DA se poate. Am avut o naștere naturală fără dureri la Spitalul Municipal Mediaș - experiența mea

Da se poate. Am avut o nastere naturala fara dureri la Spitalul Municipal Medias - experienta mea

DA se poate. Am avut o naștere naturală fără dureri la Spitalul Municipal Mediaș - experiența mea

Poate sună ciudat pentru multe dintre viitoarele mămici, dar DA, se poate și există nașteri frumoase fără dureri. Am avut o naștere naturală fără dureri la Spitalul Municipal Mediaș.

Din momentul în care am rămas însărcinată toate mămicile din jurul meu se plângeau de faptul ca nasterea e foarte dureroasa si grea, la fel și recuperarea... medicul îmi dăduse unda verde pentru naștere naturala, eu însă eram panicata și la ideea de cezariana și la cea de nastere naturala.
Zilele treceau, eu nu nasteam, bebelina era poziționată foarte sus, ii plăcea la nebunie acolo, nu dădea semne sa vina prea curând, pana când.... de garda a intrat o SUPER MOASA, care privindu-ma mi-a spus: azi vei naste, natural pentru ca ești tanara și POTI!

Vei citi:
DA, se poate și exista nasteri frumoase fără dureri
Azi vei naste natural!
Curaj viitoare mămici! Nimic nu e imposibil!
Nașterea la MEDIAS - alte experiente povestite de mămici
 

nastere vaginala

DA, se poate și exista nasteri frumoase fără dureri

Poate sună ciudat pentru multe dintre viitoarele mămici, dar DA, se poate și exista nasteri frumoase fără dureri.

Din momentul în care am rămas însărcinată toate mămicile din jurul meu se plângeau de faptul ca nasterea e foarte dureroasa si grea, la fel și recuperarea... medicul îmi dăduse unda verde pt naștere naturala, eu însă eram panicata și pt cezariana și pt nasterea naturala.

Fiind la termen medicul care îmi supraveghea sarcina a decis sa ma interneze sa stau sub supraveghere.

Azi vei naste natural!

Zilele treceau, eu nu nasteam, bebelina era poziționată foarte sus, ii plăcea la nebunie acolo, nu dădea semne sa vina prea curând, pana când.... de garda a intrat o SUPER MOASA, care privindu-ma mi-a spus: azi vei naste, natural pentru ca ești tanara și POTI!

Zis si făcut, neavând nicio durere mi-a pus o perfuzie iar în tot acest timp și săream pe o minge de gimnastica, ma simțeam foarte bine și încrezătoare ca pot și în curând îmi vad copilașul.

În max o ora începuseră durerile, dureri ușoare, suportabile, moasa era non-stop lângă mine cu încurajări. La un moment dat a vrut sa îmi scoată perfuzia văzând ca durerile devin mai mari, dar nu am vrut, simțeam ca mai pot, ca pot mult mai mult de atât, asa a și fost. După 5 ore de travaliu nasterea începuse sa se declanșeze iar în 5 minute minunea mea s-a născut.

Nu au fost dureri insuportabile, nu am zis o data: "Au! Nu mai pot! Doare tare!", fapt pentru care și moasa m-a apreciat mult și nu înțelegea cum pot fii atat de calma și linistita în acele momente.

Au trecut de atunci 4 luni și în aceste momente cand scriu aceste rânduri îmi țin fetita în brate și trec din nou prin acele emoții frumoase pe care as vrea sa le retrăiesc din nou cândva.

Curaj viitoare mămici! Nimic nu e imposibil!

Durerile sunt diferite și Dumnezeu va da dureri la fiecare cât puteți suporta,nu mai mult!

Spitalul la care am născut este Spitalul Municipal Medias, un spital curat și cu super condiții, cel puțin la nou nascuti. Am avut salon în care am stat singura,aveam tv, baia proprie, masa de infasat, pătut, chiar și un scaun pt lauze, special astfel încât sa nu stai în șezut mai ales primele zile după naștere nu e indicat.

Medicii, asistentele foarte ok, deschiși, veneau în vizita mereu, îmi dădeau sfaturi în alăptare, îngrijirea copilului, cu siguranță dacă ar fii sa le dau o nota, ar fi 10*.

Mulțumesc ca mi-ati citit povestea și sper sa dau asa un pic de curaj și viitoarelor mămici.

O zi frumoasa!!

Autor - Adriana, o mamica de la Desprecopii  - primita la adresa redactiei

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Nașterea la MEDIAS - alte experiente povestite de mămici

Nașterea naturală la spitalul municipal Mediaș. Alăptarea nu este susținută iar lui bebe i se ofera prea repede lapte formula - experienta mea

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Adriana, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII