Nașterea prin cezariană la Maternitatea Giulesti din Bucuresti: m-aș mai intoarce acolo și la al doilea copil - iată experiența mea

Nasterea prin cezariana la Maternitatea Giulesti din Bucuresti: m-as mai intoarce acolo si la al doilea copil - iata experienta mea

Nașterea prin cezariană la Maternitatea Giulesti din Bucuresti: m-aș mai intoarce acolo și la al doilea copil - iată experiența mea

Am născut acum doua luni și jumătate la Maternitatea Giulesti din București, la 39,5 săptămâni. Inițial, am vrut sa nasc natural, m-am internat intr-o miercuri dimineață la ora 7, unde mi s-a administrat niște substanțe care ar fi trebuit sa îmi declanșeze travaliul, însă, după o zi de monitorizare și o reacție la perfuzia administrata, am intrat în operație de cezariana la ora 22.

Nu am oferit nici măcar un ban niciunei asistente sau altcuiva și totuși a fost bine. La bebe s-au respectat normele de igiena și doamnele de acolo au fost foarte saritoare si m-au ajutat cu atasarea bebelusului pentru prima data (cel puțin pe mine).

Am avut noroc ca bebelusa mea s-a atașat din prima și nu am mai avut nevoie de ajutorul lor, însă erau multe alte mămici care se chinuiau cu ei, din cauza neformarii mamelonului. Unele asistente erau puțin mai dure, însă v-am spus, eu am fost un caz fericit, cele cu care am întrat eu în contact, au fost foarte drăguțe - iata experienta mea.

Vei citi:
Pot spune cu mana pe inima ca am avut parte de o experienta frumoasa
Nu am oferit nici măcar un ban
Am avut parte de o doamna neonatoloaga foarte drăguță
Un doctor de nota 10: dr. Cristescu Ciprian
Nasterea la Bucuresti - alte experiente povestite de mamici

nasterea prin cezariana

Pot spune cu mana pe inima ca am avut parte de o experienta frumoasa

Eram micuța cât un purice văzând toată aparatura de acolo, doctorii, asistentele, frigul de acolo...o imagine terifianta pentru mine aflata la prima sarcina ...însă, pot spune cu mana pe inima ca am avut parte de o experienta frumoasa acolo. Doctorul meu împreună cu alți doi rezidenti, au fost deschisi cu mine, au glumit pe tot parcursul operației. O asistenta foarte drăguță s-a oferit sa imortalizeze bebelușul și a stat lângă capul meu pe tot parcursul operației, tinandu-ma de mana și spunându-mi ce se petrece dincolo de paravanul acela.

Nu am simțit nici măcar o durere.
La terapie intensiva am stat peste noapte, unde intr-adevar am dat peste o doamna puțin mai cu nasul pe sus, însă, după ce soțul meu a oferit la acea ora (după ora 23) prăjituri la toată secția de terapie intensiva, toți s-au comportat exemplar cu mine.🥴

Am stat internata de miercuri dimineață până sâmbătă după masa, timp în care am avut parte de o îngrijire bună.

Nu am oferit nici măcar un ban

Nu am oferit nici măcar un ban niciunei asistente sau altcuiva și totuși a fost bine. La bebe s-au respectat normele de igiena și doamnele de acolo au fost foarte saritoare si m-au ajutat cu atasarea bebelusului pentru prima data (cel puțin pe mine).

Am avut noroc ca bebelusa mea s-a atașat din prima și nu am mai avut nevoie de ajutorul lor, însă erau multe alte mămici care se chinuiau cu ei, din cauza neformarii mamelonului. Unele asistente erau puțin mai dure, însă v-am spus, eu am fost un caz fericit, cele cu care am întrat eu în contact, au fost foarte drăguțe.

Am avut parte de o doamna neonatoloaga foarte drăguță

Legat de spital, nu am ce reproșa, sunt condiții bune, curățenie și îngrijire bună pentru bebe. Am avut parte de o doamna neonatoloaga foarte drăguță, tânăra, probabil rezidenta am impresia, care mi-a explicat atât de frumos ceea ce am de făcut cu bebe și cum sa o îngrijesc de cum ajung acasă, căreia ii mulțumesc din suflet, însă fetele din salonul în care am stat au avut bebeii la o doamna neonatoloaga foarte cu nasul pe sus, datorita experientei sale de peste 20 de ani, care explica niște lucruri privindu-le pe mămici cu foarte mare superioritate. Săracele, fiind și ele la prima sarcina, au avut un gust puțin amar despre ea, întocmai cum ele mi-au spus.

Eu ii mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos în cale numai oameni buni și frumoși, înțelegători și ascultători.

Un doctor de nota 10: dr. Cristescu Ciprian

M-as întoarce cu placere la acest spital pe viitor si la acelasi doctor de nota 10, Cristescu Ciprian, dacă bunul Dumnezeu ne oferă un al doilea copil.

Aceasta este experienta nașterii mele, una ușoară cu o recuperare și mai ușoară. După zilele de spitalizare am putut sa îmi reîncep viata normala. Doar prima zi a fost mai grea, în rest, mulțumesc lui Dumnezeu. In urma acestei experiente, am o prințesa de 2 luni jumătate, perfect sănătoasă. Mai sus aveți poza din ziua nașterii și în prezent.

Experiente frumoase tuturor și numai bine!

Autor - Ana, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Nasterea la Bucuresti - alte experiente povestite de mamici

Nașterea prin cezariană la Maternitatea Polizu a fost cu muuuulte emoții dar a meritat - experienta mea

Nașterea la Medlife: de frica unei cezariene am incercat toate metodele de declanșare a nașterii - experiența mea

Am născut natural la Maternitatea Polizu după dureri groaznice și am picat pe mâini foarte bune - experiența mea

Am născut prin cezariană la Maternitatea Polizu, cu un medic foarte calm și empatic - experienta mea

Am nascut la prin cezariana la Maternitatea Giulești. Bebelusilor li se ofera lapte praf si eu nu am fost de acord cu asta - experienta mea

Nasterea la Filantropia: Am nascut la 37 de saptamani prin cezariana si e o decizie pe care nu o regret - experienta mea

Nașterea de urgență la maternitatea Bucur a fost o experiență pozitivă - tot personalul a fost de nota 10

►► NASTEREA IN BUCURESTI - EXPERIENTELE MAMICILOR

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Ana, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII