Nasterea la Braila: o experienta placuta la maternitatea Braila. O nastere naturala si un bebe de 4100 grame - experienta mea

Nasterea la Braila -  o experienta placuta la maternitatea Braila. O nastere naturala si un bebe de 4100 grame - experienta mea

Nasterea la Braila: o experienta placuta la maternitatea Braila. O nastere naturala si un bebe de 4100 grame - experienta mea

Eram insărcinată pentru prima dată cu o fetiță care a avut la naștere 4100 grame și 52 cm. Am născut la maternitatea Brăila cu dna dr Prisacaru.

vei citi:
Am născut la maternitatea Brăila
La ora 00.34 am adus pe lume o minune
O experienta plăcută, personal de nota 10

nastere vaginala

Am născut la maternitatea Brăila

Aveam 24 de ani, însărcinată pentru prima dată cu o fetiță care a avut la naștere 4100 grame și 52cm. Am născut la maternitatea Brăila cu dna dr Prisacaru.

Am ajuns la maternitate cu contracții din 5 în 5 minute în jurul orei 17.30 în ziua preconizată a nașterii, menționez că ultima greutate a copilului încă nenăscut comunicată era în jur de 3450 grame. După control ecografic s-a eliminat dopul de mucus, fapt pentru care inițial am avut o senzație de teamă însă faptul că dna dr mi-a comunicat imediat ce se întâmplă m-a liniștit.

Doamnele care m-au preluat de la intrare au fost foarte drăguțe, m-au ajutat, m-au înțeles în momentul contracțiilor și am ajuns în sala de nașteri în jur de 18.30 unde a început monitorizarea bătăilor inimii copilului și așteptarea momentului culminant.

Eu am ales ca pentru început să nu îmi fie administrat nimic, iar în jurul orei 22.30 când a fost verificată dilatația și nu se modificase mi-au dat no spa intravenos, deoarece am avut vreo 2 sesiuni de vomă și o sete destul de mare încât mergeam foarte des la baie și m-au rugat sa încerc să îmi umezesc buzele pentru a evita deplasarea și a monitoriza fătul.

La ora 00.34 am adus pe lume o minune

În tot acest timp o mămică care venise după mine deja născuse iar eu nu aveam nici măcar membranele rupte, deoarece cam într-o ora de la administrare no spa dilatația era deja 6-7 de la 2 dna dr m-a ajutat cu ruperea membranelor care erau doar fisurate... Nu am văzut decât o baltă imensă de lichid jos... În următoarea oră dilatația ajunsese la 8-9, contracțiile erau din 5 în 5 minute și destul de puternice astfel ca în momentul în care dna dr mă întreba cum mă simt și mă felicita pentru respirație am simțit nevoia sa împing, au venit moașele și mă ajutau să nasc alături de dna dr astfel ca la ora 00.34 am adus pe lume o minune.

O experienta plăcută, personal de nota 10

Toată lumea din jur mi-a vorbit frumos, mi-au explicat, m-au susținut și îmi doresc ca cea de a doua experienta să fie la fel de buna.

M-au lăsat sa ma odihnesc însă deoarece nu am apucat să îmi văd micuța decât din lateral nu am reușit să adorm pana la 7.00 când am fost dusă în salon cu micuța mea.

Pentru ca avea 4100 grame au încercat să îi dea supliment deși aveam colostru din belșug, am apreciat grija dar văzând că micuța îl vărsa le-am rugat sa se oprească și dacă într-adevăr nu se va satura la san le voi anunța.

Mi-a plăcut mult ca am putut schimba cămășile și lenjeria de fiecare dată când era necesar, adică chiar și de 2 ori în zi. Consider că am avut parte de o experienta plăcută, personal de nota 10.

Încurajez mămicile să meargă cu încredere sa nasca la acest spital.

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte povestiri despre nastere

Nasterea in timp de pandemie - jurnal de nastere

Am nascut la Suceava si sunt norocoasa ca am scapat cu bine - jurnal de sarcina

Nasterea naturala. Ar fi cazul sa impingi - jurnal de nastere

Nu recomand cezariana - spune Anca Serea, la a sasea nastere

Cand nasterea naturala se transforma brusc in cezariana - povesti de nastere

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Mai 2022)

Vino pe grupurile noastre secrete Gravide la prima sarcina ❤️ Grup de suport 💗 oficial Desprecopii si JURNAL DE SARCINA

autor: o mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII