Am invins INFERTILITATEA. Am născut prin cezariană la Craiova și acord un 10 sincer tuturor celor implicați - povestea și experiența mea

Am invins infertilitatea. Am nascut prin cezariana la Craiova si acord un 10 sincer tuturor celor implicati - povestea si experienta mea

Am invins INFERTILITATEA. Am născut prin cezariană la Craiova și acord un 10 sincer tuturor celor implicați - povestea și experiența mea

Îmi doream de foarte mulți ani sa am și eu un copil, dar nu avea sa se întâmple minunea. După multe controale amănunțite și la mine și la soț, am descoperit de unde era problema. Infertilitate a fost diagnosticul pus de medic, poate nu m-am exprimat bine, dar erau probleme hormonale din partea soțului...In final am invins impreuna infertilitatea.

• Am avut un medic foarte amabil și înțelegător și foarte atent, în general tot personalul era foarte amabil! Am făcut fertilizarea la privat dar am născut la stat, pentru ca medicul meu lucra și în spital de stat. Mai exact în orașul Craiova. Nu am născut normal pentru ca erau riscuri, fetița avea cordonul ombilical înfășurat dupa gât și mi-a fost recomandat sa fac cezariana pentru a nu exista riscuri și mai mari! Am fost de acord fiind primul copil, îmi era teama de naștere și am acceptat.  Nota mea pentru medicii din Craiova și pentru maternitate și personal este de 10 - iata experienta mea. 

Vei citi:
Am ales fertilizarea in vitro
A doua fertilizare în vitro, alte tratamente...
Am născut la 39 săptămâni +4 zile la Craiova
Nota mea pentru medicii din Craiova și pentru maternitate
Alte experiențe de la naștere din Craiova - povestite de mămici

nasterea prin cezariana

Am ales fertilizarea in vitro

Povestea mea este următoarea... îmi doream de foarte mulți ani sa am și eu un copil, dar nu avea sa se întâmple minunea. După multe controale amănunțite și la mine și la soț, am descoperit de unde era problema. Infertilitate a fost diagnosticul pus de medic, poate nu m-am exprimat bine, dar erau probleme hormonale din partea soțului.

După alte tratamente pentru amândoi, am căzut de acord cu medicul ginecolog sa facem o inseminare artificiala, medicul dându-ne șanse după tratamentul făcut, dar nu a dat nici un rezultat nici acum, am luat o pauza și am mers cam la aproape la 2 ani din nou pentru alte controale și analize, atunci am căzut de acord sa facem fertilizare în vitro!

A doua fertilizare în vitro, alte tratamente...

Am făcut prima încercare dar tot fără nici un rezultat, pentru mine a fost un moment de cădere la momentul acela, eram distrusa pentru ca sunt foarte costisitoare aceste tratamente și pentru ca nu mai aveam nici bani sa o luam de la cap, pentru ca toți embrionii muriseră și nu mai aveam nici unul, după aproape două luni am mers sa încercăm a doua fertilizare în vitro, cu alte tratamente, alte drumuri, dar a meritat pentru ca a doua oara a fost cu noroc.

Am născut la 39 săptămâni +4 zile la Craiova

V-am povestit toate aceste lucruri sa vedeți cât lupta unele femei pentru a deveni mame și până la urmă am reușit ce mi-am dorit din tot sufletul meu!

Am avut un medic foarte amabil și înțelegător și foarte atent, în general tot personalul era foarte amabil! Am făcut fertilizarea la privat dar am născut la stat, pentru ca medicul meu lucra și în spital de stat. Mai exact în orașul Craiova. Nu am născut normal pentru ca erau riscuri, fetița avea cordonul ombilical înfășurat dupa gât și mi-a fost recomandat sa fac cezariana pentru a nu exista riscuri și mai mari! Am fost de acord fiind primul copil, îmi era teama de naștere și am acceptat.

Am fost internata pentru ca se apropia momentul, am născut la 39 săptămâni +4 zile chiar îmi aduc aminte ca eram pe masa de operație și medicul meu vorbea cu asistentul, dacă mai stăteam 2 zile naștem natural. Nașterea a decurs foarte bine, fetița foarte sănătoasă, a luat nota 9 la naștere, am fost felicitata de tot personalul din sala de nașteri pentru fetita mea. Când mi-au pus fetita la pieptul meu după ce au scos-o din burtica, am rămas blocata și nu știam ce sa zic de emoții doar plângeam, cred ca erau lacrimi de fericire!

Nota mea pentru medicii din Craiova și pentru maternitate și personal este de 10

Nu am avut nici o problema, cât am stat internata, maternitatea foarte curata, totul era nou. Eu am născut acum doi ani în plina pandemie. Sfatul meu pentru alte mămici este sa aibă încredere în ele și sa meargă până la capăt dacă își propun un vis, trebuie sa se îndeplinească iar dacă își găsesc un medic specialist bun sigur vor reuși cât ar fii de greu. Iar medicului meu din acest spital îi doresc multa sănătate și putere de munca pentru a face și pe alte mămici fericite, asa cum ma făcut și pe mine. Datorita domnului doctor am o minune de fetița! ❤️ Ar mai fii multe de povestit dar cred ca deja este destul.

Autor - Rafitza, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiențe de la naștere din Craiova - povestite de mămici

Nasterea prin cezariana la Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova: asistentele inca nu stiu ce inseamna compasiunea

Recomand atât medicul cât și Spitalul Municipal Filantropia Craiova - experiența nașterii prin cezariană

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Rafitza, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII