Prin ce se diferențiază Novakid față de celelalte școli online de limba engleză pentru copii din România?

Prin ce se diferentiaza Novakid fata de celelalte scoli online de limba engleza pentru copii din Romania?

Misiunea de a alege cele mai potrivite cursuri online de limba engleză pentru copii poate fi dificilă, ținând cont de varietatea existentă pe piață

Această alegere poate deveni însă una mai simplă dacă părinții fac selecția în funcție de câteva criterii esențiale, importante pentru o experiență plăcută și eficientă, precum: raportul calitate-preț, interacțiunea celor mici cu profesorii vorbitori nativi ori tehnologiile de ultimă oră utilizate pentru predare.

Acestea sunt doar câteva dintre elementele care diferențiază Novakid, compania din SUA lansată la nivel global în 2017 și prezentă și în România din iunie 2021, de restul școlilor online de limba engleză din România. Pentru a descoperi și alte caracteristici care poziționează Novakid în topul preferințelor părinților din România, te invităm să parcurgi în continuare acest articol, mai ales dacă iei în calcul să îți înscrii copilul la cursuri de engleză în viitorul apropiat.

Prin ce se remarcă Novakid, școala online de limba engleză nr. 1 din Europa?

Novakid este un lider european premiat și recunoscut atunci când vine vorba despre segmentul de activitate a școlilor online de engleză pentru copii cu vârste între 4-12 ani, ce promovează importanța limbii engleze ca a două limbă vorbită. În urma unui studiu de piață realizat de J'Son&Partners, Novakid a fost desemnată drept școala online de limba engleză nr. 1 din Europa.

Ce beneficii i-au adus această recunoaștere și prin ce se remarcă Novakid față de restul școlilor de limba engleză pentru copii?

 Promovează educația distractivă și educația prin joc - mai multe detalii despre acest subiect poți afla din acest articol dedicat: Cum poate învăța copilul tău limba engleză într-un mod distractiv și captivant de acasă?
 Oferă inovații exclusive, precum Novakid Game World, despre care poți citi mai multe aici.
 Predarea se face doar de către vorbitori nativi, iar despre abilitățile lor digitale și didactice poți descoperi mai multe aici.
 Un curriculum atractiv și personalizat pentru fiecare elev în parte, despre care vom povesti mai multe în acest articol dedicat.

Novakid: Un curriculum atractiv, care poate fi adaptat permanent, astfel încât să țină pasul cu abilitățile fiecărui copil

Cum este posibilă această adaptare permanentă? Ei bine, creșterea dinamică a conceptului EdTech este o tendință pe termen lung ce reprezintă mult mai mult decât rețele wireless, dispozitive mobile, cloud și este capabil să schimbe fundamental procesul de însușire a cunoștințelor, calitatea și eficacitatea predării. Un exemplu în acest sens este reprezentat de metodele de predare Novakid, care transformă zilnic studiul în plăcere pentru mii de copii printr-un curriculum atractiv, gândit în detaliu, iar costurile implicate sunt reduse. Cu cât abonamentul cumpărat este mai extins (12, 24 sau 48 de lecții - 8 fiind minim), cu atât prețul pe lecție este mai redus!

Curriculum-ul Novakid poate fi ajustat în orice moment și asta datorită tehnologiei. Toate modificările sunt precise cu ajutorul IA (inteligenței artificiale) și Big Data, care permit identificarea punctelor tari și punctelor slabe ale fiecărui elev, făcând astfel posibilă personalizarea maximă a curriculum-ului. 

Care sunt, așadar, avantajele curriculei Novakid?

Utilizarea cu succes a animației în e-learning

O poveste bună și un conținut adecvat, care imită scenarii din viața reală, fac posibilă utilizarea cu succes a animației în e-learning pentru a crește implicarea copiilor și pentru a le consolida cunoștințele.

Pe lângă creșterea motivației, videoclipurile educaționale cu animații sunt mult mai eficiente decât învățarea bazată pe text, deoarece asigură și păstrarea pe termen lung a cunoștințelor. Într-un studiu realizat de SAVO, a existat o relație strânsă între imaginile vizuale și creșterea memorării informațiilor cu 65%.

La cursurile Novakid, copiii învață limba engleză prin jocuri și prin exemple afișate pe ecran. Astfel, cei mici se adaptează imediat procesului de învățare. Suporturile grafice și vizuale le arată despre ce se vorbește, iar profesorul oferă explicații suplimentare într-un mod distractiv, folosind cuvinte sau expresii faciale și gesturi. Elevii înțeleg informațiile foarte repede, fără nevoia unei traduceri!

Sistem gamification - Scenarii de învățare foarte atractive pentru copii

Sistemul gamification face posibilă învățarea într-un mod mai profund, iar recompensele și jocurile sunt creează o modalitate distractivă și antrenantă pentru copii de a face mai multă practică repetitivă cu materiale de învățare care o necesită.

Există două tipuri principale de gamification: structural și de conținut. Pe scurt, tipul structural vizează stimularea procesului de învățare printr-un spațiu de joc neobișnuit, pe când cel de conținut se bazează pe utilizarea unui scenariu de joc activ și a personajelor cu superputeri.

Ambele stiluri sunt utile, dar cele mai bune rezultate provin dintr-o combinație a acestora. Astfel, elevii își pot exersa abilitățile și își pot testa rezultatele. Un exemplu relevant în acest sens este proiectul Novakid Game World, despre care am povestit mai multe aici.

Secretul eficienței? Implicarea activă a elevilor și menținerea motivației. În cadrul lecțiilor, după alegerea unui scenariu și atribuirea rolurilor, totul se transformă într-o adevărată aventură, presărată cu puncte acordate pentru rapiditate și răspunsuri corecte. Poate că memorarea proprietăților elementelor chimice este plictisitoare, însă nu și atunci când ia forma unui joc în care eroii sunt forțați să caute o formulă pentru a salva lumea din calea unui dezastru provocat de om.

Tehnologii imersive care îi invită pe cei mici să exploreze virtual lumea

Crearea unor experiențe de învățare interesante și captivante este deosebit de importantă, mai ales în această perioadă de absorbție haotică a informațiilor, însoțită de o scădere a concentrării. Așadar, ce lecție va fi amintită mai bine: istoria Imperiului Roman dintr-un manual clasic sau din plimbările virtuale printr-o reconstrucție digitală a Romei Antice?

Novakid Virtual Explorer le permite copiilor să se cufunde în discuții despre cele mai interesante și relevante subiecte: istoria lumii, probleme de ecologie, misterele omenirii, precum și să învețe despre geniile din trecut sau mințile strălucitoare ale prezentului, fără ca timpul și spațiul să reprezinte o problemă. Realitatea virtuală, printre altele, are avantajul antrenamentului într-un mediu simulat, identic cu lumea adevărată, dar fără riscul de rănire sau distrugere a echipamentelor scumpe. Pe copii îi așteaptă mai mult de 70 de călătorii prin realitatea virtuală, în cele mai uimitoare părți ale lumii.

Adaptarea și personalizarea materialelor de studiu pentru fiecare elev

Utilizarea metodelor moderne de analiză a datelor face posibilă identificarea tiparelor comportamentale ale elevilor, și, implicit, indicarea celor mai utile materiale de studiu. Acest lucru permite ca lecțiile să fie adaptate nevoilor individuale ale fiecărui copil în parte. La Novakid, de pildă, dacă un elev nu s-a descurcat bine la un test, i se vor atribui lecții și sarcini suplimentare pentru practică. În cazul în care un test i s-a părut prea ușor, i se va recomanda transferarea la un nivel superior.

Grijă împotriva suprasolicitării copiilor

Creierul uman are o limită înnăscută de asimilare a informațiilor într-o singură sesiune de formare. Din păcate, educația tradițională este construită tocmai pe supraîncărcarea elevilor cu prelegeri lungi, în speranța că totul va fi reținut. Această abordare este considerată ineficientă astăzi, iar pentru studenții care nu știu cum să studieze singuri, este, de asemenea, nepromițătoare.

Platforma online Novakid oferă copiilor și părinților lor o lecție de probă gratuită. În această primă lecție cu drepturi depline, profesorul va implica copilul în învățare folosind jocuri distractive în limba engleză. Profesorul ii va arăta, de asemenea, platforma interactivă și caracteristicile acesteia și va determina nivelul de limba engleză al copilului. Lecția de probă durează 25 de minute și se desfășoară în limba engleză.

Toate cursurile Novakid durează 25 de minute, acesta fiind considerat timpul optim pentru menținerea atenției și asimilarea informațiilor noi în rândul celor mici, lecția sfârșindu-se cu succes înainte ca elevii să fie distrași. De asemenea, programul educațional Novakid ESL respectă Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL). Relevanța acestui aspect constă în inovația CECRL: acesta utilizează o scară de evaluare a stăpânirii unei limbi independent de organismul evaluator și transpozabil oricărei limbi, contrar altor sisteme de evaluare care sunt adesea proprii unei țări sau unui organism, fiind în general aplicabile unei singure limbi.

Tabăra virtuală Easy Breezy Summer Camp, o super experiență pentru o vacanță de vară de neuitat

Novakid aduce mai aproape de cei mici un mix perfect de activități educative și distractive în perioada vacanței de vară. A doua ediție a Taberei virtuale Easy Breezy Summer Camp se desfășoară în perioada 13 iunie - 29 august 2022 și este special gândită pentru elevii cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani.

Participanții se pot bucura de peste 70 de activități educaționale din peste 10 domenii și arii de interes, ateliere online distractive de lucru manual, gătit, actorie, artă, programare, călătorii/tururi de oraș, antrenamente de înviorare, yoga pentru copii, lego și minecraft, susținute de profesorii experimentați Novakid.

Cei mici vor avea, de asemenea, șansa de a explora lumea, de a merge în excursii prin intermediul transmisiunilor în direct și de a-și face prieteni de pe tot Globul! Într-un mediu centrat pe comunitate și sigur, ei vor putea să se conecteze cu toți colegii din diverse țări printr-un chat moderat și securizat constant, deoarece moderatorii - disponibili 7 zile pe săptămână - se vor asigura că secțiunea de chat rămâne cea mai prietenoasă comunitate online de pe planetă.

Programul zilnic începe la ora 9:30, iar copiii sunt organizați pe vârste, astfel:

 grupa de 4-6 ani (ateliere de 25 de minute),
 grupa de 7-9 ani (ateliere de 25 de minute),
 și grupa de 10-14 ani (ateliere de 40 de minute).

Condiția unică pentru înscriere este statutul de elev Novakid. Experiența este gratuită pentru toți elevii cu un abonament activ de 12 sau 24 săptămâni.

Spor și distracție la învățat... și explorat lumea alături de Novakid!

 

Categorie:Novakid