câteva dintre ideile mele anterioare de cadouri de Crăciun care au funcționat bine pentru acești oameni dificili ;)

vei citi:
Un voucher personalizat, valabil pe tot parcursul anului
Darul timpului pterecut în familie
Lucruri pe care le iubesc la tine
O poză personalizată
Cadouri foto
Un coș plin cu mici bunătăți
Dulciuri preparate manual
Experiențe unice

Idei de cadouri: Un voucher personalizat, valabil pe tot parcursul anului

Mamei mele îi place să aibă flori proaspete în casă. În ultimii ani, cadoul meu pentru ea a fost un buchet de flori proaspete în fiecare lună. În primul an, îi trimiteam flori. Acum preferă să iasă și să le aleagă singură; în acest fel primește florile care îi plac cel mai mult. În fiecare an, îi ofer un mic voucher cadou, promițându-i încă un an de flori proaspete în fiecare lună.

Idei de cadouri: Darul timpului petrecut în familie

Cadoul de Crăciun de anul trecut pentru soțul meu a fost o cutie care conținea plicuri pentru fiecare lună a anului. Fiecare plic conținea o promisiune de a face ceva împreună – fie ca și cuplu, fie ca și familie. Plicurile de anul trecut au variat de la idei simple, cum ar fi o seară de pizza sau o seară de film, până la ceva mai special, cum ar fi o zi la spa pentru cea de-a zecea aniversare a nunții noastre.

Idei de cadouri: Lucruri pe care le iubesc la tine

Acum câțiva ani, de Crăciun, i-am făcut soțului meu o carte mică. Pe fiecare pagină era scris un lucru care îmi place la el, împreună cu un mic desen care să-l ilustreze. A fost unul dintre cadourile lui preferate de la mine și a costat foarte puțin, în afară de timpul implicat! Dacă desenul nu este punctul tău forte, poți doar să scrii un mic mesaj pe fiecare pagină, să împărtășești amintiri sau să folosești fotografii pentru a face ceva similar.

Idei de cadouri: O poză personalizată

Unul dintre cadourile de Crăciun de anul trecut pentru soțul meu a fost un desen în acuarelă cu noi cinci împreună, înrămat cu o copie a singurului desen al fetei noastre care ne prezenta pe toți cinci. De asemenea, am primit câteva imagini frumoase personalizate de la prieteni.

Alte idei pentru printuri personalizate includ hărți personalizate, printuri cu un citat special pentru tine și destinatar, versuri de cântece sau o poză cu animale de companie.

Idei de cadouri: Cadouri foto

Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de cadouri foto. De la cărți foto pline cu fotografii de familie sau imagini cu lucrările de artă ale copiilor până la căni și covorașe, sau printuri mari pe pânză. Avem o pătură frumoasă cu poze care ne-a fost trimisă de prieteni – este plină cu fotografii superbe ale noastre și este o posesie de preț.

Idei de cadouri: Un coș plin cu mici bunătăți

Îmi place să adun un coș cu mici delicii de Crăciun, rept cadou. Este un cadou atât de versatil. Ai putea să faci un coș cu mâncare, un coș cu produse de baie sau lucruri de artizanat. În plus, poți ajusta dimensiunea coșului pentru a se potrivi bugetului.

Idei de cadouri: Dulciuri preparate manual

Dacă te pricepi la copt, atunci un borcan cu prăjituri proaspete, un dulce de casă sau un tort de Crăciun este întotdeauna un cadou minunat.

Idei de cadouri: Experiențe unice

Pentru noi, cel mai bun cadou dintre toate este să putem petrece timp de calitate împreună. Ne place să ieșim în oraș, așa că tichetele cadou pentru zilele libere, o masă frumoasă în familie la restaurant sau un film la cinema sunt întotdeauna plăcute. Există atât de multe lucruri din care să alegi.

Sperăm că această listă te-a ajutat cu câteva idei atunci când vine vorba de cadouri. Unele dintre ideile de pe această listă au devenit cadouri obișnuite de Crăciun pentru noi.

Mos Craciun

Cadouri de Craciun pentru o viata intreaga!

Cadourile de Craciun trebuie sa fie intotdeauna speciale. SI nu materialiste asa cum ne invata comerciantii (ca sa isi umple pungile cu bani). Ai trecut deja pe lista ce daruri de Craciun ii vei face copilului tau? Poate ca va fi o carte noua, ultimul joc pentru computer, sau niste haine noi? Incearca sa te intorci putin in trecut si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. De ce era acea perioada atat de speciala, ce iti amintesti in mod deosebit despre ea? Citeste mai departe AICI

autor: redactor Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII