Nașterea la Baia Mare: Am născut la spitalul Județean Baia Mare și au fost 4 zile intense între trauma și noroc - experiența mea

Nasterea la Baia Mare -  Am nascut la spitalul Judetean Baia Mare si au fost 4 zile intense intre trauma si noroc - experienta mea

Nașterea la Baia Mare: Am născut la spitalul Județean Baia Mare și au fost 4 zile intense între trauma și noroc - experiența mea

Am născut la spitalul Județean Baia Mare si au fost 4 zile intense.

A fost o experiență... nu știu dacă sa îi zic traumatizanta sau norocoasă...

Asistentele erau de negăsit. Pe bebe l-am alăptat dar mi-a arătat colega de salon care era la al doilea copil cum se face... asistentele erau de negăsit.  La baie se aduna gunoiul și 2 zile stătea acolo pana venea cineva sa îl ia. Dușul era stricat, curgea apă pe jos, trebuia sa te speri repede sa nu inunzi salonul.

În ultima noapte a venit o furtuna și apa s-a infiltrat prin geamuri și a inundat salonul... noroc ca mutase patul lui bebe pe cealaltă parte de salon... apa era pana la glezna... asistentele ștergeau cu cearceaful pe jos... a, și în cele 4 zile cât am stat, nu mi-a schimbat nimeni așternuturile...

vei citi:
Deja aveam 40 de săptămâni și 5 zile...
M-a internat și peste noapte a început nebunia
M-a pus sa semnez ca nu vreau cezariană
Asistentele erau de negăsit
Alte experiente de nastere la Baia Mare - povestite de mamici

nastere vaginala

 Povestea nașterii bebelusei Alina, la spitalul Județean Baia Mare - naștere naturală

Deja aveam 40 de săptămâni și 5 zile...

Eu mergeam la un medic la privat care nu lucra la spital și m-a lăsat balta la 40 de săptămâni și a plecat în concediu...

Noroc cu doamna doctor Micle Dorina, o doamnă doctor extraordinara. În ziua când am sunat m-a chemat seara prin urgente sa îl vadă pe bebe.

M-a internat și peste noapte a început nebunia

Pe la vreo 3 noaptea m-au apucat durerile... a venit o asistenta care trebuia sa ma ajute sa cobor în sala de nașteri, s-a uitat la mine și mi-a zis sa îmi iau bagajele și să vin după ea. Zis și făcut... m-am chinuit cu 2 genți sa cobor, nu m-a ajutat deloc.

M-a pus sa semnez ca nu vreau cezariană

Am coborât și a venit o moașă și mi-a măsurat burta. A zis ca ma baga la cezariană... atunci am început să mă panichez, sa ma sperii... eu vroiam natural... m-a pus sa semnez ca nu vreau cezariană și că e pe răspunderea mea ... Apoi vreo 5 ore tot venea și îmi zicea ca nu o sa pot sa nasc natural și ma tot măsura la burta și îmi zicea ca am făcut o greșeală. Eram speriata. Intr-un final s-a schimbat tura și a venit altă moasa, îngerul din calvar, m-a liniștit și m-a asigurat ca o sa nasc usor și că ea ma ajuta. Asa a și fost.

Am născut natural, singura doar cu moasa

Medicul care era de gardă era la țigară. A fost o moasă de nota 1000.
După un sfert de ora mi-a adus fetița și m-a urcat sus.
Fetiță a fost bine sănătoasă... ea mi-a dat putere sa trec peste toate.

În prima noapte a fost ok.
Mâncarea a fost de toată jena.

Asistentele erau de negăsit

Pe bebe l-am alăptat dar mi-a arătat colega de salon care era la al doilea copil cum se face... asistentele erau de negăsit.

La baie se aduna gunoiul și 2 zile stătea acolo pana venea cineva sa îl ia. Dușul era stricat, curgea apă pe jos, trebuia sa te speri repede sa nu inunzi salonul.

În ultima noapte a venit o furtuna și apa s-a infiltrat prin geamuri și a inundat salonul... noroc ca mutase patul lui bebe pe cealaltă parte de salon... apa era pana la glezna... asistentele ștergeau cu cearceaful pe jos... a, și în cele 4 zile cât am stat, nu mi-a schimbat nimeni așternuturile.

Când a venit ziua externarii la ora 9, a urlat la mine o asistenta ca la 11 sa fiu gata și să fie cineva jos sa ma astepte. Când s-a făcut ora 11 am așteptat sa vina cineva cu externarea dar nimic... s-a făcut 12... nimic... s-a făcut 13... nimeni nimic... sotul deja nu mai avea răbdare... s-a făcut 13:30... primisem externarea si trebuia sa aștept sa vina cineva sa ma ajute sa cobor.

Pe la 14:30 după ce sotul a făcut un scandal imens deoarece așteptase de la 11 jos, a venit o infirmiera s-a certat cu mine ca am prea multe bagaje și a plecat... la 15 am coborât.

Au fost 4 zile intense...

► Citeste si Epidurala la nastere. Iata care sunt beneficiile si riscurile unei astfel de anestezii.

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiente de nastere la Baia Mare - povestite de mamici

Nașterea la Baia Mare: Am nascut prin cezariană la Spitalul Județean - asistente neprietenoase și NU primești ajutor in alăptare

Nasterea la Baia Mare: am nascut de 2 ori in 3 ani la Spitalul Judetean Baia Mare prin cezariana - experienta mea

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Mai 2022)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: o mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII