Efectul nuntilor regale asupra comunei Voluntari ...

Efectul nuntilor regale asupra comunei Voluntari ...

Efectul nuntilor regale asupra comunei Voluntari ...

  • Nunta cu detalii regale in Voluntari ...o fi asta un semnal?
E drept ca a fost un an care ne-a desfatat cu desfasurari de stil cu esenta regala. Nunta lui William cu Kate a fost probabil cel mai urmarit eveniment telezivat de pe planeta din istorie. Apoi, chiar de curand am urmarit avizi de stop cadre regala nunta lui Albert cu gratioasa Charlene. Am avut deci niste ocazii (gratis) de a ne cizela si noi simturile .. Gratia, sobrietatea si eleganta desavarsita au fost predate sub forma de lectii televizate unui nrmar de peste 2 miliarde de fiinte daca vorbim numai de nunta engleza ... Dar, e ca la scoala, unii inteleg despre ce este vorba, altii, neatenti sau foarte ocupati de scrijelitul bancii, aud in zbor doar cateva cuvinte...

Esenta este ca incetul cu incetul, mirii cu sange albastru mai sus numiti au plecat in calatoriile lor de nunta sau de afaceri, lasand pe fiecare dintre privitori cu amintirea doar.

La alt capat de continent insa, marsul nuptial a cantat iar, in comuna Voluntari, Ilfov de exemplu ... si, cum se putea sa scapam din vedere nunta doamnei moderator de la antene, Firea, cu dl primar de Voluntari, Pandele.

Vadit influentata de nuntile regale, domanei Firea nu a ratat amanuntul ... sau cireasa de pe tort. Si anume caleasca. Si nu orice caleasca, ci una cu o coroana regala protapita in varf. Nu stim care este exact semnificatia detaliului, insa, tinand cont ca antenele si consoartele sufera de politizare in medii intensiv politice, am putea specula ca dl Pandele are vederei monarhiste. Sau dl Voiculescu?


Caleasca respectiva (sursa pozei: ziarul Libertatea)

La fel de nobil ca si mirii, din poza nu putea lipsi si eternul nas de Dambovita - dl Becali.
Si uite asa, poaspata familie Padele-Firea, da semnal unui nou trend in comuna Voluntari: caleasca regala la nunta. Fara miri regali desigur.

Casa de piatra proaspetei familii.

Despre nunti regale (cu adevarat) mai cititi:

11 nunti la palat
Cele mai trasnite casatorii
Nunta regala de vis in Suedia
O diadema pentru Kate

 Aici comentam cu placere despre evenimentul minunat al vietii: NUNTA.

 Miresele Supereva.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. ami
    amitrimis la 20/7/2011

    Foarte fain articolul. Toti parvenitii se cred nobili. Daca au bani nu inseamna ca sint si respectati. Deja a mai facut o declaratie insinuanta madame Firea dupa ce a fost invitata la Palatul Elisabeta, cind a zis ca Pandele se cunoaste cu Becali de cind mincau Dude impreuna. Jenanta!! Daca cititi si povestea cum s-a cunoscut ea cu Pandele pe schele va fi si mai clar.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII