Am nascut natural la spitalul Sanador: Nota 10 medicului dar asistentele care au grija de bebeluși ar putea sa fie mai răbdătoare

Am nascut natural la spitalul Sanador -  Nota 10 medicului dar asistentele care au grija de bebelusi ar putea sa fie mai rabdatoare

Am nascut natural la spitalul Sanador: Nota 10 medicului dar asistentele care au grija de bebeluși ar putea sa fie mai răbdătoare

Numele meu este Giorgiana iar in februarie am dat naștere minunii mele Luca Andrei. Nașterea mea a fost una ușoară. Am născut la spitalul Sanador - iata cum a descurs nasterea mea - o nastere naturala - si ce experiente am avut cu medicul si personalul medical.

Vei citi:
Am născut la spitalul Sanador
Aveam membranele fisurate si dilatație 2 cm
Doamnele care aveau grija de bebelușiar putea sa fie mai răbdătoare
Nasterea la Maternitatea Sanador - alte experiente povestite de mamici

nastere vaginala

Am născut la spitalul Sanador

Numele meu este Giorgiana si anul trecut in februarie am dat naștere minunii mele Luca Andrei, acum in vârstă de 1 an si 5 luni.

Nașterea mea a fost una ușoară. Am născut la spitalul Sanador, deoarece a fost perioada pandemiei si am ales ca eu si minunea mea sa fim in siguranță. De-a lungul sarcinii au fost zeci de teste covid deoarece doar asa puteam tine sub control acest virus, testandu-ma des.

In dimineața de 15 februarie de la 4 dimineața și pana pe data de 16 la ora 10 tot avusesem dureri care nu cedau la no spa si la ovulele recomandate de medicul care mi-a monitorizat sarcina, un medic de excepție căruia ii mulțumesc din tot sufletul. La ora 10 am decis împreună cu medicul sa merg la un control sa ma vada si sa vada ce erau cu durerile. La ora 12 dupa consult m-a sfătuit sa merg sa ma internez pe la ora 16.00.

Aveam membranele fisurate si dilatație 2 cm

Ajunsa la spital, trecând de protocolul de internare, consultandu-ma doctorița de garda, aveam membranele fisurate si dilatație 2 cm. A urmat un set de analize si monitorizarea bebelușului si la ora 19.00 a sosit si medicul meu care m-a preluat direct in sala de consult din nou.

Mi-a rupt de tot membranele, am traversat apoi vizavi in sala de nașteri, a venit o doamna doctor si mi-a facut epidurala care hotărâsem cu medicul meu sa o fac, iar după epidurala într-o jumătate de ora a venit minunea mea Luca de 3050 si 51cm.

Doamnele care aveau grija de bebeluși ar putea sa fie mai răbdătoare 

Medicul meu are nota 100, este un medic minunat. Personalul super ok, insa pe doamnele care aveau grija de bebeluși le-as sfătui sa fie mai răbdătoare cu proaspetele mămici.

Recomand cu drag spitalul Sanador.

Autor - Giorgiana, o mamica de la Desprecopii  - primita la adresa redactiei

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Nasterea la Maternitatea Sanador - alte experiente povestite de mamici

Am nascut natural la spitalul Sanador: Nota 10 medicului dar asistentele care au grija de bebelusi ar putea sa fie mai rabdatoare

►► NASTEREA IN BUCURESTI - EXPERIENTELE MAMICILOR

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Giorgiana, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII