Vara 2011, amintiri de vacanta (concurs)

Vara 2011, amintiri de vacanta (concurs)

Vara 2011, amintiri de vacanta (concurs)

 • Nu lasa vara sa plece din sufletul si amintirile tale. Intra in concursul nostru: trimite 2 poze din vacanta/concediul ta/tau de vara si poti castiga produse de calitate, marca SONY.
 Albumul de concurs este AICI >

Regulament concurs Vara 2011 - Amintiri de vacanta , desfasurat pe Desprecopii.com

Nu lasa vara sa plece din amintiri asa de repede.  Intra in concursul Vara 2011, amintiri de vacanta si ai sansa sa castigi unul din cele 3 premii puse in joc (premiul 1 si premiul 2 sunt produse de calitate marca SONY.)

Pentru a intra in concurs, trimite 2 fotografii din vacanta/concediul tau de vara la adresa: pozedc@gmail.com

Conditii necesare: Nu uita sa trimiti numele de membru DC - si descrierea pozelor tale (ce reprezinta).

Premiile sunt:

Premiul 1: O camera video digitala marca SONY, model SR15

Premiul 2: O camera foto digitala marca SONY, model W510

Premiul 3:

O geanta de vacanta marca Desprecopii

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 20 septembrie 2011 si se va incheia la data 10 decembrie 2011 . Inscrierile in concurs (primirea pozelor) se vor opri la data 3 noiembrie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. De la data de 4 noiembrie pana la data de 4 decembrie se va desfasura votul public, iar apoi se va inregistra votarea juriului pentru ca in final, pe 10 decembrie, sa fie anuntati castigatorii.

Castigator vor fi anuntati pe data de 10 decembrie 2011 - pe forumul Desprecopii.com .

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

La concursul Vara 2011, amintiri de vacanta -  poate participa orice membru sau membra inregistrata a site-ului www.desprecopii.com

Trimiteti 2 poze proprii din vacanta/concediul dvs de vara la adresa pozedc@gmail.com. Nu uitati sa specificati numele de membru/a desprecopii.com precum si o descriere a pozelor. Nu trimiteti doar poza unui copilas - desi suntem convinsi ca el/ea este adorabil/a, aceasta nu este tema concursului nostru. Acesta nu este un concurs cu poze de copilasi, ci este un concurs despre cele mai frumoase clipe de vara ale dvs.

Atentie: Fiecare utilizator care vrea sa intre in concurs trebuie sa precizeze si ce nume de nick de membru inregistrat are. Daca acest lucru nu se precizeaza, pozele nu vor intra in concurs. Moderatorii care vor sa participe la acest concurs - nu vor face parte din juriul final.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati prin vot in 2 faze - o faza publica si o faza finala.
Mod de votare:
Votarea se desfasoara in doua etape.
Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.
Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.

6. PREMII

Premiile constau in:
-Premiul 1: O camera video digitala marca SONY, model SR15
-Premiul 2: O camera foto digitala marca SON, model W510
-Premiul 3: O geanta Desprecopii

Premiile nu se acorda in bani. Premiile 1 si 2 sunt oferite de SONY Romania.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 10 DECEMBRIE 2011 pe forumul Desprecopii.com 
ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Daca acest lucru nu se intampla in timp sau daca datele trecute in contul Desprecopii.com sunt gresite si administratorul nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare prim mesaj privat aceasta isi pierde premiul.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior. 1

3. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

 1. pasulischi
  pasulischitrimis la 3/10/2011

  si votul se poate face in fiecare zi?sau doar o data pe toata durata concursului

  Raspunde la acest comentariu
 2. pasulischi
  pasulischitrimis la 24/9/2011

  buna diminteata.am trimis si eu un email cu poze cu fiica -mea ieri si inca nu au aparut pe site.in cat timp vor apare.am trimis 2 emailuri ptr ca in primul am uitat sa trec numele de utilizator.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII