Viața de familie în anul 2022: Anul Tigrului de Apă

Viata de familie in anul 2022: Anul Tigrului de Apa

Viața de familie în anul 2022: Anul Tigrului de Apă

În Feng Shui, anul Tigrului este unul dintre cei mai agresivi ani. Dar cu elementul apă, este un an de vitalitate și viață. Pe măsură ce viața revine încet la normal, există o mulțime de lucruri pe care vrem să le facem, dar nu suntem siguri de unde să începem sau ce să facem mai întâi.

Cum poate fi viața de familie acasă în timpul Anului Tigrului de Apă, la ce să ne așteptăm de la copiii noștri născuți în acest an și cum să cunoaștem zodiile copiilor noștri și ale noastre.

Vei citi:
Viața de familie alături de copiii Tigru
Viața de familie cu zodii diferite
Cum să menții un Feng Shui bun

Anul Tigrului de Apă începe de la 1 februarie 2022 și se termină pe 21 ianuarie 2023. Un an al Tigrului de apă are loc la fiecare 60 de ani.

Anii Tigrului includ 2022, 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938...

Viața de familie alături de copiii Tigru

În viața reală, știm că tigrii sunt creaturi maiestuoase, dar extrem de independente. Copiii născuți sub Anul Tigrului nu sunt prea departe de animalul lor zodiacal. De obicei, ceea ce se spune despre copiii Tigru este că sunt foarte independenți și sunt mai de încredere. Sunt genul de copii cărora le place să facă lucruri pe cont propriu. Dar, sunt și destul de temperamentali. Pot fi ușor de îmblânzit, dar atunci când sunt supărați, devin destul de neconsolați.

Din cauza prezenței lor dominatoare, unele familii asiatice nu sunt prea dornice ca ai lor copii să se căsătorească cu o persoană născută în anul tigrului :)

Viața de familie cu zodii diferite

Uneori, pot exista o mulțime de lupte și comunicări greșite în familie, care se pot datora faptului că zodiile lor pur și simplu nu s-au înțeles niciodată. Unele zodii au „aliați” în familie. Zodiacul nostru vine adesea cu aliați, ca un set. De exemplu, pentru membrii familiei născuți în Anul Tigrului, ei pot găsi aliați în cei născuți în Anul Calului, Câinelui și al unui alt Tigru.

Găsirea aliaților printre zodii nu funcționează doar în dragoste și relații. În viața de familie, afinitățile se manifestă și în parenting.

Cum să menții un Feng Shui bun pentru viața de familie în Anul Tigrului

Există trei tipuri de noroc de căutat pentru a menține o stare Feng Shui bună pentru viața noastră de familie în timpul anului Tigrului. Există 3 feluri de noroc în această viață: Heaven’s Luck (Norocul de la naștere), Earth Luck (despre ce este Feng Shui de fapt), Human Luck (pe baza acțiunilor tale). Dar este nevoie de doar 2/3 pentru a avea succes în viață. Pentru viața de familie anul acesta, vedeta ghinionului se află în prezent în centrul căminului. Deci, asigură-te că nu există perturbări acolo. Asta înseamnă fără renovări, forări, săpături etc. Folosiți energia a ceea ce vă înconjoară.

Horoscopul mamelor

Fiecare mama este unica si in acelasi timp la fel ca toate mamele. Asta poate pentru ca sentimentul matern, ce le leaga pe toate mamele, este trait diferit de fiecare femeie.

Sentimentul matern este legatura cu divinitatea. El pluteste la diverse altitudini in suflet, impletit cu alte griji, sperante sau planuri pentru viitorul copilului...si de aceea exista si un horoscop al mamelor :) il gasesti aici >

Despre destin, merita citit si:

Numele copilului: intrebari si raspunsuri despre destin si noroc
Numele si destinul copilului tau: legaturi invizibile de care trebuie sa stii|
Ora nasterii si temperamentul
Greselile din viata noastra sau ce am fi facut altfel ... 

Horoscopul copiilor

Este oare adevarat ce spun stelele ca odraslele din zodia Gemenilor vor vorbi foarte de timpuriu? Tot ce se poate.

Si oare o fi adevarat ca bebelusul Varsator va fi deja interesat de computer din perioada scutecelor? Se prea poate - mai ales ca stelele ii prezic asta :)

Aici la Desprecopii.com sarbatorim generatia copiilor inteligenti.

Si, pentru a fi pregatiti, vrem sa stim toate secretele pe care le ascund stelele despre copiii nostri. IAta, cu multe detalii, horoscopul copilului tau.

 autor: Desprecopii.com  - toate drepturile rezervate 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Destin

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII