Un nou eveniment de referință pentru părinții din România: Conferința NUTRIPEDIA, dedicată diversificării și alimentației sănătoase a copiilor mici

Un nou eveniment de referinta pentru parintii din Romania: Conferinta NUTRIPEDIA, dedicata diversificarii si alimentatiei sanatoase a copiilor mici

Un nou eveniment de referință pentru părinții din România: Conferința NUTRIPEDIA, dedicată diversificării și alimentației sănătoase a copiilor mici

DespreCopii Media Group, în parteneriat cu Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare, lansează un nou eveniment de referință pentru părinții din România: Conferința NUTRIPEDIA, dedicată diversificării și alimentației sănătoase a copiilor mici.

Aflată la prima ediție, Conferința NUTRIPEDIA a avut loc în zilele de 8 și 9 decembrie.

DespreCopii Media Group și Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare continuă seria conferințelor de specialitate dedicate părinților din România cu un nou eveniment de referință: Conferința NUTRIPEDIA - Diversificare, Alimentație sănătoasă, Alergii, Obezitate și Copii Mofturoși. Evenimentul organizat cu sprijinul partenerilor Pedilactis, Clubulbebelusilor.ro, Lacalut Kids (Zdrovit), LOVI, Chicco, Wellbaby (Vitabiotics), Farmaciile DONA și DENT ESTET 4 Kids a generat audiențe record - peste 132.000 persoane au urmărit cele două zile de conferințe.

Aflat la prima ediție și difuzat online, multi-channel, evenimentul a reunit o echipă formată din medici și specialiști de top care au venit în întâmpinarea participanților cu informații utile pentru un start alimentar sănătos în viață – diversificarea, alergiile alimentare, regulile de igienă alimentară, masticația corectă, igiena orală încă de la primii dinți, obezitatea și copiii mofturoși fiind doar câteva dintre subiectele abordate.

4 ore de conferințe dedicate diversificării, alimentației sănătoase, igienei orale și parenting-ului blând, alături de 5 speakeri de top

În contextul în care perioada diversificării aduce numeroase provocări, întrebări, temeri și emoții în viața părinților, scopul unui astfel de eveniment este de a aduce mai aproape de ei sfaturi și recomandări de specialitate, informații utile și, nu mai puțin important, încurajările necesare pentru a parcurge cu succes această etapă. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul gazdelor evenimentului - Roxana Hristianovici (Medic Specialist Pediatru și Consultant în Alăptare acreditat IBCLC) și Iulia Balint Boia (Medic Specialist Pediatru și Consultant în Alăptare acreditat IBCLC) – și invitaților speciali: Dr. Raluca Georgescu, Medic specialist Pedodonție, DENT ESTET 4 KIDS, Gabriela Maalouf, Psiholog, Psihoterapeut și Specialist Parenting și Dr. Ela Bănică, Specialist în Ortodonție și Ortopedie DentoFacială, Supraspecializare în Ghidarea Creșterii Faciale, Respirație, Sforăit, Apnee în Somn și Frenuri Orale Restrictive, ORTHO INSTITUTE.

Tocmai pentru a răspunde cât mai multor nelămuriri legate de diversificare și alimentație, toate sesiunile de dialog cu specialiștii au fost interactive. Astfel, în timp real, aceștia au preluat și răspuns la o parte dintre întrebările primite din partea publicului.

Transmisiune live multi-channel: Site-uri de parenting, canale de YouTube și pagini de Facebook

Conferința a fost transmisă live atât pe două dintre cele mai mari și relevante site-uri de parenting din România - Desprecopii.com și Clubulbebelusilor.ro, cât și pe Desprecopii TV și patru pagini de Facebook – Desprecopii, Clubulbebelusilor.ro, Pedilactis și Dr. Roxana Hristianovici. Regia transmisiunii live a fost realizată de 10 specialiști, parte din echipele DespreCopii Media Group, Pedilactis și Anvergura.

Partenerii conferinței, susținători ai unui start sănătos în viață

Echipa Pedilactis, formată din medici pediatri, consultanți IBCLC în alăptare, membri fondatori ai Asociației de Pediatrie și Consultanță în Alăptare și în primul rând, mame, organizează cursuri pentru părinți, cadre medicale, grupuri de suport în alăptare, babywearing. Toate acestea pentru părinți corect informați și bebeluși fericiți.

Desprecopii.com și Clubulbebelusilor.ro, două dintre cele mai relevante site-uri de parenting din România, fac eforturi constante pentru a oferi publicului un conținut cât mai util, cât mai relevant și cât mai calitativ. Misiunea pe termen lung este de a rămâne cele mai credibile surse din care părinții își pot lua informațiile ori de câte ori au nevoie de un sfat de specialitate, de o recomandare din partea altor părinți sau de inspirație pentru produse sau servicii care le pot îmbunătăți viața.

Desprecopii.com este un susținător al părinților în perioada diversificării de 22 de ani, oferind informații relevante și de specialitate legate de acest subiect printr-o secțiune specială, un forum specializat, un grup de Facebook dedicat și o aplicație nișată – Diversificarea Alimentației Bebelușului.

Lacalut Kids are grijă de igiena orală a celor mici. LACALUT®KIDS Plaque Test Apă de gură asigură verificarea rapidă și facilă a prezenței plăcii bacteriene la copii, oferă motivație pentru curățarea eficientă a danturii și vine cu o aromă plăcută, Bubble Gum.

LOVI are în portofoliu produse inovatoare, asigurând asistență necesară mamelor care alăptează, dar și produse pentru hrănire alternativă (biberoane și tetine pentru hrănirea cu lapte colectat de la sân, suzete, seturi de veselă și căni pentru începători), realizate din materiale sigure și prietenoase.


Chicco este alături de părinții din întreaga lume și le poartă de grijă cu noi soluții captivante pentru satisfacerea tuturor necesităților. Oriunde se află cineva care are grijă de un copil, Chicco îi este alături, fiind unica marcă specializată care oferă necesarul copiilor de la naștere până la vârsta de 8 ani de peste 68 de ani în lume și de aproape 30 de ani în România, excelând în domeniul cărucioare, scaune de masă și auto, haine și încălțăminte, cosmetice și produse de puericultură mică (pompe de sân, suzete, biberoane etc).

Wellbaby Multi-vitamin Lichid este o formulă echilibrată creată cu atenție de experții nutriționiști de la Vitabiotics, care furnizează o combinație vastă de 14 vitamine și minerale necesare pentru susținerea creșterii și dezvoltării armonioase a copiilor. Wellbaby Multi-vitamin Lichid este un supliment alimentar conceput pentru copii, acesta nu conține îndulcitori, coloranți, arome artificiale, drojdie, alcool sau lactoză. Descoperă gama de produse Wellbaby pe www.vitabioticsromania.ro.

Farmacia DONA este partenerul de încredere al familiilor, cu o tradiție de 30 de ani pe piața farmaceutică din România, iar prin campanii de educare, informare și prevenție, se asigură de consilierea profesionistă a pacienților pentru administrarea optimă și sigură a medicamentelor. În Farmaciile DONA părinții vor fi întâmpinați mereu cu cele mai bune sfaturi pentru sănătatea întregii familii.

Echipa DENT ESTET 4 KIDS este recunoscută pentru căldura și dedicarea cu care crește zâmbete sănătoase. În ultimii 14 ani, specialiștii au tratat și îngrijit cu succes peste 60.000 de copii, schimbând astfel percepția despre medicul stomatolog și oferind experiențe frumoase și confortabile atât copiilor, cât și părinților. Încă de la lansare, DENT ESTET 4 KIDS este partener Desprecopii.com și colaborează îndeaproape pentru a actualiza permanent cea mai citită rubrică din România despre stomatologia pediatrică.

Următoarea ediție a Conferinței NUTRIPEDIA va avea loc anul viitor. Între timp, pentru orice informații, consiliere, sfaturi și recomandări cu privire la diversificare și alimentație, părinții sunt încurajați să țină legătura cu medici/specialiști și să acceseze conținutul medical, de specialitate, disponibil pe site-urile din portofoliul Desprecopii Media Group: www.desprecopii.com, www.clubulbebelusilor.ro și www.suntmamica.ro.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII