Cum alegem fondul de ten potrivit?

Cum alegem fondul de ten potrivit?

Cum alegem fondul de ten potrivit?

  • Observam adesea ca multe femei nu reusesc sa isi aleaga fondul de ten potrivit. Asa ca ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi si idei, care sa va ajute in alegerea corecta a unui fond de ten. Iata care sunt cele 5 lucruri care trebuie luate in considerare:

Observam adesea ca multe femei nu reusesc sa isi aleaga fondul de ten potrivit. Asa ca ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi si idei, care sa va ajute in alegerea corecta a unui fond de ten. Iata care sunt cele 5 lucruri care trebuie luate in considerare:

Nuanta naturala a tenului
Nu puteti gasi nuanta perfecta? De ce nu va creati propriul amestec combinand doua nuante diferite, sau apelati la un profesionist? Daca aveti tenul mixt sau gras alegeti un fond de ten cu o nuanta mai deschisa decat cea a pielii, deoarece ea se va inchide putin la culoare pana se absoarbe.

Climatul
Fndul de ten folosit intr-un climat umed poate fi mult mai diferit de cel folosit intr-un climat arid de exemplu, lucru care trebuie sa il luati in considerarea atunci cand plecati in vacante. De asemenea, veti putea observa ca in timpul verii este necesar un fond de ten care absoarbe grasimile eliminate de piele, iar in lunile de iarna un fond de ten cremos.

Anotimpul
In functie de anotimp, pielea devine mai inchisa sau mai deschisa la culoare. Ca urmare, in timpul verii veti avea nevoie de un fond de ten mai inchis, iar in lunile de iarna unul usor deschis. Cel mai sigur este sa testati produsul in lumina naturala zilei (niciodata la neon) pe frunte sau de-a lungul maxilarului - nuanta corecta trebuie sa fie cel putin identica cu cea a tenului dvs.
 
Locul de munca
Locul ideal pentru a va aplica fondul de ten este in fata unei ferestre, la lumina naturala a zilei sau la un bec cu lumina galbena. Daca lucrati la un birou cu becuri fluorescente, ati putea sa luati in considerare un fond de ten cremos, care tinde sa para mai putin aspru in lumina artificiala. In ceea ce priveste machiajul pe timp de noapte, alegeti unul care ofera tenului stralucire si hidtratare.

Stil de viata
Daca nu sunteti in tema cu ultimele tendinte in functie de machiaj sau pur si simplu nu aveti timp de pierdut, incercati un fond de ten spuma (Mousse) sau pulbere (fond de ten mineral), care este foarte aerat, usor de aplicat si nu incarca fata. Iata un mic truc: daca folositi o pulbere intr-o nuanta sau doua mai usor deschise decat cea a pielii, veti observa ca va deveni un anticearcan foarte folositor si rapid.

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII