Crează-ţi cele mai memorabile clipe ale verii în lanul de lavandă, la Blumfest Cluj

Creaza-ti cele mai memorabile clipe ale verii in lanul de lavanda, la Blumfest Cluj

Crează-ţi cele mai memorabile clipe ale verii în lanul de lavandă, la Blumfest Cluj

Nu rata o experiență senzorială memorabilă!

Prima ediție a Blumfest Cluj - Festival de lifestyle îți propune, pentru 10 zile, o incursiune fantastică în mijlocul unui câmp cu lavandă de 3 hectare, unde vor avea loc o mulțime de activități în aer liber dedicate participanților de orice vârstă!

Festivalul la care te poți bucura împreună cu toată familia!

Ce poate fi mai captivant decât să combini experiența olfactivă și tactilă cu cea vizuală, gustativă și auditivă, alături de cei dragi? La Blumfest este posibil!

Aici vei avea parte de un picnic relaxant într-o atmosferă magică, înconjurat de purpuriul lavandei, sau de ce nu, te poți relaxa cu ceva bun de la diversele foodtrucks cu mâncăruri gustoase și preparate dulci, vei putea face cele mai captivante și memorabile fotografii cu elemente de decor pentru story-uri pe Instagram, îndrumat de un fotograf profesionist, îți vei putea achiziționa suveniruri și multe produse pe bază de lavandă, vei putea face o vizită distileriei dacă ești interesat de procesul extragerii uleiului esențial de lavandă, iar la finalul festivalului îți vei putea culege propriul buchețel de lavandă pe care să îl iei ca amintire.

Fiindcă am menționat că participanții la Blumfest pot fi din orice categorie de vârstă, dragi părinți, vă anunțăm că și cei mici se vor putea bucura de acest festival, deoarece micuții vor avea ocazia să participe la un concurs de căutat obiecte chiar în lanul de lavandă, iar la finalul acestuia, câștigătorii vor fi premiați. Însă nu e tot, în zilele de weekend vor avea ocazia să participe la ateliere de împletit coronițe sau de pictură și desen, iar lucrările realizate le vor rămâne amintire.

Festivalul se va desfășura în perioada 24 iunie - 3 iulie 2022, lângă Cluj-Napoca, în zona denumită Sub Coastă (Apahida), iar obiectivul principal al organizatorilor este "recuperarea și sărbătorirea stării de bine", după doi ani de pandemie.

Concerte live la apus, cu muzică relaxantă și invitați speciali

Invitații care vor concerta la Blumfest Cluj sunt: Maria Răducanu (24 iunie), Green Onions Experience și Nightlosers (25 iunie), Mihail (30 iunie), The Motans (1 iulie), VUNK (2 iulie). De asemenea, Gașca Zurli se va distra alături de copii pe 2 și 3 iulie.

"După 10 ani de muncă intensă, timp în care am creat, poate, cel mai frumos câmp cu lavandă din România, a sosit momentul ca publicul să se bucure de rezultatele noastre. În acest sens, considerăm oportun ca, într-o piață plină de festivaluri zgomotoase cu preaplin de energie, să existe și unul dedicat relaxării și stării de bine.

Nicio muzică nu se compară cu muzica naturii. Îi așteptăm cu drag pe clujeni, și nu numai, să petreacă ore prețioase înconjurați de frumos, de bine și de o ambianță unică", a declarat Daniel Sabău din partea Natur Art, organizatorul evenimentului.

Detaliile despre prima ediție Blumfest Cluj, care va debuta în 24 iunie 2022, precum și despre bilete, activitățile programate și concerte sunt disponibile pe site-ul oficial www.blumfest.ro.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII