Nașterea la Botoșani: am născut natural deși ceream cezariană dar medicul nu a fost cu mine în momentul cel mai important

Nasterea la Botosani -  am nascut natural desi ceream cezariana dar medicul nu a fost cu mine in momentul cel mai important

Nașterea la Botoșani: am născut natural deși ceream cezariană dar medicul nu a fost cu mine în momentul cel mai important

Dupa amiaza, in jur de ora 16 am observat ca am avut o ușoară sângerare, termenul meu era a doua zi asa ca m-am gandit ca totul e in plan. Am inceput sa imi cred ca in curand voi merge la naștere. Nu-mi era frica sau sa am emotii, deși era prima naștere...

In jur de 6:30 m-au dus in sala de naștere (după toată procedura de testare pentru covid). Am anunțat medicul ca așa vorbisem cu el, și mi-a cerut sa vorbesc cu asistenta de acolo, ca eu aveam deja contracții de naștere doar ca asistenta respectiva spunea ca nu. Au vorbit ele la telefon iar asistenta s-a enervat pe mine ca am sunat medicul și a cerut sa vorbesc cu ea, nu i-a plăcut și s-a comportat urat cu mine, ea ii spunea medicului ca nu sunt gata pentru naștere. Normal ca medicul avea încredere in ea nu in mine fiind la prima sarcina.

Se comporta urat cu mine și nu voia sa ma bage in seama nimeni de pe acea tura de munca, am sunat medicul plangand ca nu mai pot și vreau sa fac cezarina, doar sa nasc...

vei citi:
Am născut pe 26.07.2020, la maternitatea Botosani
Asistenta s-a enervat pe mine ca am sunat medicul
Medicul nu a asistat la nastere...

nastere vaginala

Am născut pe 26.07.2020, la maternitatea Botosani

Numele meu este Ionela și am născut pe 26.07.2020, la maternitatea Botosani.

Era in data de 25 in jur de ora 16 și am observat ca am avut o ușoară sângerare, termenul meu era pe 26 deci se pregătea sa vina bebele, m-am pregătit sa știu sigur ca totul este Ok când voi merge la naștere. Nu-mi era frica sau sa am emotii, deși era prima naștere.

Am vorbit cu medicul și mi-a spus ca dacă încep contracțiile sa merg la maternitate și sa o anunț când ma internează.

M-am pus la somn cu mici contracții, dar am zis ca e Ok sa ma odihnesc puțin. Dimineața la 5 m-am trezit ca nu mai puteam sa dorm din cauza contracțiilor și l-am trezit pe soț sa ma ducă la maternitate. Am anunțat și m-am internat.

Asistenta s-a enervat pe mine ca am sunat medicul

In jur de 6:30 m-au dus in sala de naștere (după toată procedura de testare pentru covid). Am anunțat medicul ca așa vorbisem cu el, și mi-a cerut sa vorbesc cu asistenta de acolo, ca eu aveam deja contracții de naștere doar ca asistenta respectiva spunea ca nu. Au vorbit ele la telefon iar asistenta s-a enervat pe mine ca am sunat medicul și a cerut sa vorbesc cu ea, nu i-a plăcut și s-a comportat urat cu mine, ea ii spunea medicului ca nu sunt gata pentru naștere.

Normal ca medicul avea încredere in ea nu in mine fiind la prima sarcina.

Se comporta urat cu mine și nu voia sa ma bage in seama nimeni de pe acea tura de munca, am sunat medicul plangand ca nu mai pot și vreau sa fac cezarina, doar sa nasc. Medicul spunea intruna ca a vorbit cu asistenta și nu sunt pregatita pentru naștere. Am reușit sa rezist cu contracții pana s-a schimbat tura și a venit o doamna asistenta (care ii doresc multă sănătate) și a observat ca sunt pregatita naștere și a anunțat colegii și medicul meu (din cauza pandemiei nu a putut sa vina sa asiste la naștere).

Nu am avut o experiența buna de când am ajuns la maternitate, pentru ca am stat in dureri multe ore. Dar in momentul când a venit schimbul 2 pot sa spun ca a fost foarte bine, m-au ajutat sa nasc și totul a fost foarte bine.
Celor din schimbul 2 cu care am născut le dau nota 10+, ca dacă nu erau ei nu știu cât stăteam acolo.

Medicul nu a asistat la nastere...

Medicului meu nu-i pot oferi o nota pentru ca nu mi-a fost alături in momentul cel mai important.

Tot ce pot sa le zic mămicilor care urmează sa nască e ca trebuie sa fie puternice și orice se va întâmpla când ajung la naștere sa se gândească ca trece totul repede și după te simti ca plutești și ești super fericita și binecuvântata cu un prunc in brațe! 🙏🏽Important sa fie toți bine, ca treci usor peste tot ce se întâmpla acolo.

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Mai 2022)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: Ionela, o mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII