La Untold - cu mic, cu mare! Un remember despre un fantastic Untold 2022

La Untold - cu mic, cu mare! Un remember despre un fantastic Untold 2022

La Untold - cu mic, cu mare! Un remember despre un fantastic Untold 2022

Și ediția de anul acesta a Untold Festival a fost una plină de distracție și magie, așa cum ne așteptam. Privind jocurile de lumini, măreția scenelor și bucurându-te de ritmurile muzicii de toate tipurile, ai ocazia să te simți din nou ca un copil. Da, chiar dacă ești părinte și ești cu cel mic - e ușor să împrumuți din entuziasmul lui și să vă distrați amândoi.

Artiștii au făcut atmosferă cu o piesă încă nelansată

Câțiva dintre artiștii care au făcut atmosferă anul acesta la Cluj sunt Tujamo, Anne-Marie, J Balvin și G-Easy, care i-au încântat pe fani cu o piesă încă nelansată.

La Untold chiar și cei mici s-au distrat!

Ca de obicei, festivalul a fost unul cât se poate de safe și am văzut mulți părinți cu copii, de la cei mai mici. Untold a avut loc în Parcul Central din Cluj-Napoca, iar acest lucru a asigurat spațiul perfect pentru ei: locurile de joacă au fost accesibile, beanbag-urile nu au lipsit, fiind înconjurate de peisajul verde al parcului, iar bunătățile de la food court erau destule, potrivite și pentru cei mai pretențioși și pofticioși prichindei. Iar roata panoramică a fost un element de interes pentru toate vârstele.

Deci, cum planifici lucrurile pentru Untold 2023?

Ce anume trebuie să știi despre accesul copiilor și adolescenților în festival, ca să știi cum planifici lucrurile pentru Untold 2023:

copiii cu vârsta până în 7 ani au intrare gratuită alături de un adult, însă este necesară prezentarea unui document care atestă vârstă acestuia;
accesul cu baby stroller este permis;
accesul minorilor între 7 și 14 ani se face doar în baza unui bilet valid și doar în compania unui părinte;
minorii cu vârsta peste 14 ani, care nu sunt însoțiți de un părinte, au nevoie de un acord parental, pe care îl vor prezenta la ridicarea brățării.

Așa că, data viitoare când auzi “Nu pot merge la Untold, nu am unde să îl las pe cel mic”, fii gata să oferi o sugestie câștigătoare (și să trimiți acest articol mai departe).

 Iată 5 motive pentru care trebuie să ajungi la Untold cel puțin o dată in viață

Petrece timp de calitate cu copilul tau adolescent, la UNTOLD

Orice părinte de adolescent stie ca adolescenta este o perioada speciala in care copilul devine din ce in ce mai independent: are opinii puternice, are probleme, principii, valori personale, si percepe deja viata intr-un mod personal.

In 2015 am decis sa merg impreuna cu fiul meu la Untold Festival.  Am avut parte de un festival extraordinar (nu degeaba a castigat titlul de Cel mai bun Festival European in 2015).

Dar in plus, am avut sansa deosebita sa intaresc relatia tata-adolescent, tata - fiu. Citeste de ce este important sa mergi cu filul sau fica ta la un festival de muzica care dureaza 3-4 zile. Citeste de ce ai putea sa petreci timp de calitate cu copilul tau adolescent - la UNTOLD.

autor: Gianina Albu,  Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII