Acesta este un mesaj sincer despre alăptare - o reclamă care arată cum sunt momentele dificile ale alăptarii bebelușului

Acesta este un mesaj sincer despre alaptare - o reclama care arata cum sunt momentele dificile ale alaptarii bebelusului

Acesta este un mesaj sincer despre alăptare - o reclamă care arată cum sunt momentele dificile ale alăptarii bebelușului

Alăptarea pune o presiune fizică și emoțională enormă asupra femeilor pentru a „performa”. Nu ar trebui să fie cazul ca „producerea laptelui” să devină mai importantă decât propriul confort fizic. Multe femei sunt nepregătite pentru suișurile și coborâșurile pe care le pot experimenta în timpul acestui proces. De aceea, în această reclamă se evidențiază luptele cu care se confruntă unele femei în timpul alăptării. Pentru ca, pe lângă copilul lor, să aibă grijă și de sânii lor...

Acesta este un mesaj sincer despre alăptare - o reclamă care arată cum sunt momentele dificile ale alăptarii...despre oboseală si nesiguranță.

veti citi
O reclamă TV sinceră arată cum este cu adevărat alăptarea
O mamă nesigură și obosită
Ai grijă și de tine - dragă mami
Suport in alăptare: forum si grup oficial moderat
 

O reclamă TV sinceră arată cum este cu adevărat alăptarea

Dacă esti însărcinată, poti citi o mulțime de informații despre alăptarea copilului pe Desprecopii.com sau pe alte site-uri (atentie nu pe grupuri de Facebook ne-oficiale). Dar rareori este schițată o imagine cu adevărat realistă, astfel încât multe mamici se si confrunta cu surprize neplăcute la nasterea bebelusului. Alăptarea este frumoasă, dar poate fi și grea, e o muncă grea, dificilă și obositoare. Acest spot TV american arată imaginea reală și multe mame sunt foarte încântate de asta.

În reclama pe care o veti vedea mai jos - vedem o serie de tinere mame care încearcă să-și alăpteze bebelușii. De la o mamă care încearcă să afle cum se ataseaza bebe cu ajutorul YouTube și o mamă care pompează în miezul nopții până la o mamă care se întreabă dacă este o mamă bună pentru că vrea să înceteze alăptarea. Toate aceste proaspete mămici au un lucru în comun: sunt nesigure, obosite și se întreabă dacă fac ceea ce trebuie.

O mamă nesigură și obosită

Reclama se incheie cu mesajul: 'Nu ai grija doar de bebelusul tau, ci ai grija si de sanii tai'. Deși este desigur despre publicitate și deci foarte comercială, este un mesaj minunat. Într-o declarație, un purtător de cuvânt al mărcii spune că vrea să încurajeze femeile care alăptează și dorește să ofere o imagine realistă a alăptării. Cu succes, pentru că în ciuda faptului că este o reclamă comercială, multe mămici sunt entuziasmate de mesajul onest al reclamei.

Ai grijă și de tine - dragă mami

Alăptarea pune o presiune fizică și emoțională enormă asupra femeilor pentru a „performa”. Nu ar trebui să fie cazul ca „producerea laptelui” să devină mai importantă decât propriul confort fizic. Multe femei sunt nepregătite pentru înaltele și coborâșurile pe care le pot experimenta în timpul acestui proces. De aceea, în această reclamă evidențiem luptele cu care se confruntă unele femei în timpul alăptării. Pentru ca, pe lângă copilul lor, să aibă grijă și de sânii lor.

► Citeste in continuare 5 obiceiuri GREȘITE in alăptare care afectează negativ bebelușul - dragă mami

Suport in alăptare: forum si grup oficial moderat

Forumul de ALAPTARE 

Pe forumul desprecopii.co exista un FORUM SPECIAL DEDICAT ALAPTARII de unde puteti afla o multime de raspunsuri la cele mai frecvente intrebari. Dincolo de argumentele pasionale veti gasi si raspunsuri menite sa va linisteasca.

→ Daca ai probleme cu alaptarea, te asteptam pe forumul de suport al alaptarii sau pe grupul nostru secret de pe Facebook: Alaptarea cu dragoste.

autor: Desprecopii.com (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII