Nașterea in București: o experiență pe care nu imi doresc să o mai repet - nașterea la Spitalul de stat Universitar din București

Nasterea in Bucuresti: o experienta pe care nu imi doresc sa o mai repet - nasterea la spitalul de stat Universitar din București

Nașterea in București: o experiență pe care nu imi doresc să o mai repet - nașterea la Spitalul de stat Universitar din București

Am născut la spitalul de stat universitar din București si este o experienta pe care nu imi doresc sa o mai repet.
Am programat cu el cezariana pentru ca fetița mea nu mai avea suficient lichid încă din săptămâna 35 și avea cordonul omblilical înfășurat de 2 ori in jurul gâtului. Am ales cezariana. Fetița mea a avut o poziție mai nefireasca și a durat 10 min sa fie scoasă timp in care mi s-a făcut rău pe masa de operație. Au scos-o pana la urma Dar fetița nu a plâns și nici nu a respirat timp de 10 secunde iar de aici a început distracția...

Am tot încercat sa alăptez bebelușa dar pur și simplu nu voia sau nu avea răbdare, ma așteptam sa vina cineva sa ne arate cum sa hrănim bebele dar din păcate nu a fost așa, când am spus ca fetița mea nu mănâncă la sân mi sa spus: nu știu ce o sa faceți cu copiii când ajungeți acasă. Nu recomand nașterea in acest spital, toată lumea așteaptă atenția in buzunar de la paznic pana la doctor, o experiența pe care nu îmi doresc sa o mai repet.

vei citi:
Am născut la spitalul de stat universitar din București
Nu aveam suficient lichid amniotic
Mi s-a făcut rău pe masa de operație
Din pacate bebe era deja sătulă, hrănită cu biberonul
Ma așteptam sa vina cineva sa ne arate cum sa hrănim bebele
Toată lumea așteaptă atenția in buzunar

nasterea prin cezariana

Am născut la spitalul de stat universitar din București

Doctorul cu care am născut m-a preluat in săptămâna 31 de sarcina pt ca nu am putut relaționa cu medicul care îmi monitoriza atunci sarcina am decis sa încerc alt medic. La prima vizita la acest medic tânăr am descoperit sexul bebelușului, era fetița.

Nu aveam suficient lichid amniotic

Nu aveam de unde sa știu ce va urma după aceea. Am programat cu el cezariana pentru ca fetița mea nu mai avea suficient lichid încă din săptămâna 35 și avea cordonul omblilical înfășurat de 2 ori in jurul gâtului. Am ales cezariana pe data de 07.07.2021. M-am internat in acea dimineața la ora 6:30 la ora 7 am ajuns in salon după controlul de rutina. Am fost anunțată ca mai este o persoana înaintea mea și apoi urmez eu. Ei bine lucrurile nu au stat chiar așa am ajuns in sala de operație abia la 17:30, o asistenta care mi-a spart vena de 2 ori cu branula ca sa îmi pună glucoza sa nu mi se facă rău, era foarte nervoasa ca asta ii mai trebuia ei sa îmi pună mie branula.

Mi s-a făcut rău pe masa de operație

Am intrat in sala de operație, îmi lăcrimau ochii de frica de necunoscut dar și de emoție. Mi s-a făcut anestezia pe care, chiar nu am simțit-o deloc. Fetița mea a avut o poziție mai nefireasca și a durat 10 min sa fie scoasă timp in care mi s-a făcut rău pe masa de operație. Au scos-o pana la urma Dar fetița nu a plâns și nici nu a respirat timp de 10 secunde iar de aici a început distracția.

Am ieșit din operație la ora 19:30 mi s-a adus fetița 30 de min dar nu voia sa mănânce sân ea voia sa doarmă. In noaptea aceea am încercat sa ma odihnesc cât de mult am putut, am avut noroc cu asistentele din acea noapte ca ne-au dat calmante și nu au așteptat sa le bagi nimic in buzunar. A venit a doua zi după operație, turele s-au schimbat și au venit alte asistente care ne-au făcut toaleta și ne-au spus "acum trebuie sa va ridicați". Am reușit sa ma ridic pe marginea patului dar când am vrut sa ma ridic in picioare m-a luat foarte tare amețeala.

Din pacate bebe era deja sătulă, hrănită cu biberonul

In restul zilei am reușit sa ajung chiar și la baie dar cu dureri groaznice, după ora 12 ne-au fost adus și bebeluși, iar când am încercat sa o alăptez era deja sătulă, hrănită cu biberonul. Am fost mutată in salon in acea după amiaza, cu tot cu bebeluși iar partea cea mai rea a fost ca eu abia operata de câteva ore, mi-am carat bagajele in salon.

Ma așteptam sa vina cineva sa ne arate cum sa hrănim bebele

Am tot încercat sa alăptez bebelușa dar pur și simplu nu voia sau nu avea răbdare, ma așteptam sa vina cineva sa ne arate cum sa hrănim bebele dar din păcate nu a fost așa, când am spus ca fetița mea nu mănâncă la sân mi sa spus: nu știu ce o sa faceți cu copiii când ajungeți acasă. Nu cred ca de asta are nevoie o mama care trece printr-o naștere și un bebe care are nevoie de ea iar ea trebuie sa se recupereze cât mai repede. Sa nu mai spun ca mi s-a spus ca, copilul meu va avea probleme, ca nu va mișcă mâinile și picioarele și ca trebuie sa fim foarte atenți, iar pana la vârsta de 3 luni am făcut control peste control ca acum la 5 luni sa avem un bebe perfect sănătos.

Toată lumea așteaptă atenția in buzunar

Nu recomand nașterea in acest spital, toată lumea așteaptă atenția in buzunar de la paznic pana la doctor, o experiența pe care nu îmi doresc sa o mai repet. Multumesc!

Autor - mamica anonima, o mamica de la Desprecopii

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: o mamica ce a trimis povestea nasterii sale la Desprecopii - Toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII