Minunea vieții mele s-a născut prin cezariană - experienta mea

Minunea vietii mele s-a nascut prin cezariana - experienta mea

Minunea vieții mele s-a născut prin cezariană - experienta mea

Intr-o duminica, luam masa in familie impreuna cu sotul si părinții mei, când deodată m-au luat niște dureri îngrozitoare de spate. Simțeam cum mi se taie respirația. Am hotărât sa plec acasă împreuna cu sotul meu pentru a ma odihni. Simteam ca momentul mult așteptat urma sa apăra, dar totodata eram speriata si plină de gânduri. Durerile erau tot mai apăsătoare si insuportabile.

Am hotarat sa pornim spre spital. Ajunsă la spital am făcut o ecografie si un control, după care mi s-a spus să...

Vei citi:
La 22 de ani am rămas însărcinată cu primul meu copilaș
Am hotarat sa pornim spre spital
Nasterea prin cezariana este soluția
Mi-am văzut minunatul meu băiețel
Bebe parca era nerăbdător sa își cunoască tatăl
Alte experiențe de la naștere de la Spitalul Universitar din Bucuresti - povestite de mămici

nasterea prin cezariana

La 22 de ani am rămas însărcinată cu primul meu copilaș

Ma numesc Alexandra si la 22 de ani am rămas însărcinată cu primul meu copilaș, Kevin. A fost o sarcina ușoară, fără probleme, fără vărsături, grețuri sau altele. Așteptam cu nerăbdare momentul in care minunea se va naște. La fiecare control lunar pe care îl faceam, doamna doctor îmi spunea ca se dezvolta din ce in ce mai repede, ajungând, astfel, sa fie mai dezvoltat cu 10 zile. Am fost informata de către doamna doctor ca datorită dezvoltării mai accelerate ale bebelușului, acesta va avea o greutate ce va depăși 3,800 g.

Am hotarat sa pornim spre spital

Intr-o duminica, luam masa in familie impreuna cu sotul si părinții mei, când deodată m-au luat niște dureri îngrozitoare de spate. Simțeam cum mi se taie respirația. Am hotărât sa plec acasă împreuna cu sotul meu pentru a ma odihni. Simteam ca momentul mult așteptat urma sa apăra, dar totodata eram speriata si plină de gânduri. Durerile erau tot mai apăsătoare si insuportabile. Am hotarat sa pornim spre spital.

Ajunsă la spital am făcut o ecografie si un control, după care mi s-a spus sa aștept contracțiile. Doamna doctor care îmi monitoriza sarcina, a venit la ceva timp sa ma controleze si mi-a spus ca bebe va fi măricel si ca mi recomanda cezariana deoarece este posibil sa depășească 4000g si sa nu apăra alte complicații.

Nasterea prin cezariana este soluția

Eu mi-am dorit o naștere naturală pana in ultima clipa, dar ascultant indicațiile doctoriței, am înțeles ca nasterea prin cezariana este soluția. Eram speriata si îngândurată deoarece nu știam ce ma va aștepta.

După câteva ore am intrat in sala de operație si am născut repede si fără probleme, un Bebeluș de 4000g si 53 cm. Doamna asistenta l-a pus lângă mine, am simțit ca eu am renăscut si ca cel mai minunat lucru din viața mea tocmai a apărut. A doua zi așteptam cu nerăbdare sa mi văd micul meu pui, dar durerile erau destul de apăsătoare.Am încercat sa ma ridic din pat, dar simteam o usturime groaznica in zona burtii. O doamna asistenta m-a sfătuit sa incerc sa cobor din pat și sa incerc sa merg cât mai mult. Zis și mai puțin făcut pentru ca era insuportabila durerea.

Mi-am văzut minunatul meu băiețel

Am auzit usa deschizându-se și când mi-am întors privirea mi-am văzut minunatul meu băiețel. L-am luat in brate și efectiv am simțit cum toată durerea a dispărut și sunt intr-un paradis. La acest spital, copilul rămâne lângă tine tot timpul, acest lucru m-a făcut sa chinui sa îmi revin cât mai repede.

După aceasta naștere ușoară as putea spune ca a urmat o recuperare deloc ușoară, dar rapida pentru mine. Ușor, ușor am început sa ma plimb pe holurile spitalului cât timp bebe dormea. Privindu-l îmi adunam puterile sa îmi revin cât mai repede. Bineînțeles ca a venit vremea ca tati sa ne duca acasă. După cele 3 zile de plimbări pe holurile spitalului, mai simteam o oarecare usturime suportabila și deloc supărătoare.

Bebe parca era nerăbdător sa își cunoască tatăl

Ajunși acasă, ne-am odihnit și am împărtășit experiența mea cu tati. Atunci am realizat cu adevarat ce înseamnă familia și iubirea. Desigur, am realizat și ca viața noastră se va schimba și ca de acum nu noi facem programul, ci bebe.

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiențe de la naștere de la Spitalul Universitar din Bucuresti - povestite de mămici

Nașterea in București: o experiență pe care nu imi doresc să o mai repet - nașterea la Spitalul de stat Universitar din București

Nașterea in București: în ciuda histerectomiei, am avut o naștere prin cezariană cu o echipă de nota 10, la spitalul Universitar

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Alexandrasava1012, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII