Când răceala da târcoale, protejează-ti familia natural de la primele simptome cu Propolis C

Cand raceala da tarcoale, protejeaza-ti familia natural de la primele simptome cu Propolis C

Când răceala da târcoale, protejează-ti familia natural de la primele simptome cu Propolis C

Un nas care curge constant, zgârieturi în gât și sesiuni de strănut neîntrerupte - nu ai cum rata semnele unei răceli. Deci, cum poți acționea natural de la primele simptome?

Răceala este o boală cauzată de un virus minuscul, infecțios. Peste 200 de tipuri de virusuri duc la acest diagnostic, dar cel mai comun este rinovirusul, despre care se crede că e responsabil pentru cel puțin 50% din răceli. Alte virusuri care pot provoca răceli includ coronavirusul, virusul respirator sincițial și gripa. Vitamina C este, foarte concentrată în celulele imunitare și epuizată rapid în timpul unei infecții. De fapt, o deficiență de vitamina C slăbește semnificativ sistemul imunitar și crește riscul de infecții. Din acest motiv, este o idee bună să obții suficientă vitamina C în timpul unei infecții.

Vei citi:
Cum începe o răceală comună
Simptome comune de răceală
Copiii și răcelile
Cum reduce vitamina C severitatea răcelilor?
Propolis C - de nelipsit în sezonul rece pentru toți membrii familiei!

Cum începe o răceală comună

Poți contracta răceala de la o altă persoană care este infectată cu virusul. Acest lucru se poate întâmpla prin contact fizic direct cu cineva care este răcit sau prin atingerea unei suprafețe contaminate cu germenii săi - cum ar fi tastatura laptopului, telefonul, clanța ușii sau o lingură - și apoi atingereapropriului nas sau a gurii. De asemenea, îl poți contracta din picăturile infectate din aer eliberate în urma unui strănut sau tuse.

O răceală începe atunci când un virus se atașează de mucoasa nasului sau a gâtului. Sistemul imunitar - cel care ne apără organismul împotriva germenilor - trimite celule albe din sânge pentru a ataca acest invadator. Dacă nu ai mai avut o confruntare cu acea tulpină exactă a virusului înainte, atacul inițial poate eșua și corpul va trimite întăriri. Nasul și gâtul se inflamează și produc mult mucus. Și fiindcă toată energia este îndreptată spre combaterea virusului răcelii, te simți foarte obosit.

Un mit care trebuie distrus: a-ți fi frig sau a te uda nu te va îmbolnăvi de răceală. Dar există lucruri care te fac predispus să răcești. De exemplu, este mai probabil să răcești dacă ești extrem de obosit.

Simptome comune de răceală

Când contractezi o răceală, este posibil să ai simptome precum:

 zgârieturi sau dureri în gât;
 strănut;
 nas congestionat;
 lăcrimarea ochilor.

Simptome mai severe, cum ar fi febră mare sau dureri musculare, pot fi un semn al gripei.

Copiii și răcelile

Copiii au cam 5-7 raceli pe an. O mare parte a motivului: petrec mult timp la școală sau la gradiniță, unde sunt în contact strâns cu alți copii cea mai mare parte a zilei. De asemenea, copiii nu sunt la fel de conștienți cu privire la strănutul în curbura interioară a brațului sau la spălarea frecventă a mâinilor - ca să nu mai vorbim de a-și păstra mâinile pentru ei înșiși. De asemenea, este posibil să nu fi dezvoltat imunitate la atât de multe tulpini de răceli ca un adult.

Cum reduce vitamina C severitatea răcelilor?

Vitamina C este un antioxidant necesar pentru a produce colagen în piele. Colagenul este cea mai abundentă proteină la mamifere, menținând pielea și diferitele țesuturi dure, dar flexibile.

O deficiență de vitamina C duce la o afecțiune cunoscută sub numele de scorbut, care nu este cu adevărat o problemă astăzi, deoarece majoritatea oamenilor obțin suficientă vitamina C din alimente.

Cu toate acestea, este mai puțin cunoscut faptul că vitamina C este, de asemenea, foarte concentrată în celulele imunitare și epuizată rapid în timpul unei infecții. De fapt, o deficiență de vitamina C slăbește semnificativ sistemul imunitar și crește riscul de infecții. Din acest motiv, este o idee bună să obții suficientă vitamina C în timpul unei infecții.

Propolis C - de nelipsit în sezonul rece pentru toți membrii familiei!

Propolis C este gama complexă pe bază de ingrediente naturale, special concepută pentru a te ajuta atât în faza de prevenție a bolilor de sezon, cât și în fazele de combatere și refacere a organismului după boală.

Propolis C® Răceală și Gripă ne ajută încă de la primele simptome de răceală și gripă pentru că îi asigură organismului nostru o cantitate mare de vitamina C, extrem de necesară în perioada în care luptă cu virusurile. În plus, prin extractele standardizate de tinctură de propolis, echinacea, fructe de soc și de măceș, Propolis C® Răceală și Gripă Adulti, plicuri sau Propolis C® Răceală și Gripă Copii, plicuri, reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

Propolis® C Răceală și Gripă acționează natural de la primele simptome

 Copii peste 1 an: Propolis® C Răceală și Gripă Copii - conține extracte naturale standardizate de flori și fructe de soc, de fructe de măceș, de echinacea, tinctură de propolis și 400 mg de vitamina C.

 Copii peste 12 ani și adulți: Propolis® C Răceală și Gripă Adulți - conține extracte naturale standardizate de fructe de soc și măceș, de echinacea, tinctura de propolis și 900 mg de vitamina C.

 

Propolis C® Răceală și Gripă Adulți, plicuri & Propolis C® Răceală și Gripă Copii, plicuri

Cum poți preveni răceala și gripa?

Pentru a sta departe de răceală este bine să urmezi câteva reguli simple:

 Spală-te pe mâini cu apă și săpun de mai multe ori pe zi.
 Dezinfectează suprafețele și obiectele de uz casnic, inclusiv jucăriile pentru copii.
 Evită contactul cu persoanele bolnave.
 Ai grijă de sistemul tău imunitar și oferă-i un plus de vitamina C. De aceea, noi îți recomandăm gama Propolis C, care combină în mod eficient vitamina C și extracte naturale standardizate de propolis, echinacea și fructe de șoc.
 Pentru a te proteja de gripă, nu uita de vaccinul antigripal anual, valabil pentru toate persoanelor vulnerabile, începând cu vârstă de 6 luni.

Autor - Desprecopii.com - Ianuarie (c) 2022
Material sustinut de FitermanPharma. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII