Un paradis pe piata imobiliara – casa Katharinei Hepburn

Casa Katharinei Hepburn

Casa Katharinei Hepburn

  • A deveni proprietarul unei vile de lux care a apartinut unei vedete hollywoodiene este o ocazie extrem de rara. De aceea, recenta scoatere pe piata imobiliara a vilei din Old Saybrook, Connecticut, in valoare de 28 de milioane de dolari, care a apartinut faimoasei Katharine Hepburn, este un prilej unic pentru amatorii de achizitii de lux.

A deveni proprietarul unei vile de lux care a apartinut unei vedete hollywoodiene este o ocazie extrem de rara. De aceea, recenta scoatere pe piata imobiliara a vilei din Old Saybrook, Connecticut, in valoare de 28 de milioane de dolari, care a apartinut faimoasei Katharine Hepburn, este un prilej unic pentru amatorii de achizitii de lux. Actrita a locuit aici pana in 2003, cand a murit, la varsta de 96 de ani.
 
Proprietatea, care are o amplasare spledida, a apartinut familiei Hepburn din 1913. In 2004, proprietatea a fost cumparata de Brabara si Frank Sciame, pentru 6 milioane de dolari, cu intentia de a o renova si de a o vinde ulterior, conform informatiilor furnizate de “Wall Street”. Familia Sciame a sfarsit insa prin a se indragosti de casa, petrecandu-si verile aici.

Pentru a fi vanduta, proprietatea a fost divizata in 3 sectiuni, care pot fi cumparate impreuna sau separat. Cea mai mare dintre ele cuprinde casa si docul privat si valoreaza 18 milioane de dolari. Casa, avand peste 900 de metri patrati, are 6 dormitoare si 8 bai si impresioneaza printr-o arhitectura interioara deosebita. De altfel, vila a fost renovata in intregime dupa moartea actritei si este un adevarat paradis decorativ, avand furnituri albe si elemente de decor deosebite.

Proprietatea are si un iaz foarte mare in spatele casei si plaje private. O alta atractie o constituie drumurile pavate cu piatra cubica. Interiorul este, de asemenea impresionant. Holul de la intrare este foarte larg, avand o arhitectura spectaculoasa. Cele 7 semineuri creeaza o atmosfera intima in intrega casa. De asemenea, unul dintre cele 6 dormitoare are o priveliste incantatoare, catre apa, ce poate fi admirata printr-un perete de sticla.

Intreaga vila a fost renovata dupa moartea actritei si isi asteapta noii proprietari dornici de un refugiu de vis intr-o casa cu un trecut glorios.

Mai cititi:

Casele celebritatilor
Conacul lui Jennifer Aniston
O casa pentru o „regina” TV
Cele mai scumpe case din lume
Neverland e pustiu fara Michael Jackson…
Ultima casa a lui Michael Jackson
Nicole Kidman - o privire in casa ei
Un castel pentru Angelina si Brad…
Cea mai sigura casa din lume

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds prefera casele „eco”
Casa lui Marilyn Monroe – o afacere imobiliara de milioane
Heidi Klum si Seal - o casa de vis

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII