3 COPII în 3 ANI. 4 lucruri iritante și beneficii pentru mămicile care realizează această performanță - confesiuni

3 copii in 3 ani. 4 lucruri iritante si beneficii pentru mamicile care realizeaza aceasta performanta - confesiuni

3 COPII în 3 ANI. 4 lucruri iritante și beneficii pentru mămicile care realizează această performanță - confesiuni

Ești suficient de curajoasă încât să ai trei copii în trei ani? Iată o mică privire în spatele cortinei.. Avem confesiuni de la o mămică ce a devenit mamă de 3 copilași in 3 ani.

→ Iată ce spune ea...

Vei citi:
1. Tooooți se cred amuzanți
2. Multi-tasking-ul a devenit o parte atât de importantă din viața mea
3. O parte a capacității de a face mai multe sarcini
4. Există beneficii uriașe de a avea copii atât de apropiați ca vârstă

1. Am parte de glume pe care unii le cred amuzante dar eu NU

Hanna este o mamica ce a devenit mamica de 3 ori in trei ani...Avem confesiunile ei:

Permite-mi să încep cu asaltul de „glume” sexuale pe care le primesc zilnic. Aș dori să includ cuvintele „varietate de” în acea propoziție, dar, din păcate, fiecare bătrân nepoliticos din univers a urmat aceeași școală tristă de comedie și nu poate decât să vină cu: „Știi ce cauzează asta... nu?” urmat de un chicotit gutural și de un ghiont blând spre uterul meu. De asemenea, uneori vor arunca cu ochiul doar pentru a-l face și mai orobil...

Permite-mi să clarific un lucru – nu ideea unor străini care comentează situația mea mă face să vreau să-i înfrunt; Îmi place să râd, mai ales de mine. Doar vă rog... veniți cu ceva nou! Am avut tot felul de furtuni de idei despre cum aș putea să răspund într-o zi... Dar nu am fost niciodată suficient de curajoasă să fac/zic acele lucruri, pentru că cei mai mulți dintre ei mă privesc ca și cum ar fi cel mai strălucit lucru pe care l-am auzit vreodată și, ei bine, sunt bătrâni. Cine știe cât timp le-a mai rămas pe acest pământ, așa că-i voi lăsa în pace. Știu... sunt un martir...

2. Multi-tasking-ul a devenit o parte atât de importantă din viața mea încât acum sunt literalmente incapabilă de a mă opri

Sotum meu, Nick este iritat de mine pentru că nu pot să mă așez, să mă relaxez și să am o conversație plăcută după cină. Mă ridic și fac ordine prin casa sau încep să fac prânzurile pentru a doua zi. Poate ambele în acelasi timp. „Zi mai departe... te ascult”, voi spune în timp ce apuc foarfecele și încep să-i tund părul.

Totul a început în perioada în care eram proaspăt însărcinată cu a treia mea bucurie și am devenit un maestru al Multi-tasking-ului. NU glumesc. Acum îmi fac taxele la dentist. Mă vopsesc în timp ce fac felurile de mâncare la cină. Fac duș în timp ce citesc ziarul... :)))

Viața mea ține de logistică. Evaluez în mod constant rutina noastră zilnică și elimin grăsimea. Nu există niciun motiv pentru care un copil să nu poată merge și să-și încalțe pantofii în același timp. Copiii mei sunt ca rechinii – dacă încetează să înoate, vor muri în apă. Trebuie să rămânem în mișcare constantă, altfel întreaga mașină se va defecta. Păr. Dinți. Mic dejun. Afară. Nu te opri să-ți pui la îndoială ținuta sau să-ți schimbi pantofii.

3. O parte a capacității de a face mai multe sarcini este abilitatea de a deveni foarte bun la "tăierea colțurilor"

A o lua pe scurtatura este un alt mod de a spune „leneș”. Când copilul meu de trei ani îmi spune că s-a șters după ce a făcut caca, vreau doar să-l cred atât de tare... încât îl cred. Și abia a doua zi când observ o familie de muște bâzâind în jurul pantalonilor săi, îmi dau seama că probabil ar fi trebuit să iau o pauză rapidă de la ce făceam pentru a verifica dacă nu există urme ...

Toată această mișcare constantă înseamnă că din când în când rezervorul meu este pe „E”, mai ales pentru că soțul meu are în medie trei zile libere pe lună, așa că sunt doar eu, tot timpul. Singura modalitate de a supraviețui este să declari ocazional Ziua Națională a Mamei și să lași jetoanele să aterizeze acolo unde cad. Este de fapt eliberator să-ți oferi un permis de o zi și să servești floricele de porumb la micul dejun și să-i lași să bea din toaletă, să se uite la TV, să pună întreg tubul de pastă de dinți pe periuțe sau, mai bine, să nu se perieze deloc. Până la sfârșitul zilei, dinții lor au consistența lui Laffy Taffy, dar am apăsat butonul „resetare” și toată lumea trăiește pentru a vedea o altă zi.

4. Există beneficii uriașe de a avea copii atât de apropiați ca vârstă

De exemplu, toți sunt în aceeași clasă la lecțiile de înot. Aceleași echipe sportive. Crezi că trei copii în scutece sună ca un coșmar, dar daca urmaresti reducerile de la magazine... reusesti sa le cumperi la preturi acceptabile.

Au aceeași prieteni, jucării și haine. Ceea ce, dacă se dovedește a fi ceva asemănător cu cele două surori ale mele și cu mine, vor atinge un punct scăzut în aproximativ 9 ani, când fiecare va avea mână în părul celuilalt, pentru că CINEVA a furat cămașa cuiva în timp ce dormea...

Deci, vestea bună este că, după aproape trei ani de încercări și erori de a învăța cum să jonglăm cu nevoile a trei copii mici, simt că în sfârșit suntem într-un loc fericit. Sigur, există crize și ocazional micuțul va face pipi pe mine, dar în cea mai mare parte casa noastră este plină de haos preșcolar controlat.

Dar vestea proastă este că, copiii se schimbă mereu și prezintă noi provocări parentale. Mâine este o altă zi, iar de mâine până în ziua în care voi muri voi fi doar la o criză nervoasă distanță de a-mi pune o perucă și de a lua un zbor spre Botswana.

sursa: Hannah Mayer - bloggeriță premiată la nivel național, cronicar de umor, soție și mamă a trei copii

► Citeste in continuare 2 copii in 2 ani. Pe lângă multă oboseală există și AVANTAJE

 

 

 

 

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII