Înainte de a intra în operație mi s-a comunicat clar cât am de cotizat la fiecare. Am avut o cezariană la maternitatea Brăila și banii lipsă din portofel

Inainte de a intra in operatiue mi s-a comunicat clar cat am de cotizat la fiecare - cezariana la maternitatea Braila si banii lipsa din portofel

Înainte de a intra în operație mi s-a comunicat clar cât am de cotizat la fiecare. Am avut o cezariană la maternitatea Brăila și banii lipsă din portofel

Buna ziua, sunt mămica unui copil in vârstă de un an și o luna, si am decis sa va povestesc despre experienta aceasta minunata a nașterii. Am născut la Maternitatea din Brăila, supravegheata de un doctor bun!

Am fost internata la 39 de săptămâni cu gândul ca voi naște natural, insa in urma monitorizării bătăii inimii fătului si a dilatației, care de fapt nu exista, dl. dr. a decis ca voi naște prin cezariană!

Vei citi:
Medicul a decis ca voi naște prin cezariană!
Am zis sa dau banii ceruti ca sa fie treaba buna
Si-au luat banii si putin le-a pasat de mine
Imi lipseau din portofel 300 de lei
Alte experiente de nastere de la Braila - povestite de mamici

nasterea prin cezariana

Medicul a decis ca voi naște prin cezariană!

Soc și groaza, da-i cu plans, disperare, ce ma fac eu ca ma taie! In doua ore a trebuit sa accept ideea, timp în care s-au pregătit toate cele, sala de operație, eu, doctorii! Acum vine partea neplăcută, personalul medical: infirmierele si asistentele! Ei bine, mi s-a spus inca de la început tarifele care vor fi pentru anestezist, asistentul anestezistului, doctorul mana întâi si celalalt dr. mana a 2-a, asistenta care îngrijea bebelușul și ii dădea lapte praf, neonatolog, plus cinstea care trebuia făcută infirmierelor, atenție!!!

Am zis sa dau banii ceruti ca sa fie treaba buna

Ei bine, fiind la prima naștere, destul de speriata, am zis sa dau bani ca sa fie treaba buna, geanta mi-a rămas in salonul în care m-au pregătit pt operație! In timpul operației totul a decurs ok, la întoarcerea in salon, anesteziata cum eram, fericita ca am scăpat si ca bebe e bine, infirmierele mi-au cerut bani, sau cinstea, cum spun ele. Fiind foarte insistente chiar nesimțite, am decis sa le dau pana la urma, infirmierele foarte "drăguțe" s-au oferit sa îmi dea geanta, chiar sa imi scoată portofelul, ooo dar au știut în ce buzunar il tin si în 2 secunde l-au și scos... Evident ca nu mi-am dat seama de ce anume se întâmplase. Le fac cinstea, 100 de lei de fiecare, 2 infirmiere, noaptea mintii, cum sa dai atâția bani unor infirmiere, ei bine eu asa am făcut si nu fusesem singura!

Si-au luat banii si putin le-a pasat de mine

Bineînțeles ca după acest episod infirmierele nici nu m-au mai băgat in seama de imi venea sa le dau doua palme, după ce ca le dădusem atâția bani nici nu erau atente cu mine... La terapie intensiva sunt niște asistente și infirmiere de cea mai joasa speță, profita de slăbiciunea mamelor operate! Ei bine, de la terapie am ajuns pana la urma in salon, am dat bani la neonatolog si cam acolo a fost ultima oara când am dat bani.

Imi lipseau din portofel 300 de lei

Calculata din fire, am vrut sa vad cam cati bani au ramas din ce aveam in portofel, după ce am calculat, am descoperit ca îmi lipsesc bani, cam 300 de lei... Ce era sa mai zic? Cu cine sa ma cert, in sinea mea am fost tare furioasa, nu am mai zis nimănui si am acceptat ideea ca asa se întâmplă în Maternitatea din orașul nostru și ca e foarte greu sa schimbi ceva... Evident ca le-am reținut fetele celor doua nemernice, acum sunt însărcinată din nou si voi ști cum sa procedez!

Recomandarea mea e ca mamele sa fie foarte atente cu banii, unde si cum ii țin, se fura banii! Acolo am întâmpinat probleme, la terapie intensiva. Probleme sunt și cand te da la salon in sensul ca anumite asistente sunt foarte nesuferite si ca proaspătă mămica nu te învață lucrurile de baza despre îngrijirea unui bebe!

Aspectele bune: maternitatea este curata.
Aceasta a fost experienta mea! Nota dr: 9, nota asistente: 4.

Autor - G., o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiente de nastere de la Braila - povestite de mamici

Am născut la Brăila. Personalul medical care răspunde de bebeluși la Maternitatea din Brăila nu merită mai mult de nota 6 - experiența unei cezariene programate

Nasterea la Braila: o experienta placuta la maternitatea Braila. O nastere naturala si un bebe de 4100 grame - experienta mea 

Nasterea la Maternitatea din Braila: am nascut natural a treia oara 

NASTEREA LA BRAILA - EXPERIENTE POVESTITE DE MAMICI

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: G., mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII