Cumpărături smart pentru cei mici ca Membru H&M - Din experiența unei mămici din comunitatea Desprecopii

Cumparaturi smart pentru cei mici ca Membru H&M - Din experienta unei mamici din comunitatea Desprecopii

Cumpărături smart pentru cei mici ca Membru H&M - Din experiența unei mămici din comunitatea Desprecopii

Colecția Cradle to Cradle Certified® Gold pentru nou-născuți este o colecție pentru orice părinte care este în căutare de haine sustenabile! Așa este și cazul unei mămici din comunitatea Desprecopii, dar să o lăsăm pe ea să vă relateze ce a descoperit. 

În căutarea unei garderobe pentru bebelușul meu

“Bună! Mă numesc Ana și sunt o proaspătă mămică preocupată de impactul pe care îl au alegerile mele asupra mediului înconjurător, dar și de calitatea hainelor pe care le cumpăr pentru puiul meu.

În ultima perioadă - instinctiv - am început să fiu tot mai atentă la produsele pe care le cumpăr pentru copil, atât din punct de vedere al calității cât și al impactului asupra mediului. Așa că, în momentul când am aflat de la o prietenă că H&M tocmai a lansat o colecție nouă de primăvară-vară pentru nou-născuți, sustenabilă și versatilă, am fost foarte entuziasmată, fiindcă deja eram în căutarea unei garderobe pentru bebelușul meu.

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă înscriu ca membru pe hm.com

Atunci când m-am înscris ca membru am mai avut parte de o surpriză foarte plăcută: urma să beneficiez și de o ofertă atractivă - o reducere de 20% pe perioada campaniei (6-9 Aprilie) la piese vestimentare și accesorii variate pentru cei mici, în diferite stiluri și culori, confecționate din materiale sustenabile, la cumpărături de minimum 100 de lei! Am decis imediat că e momentul să comand câteva haine pentru bebelușul meu și trebuie să recunosc: am fost foarte impresionată nu doar de modelele frumoase și culorile calde, dar și de calitatea acestora. Materialele sunt foarte plăcute la atingere, durabile, calitative și articolele de îmbrăcăminte au o croială care se potrivește perfect corpului copilului meu.

În plus, hăinuțele prezintă anumite caracteristici de design care m-au făcut să le ador și mai mult, iar aici mă refer la taliile reglabile, plus benzile și manșetele pliabile. Asta înseamnă că pe măsură ce bebelușul crește, hăinuțele nu îi vor mai rămâne mici atât de repede! Nu e acesta visul oricărui părinte!? Cu greu m-am abținut să nu cumpăr mai mult decât ar fi fost, poate, necesar.

Colecția Cradle to Cradle Certified® Gold - Materiale sustenabile cu un impact minim asupra mediului

Cel mai important pentru mine a fost faptul că hainele pe care le-am achiziționat sunt confecționate din materiale sustenabile și vor avea un impact minim asupra mediului, iar asta mă face să mă simt bine, să știu că am luat o decizie bună pentru copilul meu dar și pentru planetă.

În concluzie, sunt foarte mulțumită că m-am înscris ca membru H&M. Calitatea și durabilitatea hăinuțelor este remarcabilă, iar faptul că sunt sustenabile este un mare plus. Apoi, reducerea de 20% pentru membrii este un avantaj excelent care mi-a permis să fac și mai multe cumpărături. Recomand tuturor părinților să devină membri H&M, deoarece vor beneficia de haine de calitate pentru cei mici, sustenabile și versatile, la un preț redus.Ca mamă, sunt foarte importante pentru mine alegerile eco-friendly și sustenabile, iar H&M mi-a oferit exact asta. Sunt fericită să fiu membră hm.com și să susțin un mod de viață responsabil prin hainele pe care le aleg pentru copilul meu.”

H&M oferă o gamă largă de opțiuni pentru copii de toate vârstele și pentru toate gusturile. Indiferent dacă vei căuta haine pentru o ocazie specială sau pentru uzul zilnic, mereu vei găsi ceva care să ne încânte!

Merită să fii membru H&M! Bucură-te și tu de discount-uri la următoarele campanii

Membrii H&M au mai multe avantaje - prețuri, promoții și oferte speciale! Colectezi puncte pentru fiecare achiziție și primești vouchere bonus. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii - este gratuit!

Explorează toate avantajele la hm.com sau în aplicația de mobil H&M iOS sau Android și pregătește-te să beneficiezi de super discount-uri la următoarele campanii, deoarece în curând, va fi lansată o nouă colecție: Re-Enchantment Story - o colecție creată cu scopul de a oferi haine confortabile, versatile și durabile pentru copii, dar și de a sprijini mișcarea spre un mod de viață mai sustenabil.

Colecția H&M Innovation Re-Enchantment Story pentru copii va fi pusă în vânzare începând cu data de 13 Aprilie.

H&M este mai mult decât modă!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII