Copilul tău este curios și perspicace? O nouă provocare marca Upper.School, “Do the maths!”, îl așteaptă!

Copilul tau este curios si perspicace? O noua provocare marca Upper.School, “Do the maths!”, il asteapta!

Copilul tău este curios și perspicace? O nouă provocare marca Upper.School, “Do the maths!”, îl așteaptă!

Copilul tău este curios și îi plac provocările? Ai ajuns în locul potrivit! Upper.School lansează un challenge săptămânal, cu scopul de a le menține celor mici creativitatea, logica și perspicacitatea la cele mai înalte cote.

Și asta nu este tot. Înscrierea este gratuită, iar aptitudinile și implicarea le sunt recompensate celor care reușesc să rezolve probleme propuse în fiecare săptămână pe site și platformele de Social Media. Așadar, unul dintre cele 25 de super premii poate ajunge la voi acasă!

 Copilul tău este curios și îi plac provocările? Ai ajuns în locul potrivit! Upper.School lansează un challenge săptămânal - concurs pentru copii isteti

Copilul tău este curios și îi plac provocările? Ai ajuns în locul potrivit! Upper.School lansează un challenge săptămânal, cu scopul de a le menține celor mici creativitatea, logica și perspicacitatea la cele mai înalte cote. Și asta nu este tot. Înscrierea este gratuită, iar aptitudinile și implicarea le sunt recompensate celor care reușesc să rezolve probleme propuse în fiecare săptămână pe site și platformele de Social Media. Așadar, unul dintre cele 25 de super premii poate ajunge la voi acasă!

Concursul “Do the maths!”

Concursul “Do the maths!” începe pe 5 septembrie când va fi distribuită prima problemă și se termină pe 31 decembrie când va fi afișat răspunsul pentru ultima problemă din concurs.

“Do the maths!”, o provocare gândită pentru copiii curioși

Provocarea “Do the maths!”, lansată de Upper.School, își propune să îi ofere fiecărui copil cu potențial șansa de a accesa gratuit lumea ce se află dincolo de ușile virtuale ale Bibliotecii Digitale Upper.School. “Do the maths!” este un challenge ce-și propune stimularea creativității în rezolvarea de probleme și deschiderea unui nou univers educativ pentru elevii ce știu că pot și vor mai mult.

Iată cum se va desfășura concursul:

•    Săptămânal, în fiecare luni la ora 10:00, va fi lansată o nouă provocare, iar problema săptămânii este postată pe site-ul upper.school și pe rețelele de socializare.
•    Răspunsul corect la problema săptămânii reprezintă codul de acces la Biblioteca Digitală Upper.School, valabil pentru săptămâna curentă.
•    Doar 25 de coduri de acces vor deschide biblioteca, în fiecare săptămână.
•    Codul de acces este valabil până la sfârșitul fiecărei săptămâni. În fiecare duminică, la ora 23:59, provocarea săptămânii se încheie, este afișat răspunsul corect, iar codul pentru săptămâna care a trecut este dezactivat.

Super premii: Acces gratuit la cursuri de matematică, fizică, informatică, astronomie, chimie sau lingvistică

Biblioteca Digitală Upper.School este singura platformă de streaming educațional ce oferă cursuri online actualizate constant, susținute de unii dintre cei mai prestigioși profesori, atât din România, cât și din străinatate. Premiile săptămânale garantează accesul gratuit la Biblioteca Digitală Upper.School, oferind copiilor șansa de a se bucura de:

•    Cursuri de Matematică, o sursă nelimitată de explorare a necunoscutului și de dezvoltare cognitivă;

•    Cursuri de Fizică, o modalitate de extindere a perspectivelor cu privire la lumea înconjurătoare;

•    Cursuri de Informatică, pentru pasionații de tehnologie ce visează să ajungă experți în robotică, inteligență artificială sau programare;

•    Cursuri de chimie, nucleul tuturor științelor naturii, o știință care studiază tot ceea ce suntem: materie și energie;

•    Cursuri de astronomie, dedicate copiilor curioși și dornici să afle mai mult despre necunoscut;

•    Cursuri de lingvistică, dedicate elevilor care își doresc să își dezvolte abilitățile de comunicare.

Vezi aici regulamentul

Consultă regulamentul concursului aici.

Mult succes tuturor copiilor!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII