Philips Avent a lansat cele mai inovatoare biberoane de până acum, iar noi am fost acolo

Philips Avent a lansat cele mai inovatoare biberoane de pana acum, iar noi am fost acolo

Philips Avent a lansat cele mai inovatoare biberoane de până acum, iar noi am fost acolo

Suntem foarte încântați să împărtășim cu voi experiența noastră de la evenimentul de lansare a celei mai noi categorii de biberoane Philips Avent, ce vin în sprijinul mămicilor care alăptează și care au nevoie de un biberon potrivit, cu care cei mici să fie hrăniți de tătici sau bunici atunci când ele au ceva de rezolvat și lipsesc de acasă câteva ore.

Evenimentul a avut ca punct central lansarea modelului Natural Response, un biberon care imită forma și comportamentul sânului, oferind astfel un mod de hrănire mai natural și mai confortabil pentru bebeluși.

Cu o expertiză de peste 25 de ani de cercetare în fiziologia alăptării și hrănirea bebelușilor, Philips Avent a dezvoltat această soluție inovatoare pentru a le oferi părinților o variantă confortabilă de hrănire a celor mici. Noul biberon imită și se comportă ca sânul mamei, astfel că bebelușul își poate controla ritmul de hrănire, la fiecare masă, de fiecare dată, la fel cum se întâmplă în cazul alăptării la sân.

Atmosfera evenimentului a fost incitantă și plină de entuziasm, cu participanți din toate domeniile, inclusiv moașe și consultanți în lactație, părinți și reprezentanți Philips Avent. Prezentările au fost informative și interactive, cu demonstrații live ale modului în care modelul Natural Response se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului, oferind astfel o experiență de hrănire confortabilă și naturală pentru copil.

Părinții și bebelușii lor merită să beneficieze de cea mai bună îngrijire posibilă

„La Philips Avent credem că părinții și bebelușii lor merită să beneficieze de cea mai bună îngrijire posibilă. Experiența fiecărui părinte este unică, de aceea venim în întâmpinarea nevoilor lor cu soluții de îngrijire personalizată adaptate și intuitive, dezvoltate alături de profesioniști din domeniul sănătății. Noua gamă Natural Response a fost dezvoltată cu tehnologie de ultimă generație și are un preț accesibil, pentru a fi disponibilă cât mai multor părinți”, spune Daciana Tulpan, Commercial Leader al diviziei Philips Personal Health România.

Pe parcursul evenimentului, am avut ocazia să vedem și să testăm produsul, iar impresiile noastre sunt foarte pozitive. Modelul Natural Response oferă o alternativă excelentă la biberoanele tradiționale și este perfect adaptat pentru bebelușii care sug încă la sân și doresc o experiență de hrănire similară. Design-ul inovator al acestui biberon imită forma și comportamentul sânului, ceea ce îl face ideal pentru bebelușii care trec de la alăptare la hrănirea cu biberonul.

Noul biberon, cu tetina Natural Response, se adaptează ritmului individual de alimentație al fiecărui bebeluș. Noile biberoane au flux controlat, astfel că laptele curge doar atunci când cel mic suge în mod activ, permițându-i să controleze ritmul de hrănire și să facă pauze pentru a înghiți și a respira. Tetina Natural Response a fost proiectată pentru a nu picura și este compatibilă cu dispozitivul anti-colici AirFree.

Tehnologia AirFree contribuie la reducerea colicilor și a disconfortului

În plus, tehnologia AirFree contribuie la reducerea colicilor și a disconfortului, împiedicând aerul să ajungă în burtica bebelușului. Dispozitivul anti-colici Airfree păstrează tetina plină de lapte, chiar și atunci când biberonul este ținut pe orizontală, pentru ca bebelușul să se hrănească într-o poziție cât mai naturală. Reducerea cantității de aer pe care o ingerează un bebeluș poate ajuta la ameliorarea unor probleme precum colicile, gazele și refluxul.

Mamele nu trebuie să-și facă griji că bebelușul lor va respinge alăptarea la sân

„Laptele matern este cea mai importantă sursă de nutrienți pentru bebeluș. Cu toate acestea, unele mame nu au mereu posibilitatea de a alăpta la sân. Acest lucru este perfect normal. Eu, în calitate de consultant în lactație, susțin soluțiile de hrănire alternative cu lapte matern. Prin folosirea unei pompe de sân, mamele pot extrage laptele și își pot crea o bancă individuală de lapte matern, pe care îl pot oferi bebelușului atunci când alăptarea nu este posibilă. Datorită faptului că noua gamă de biberoane Philips Avent Natural Response arată și funcționează ca un sân, mamele nu trebuie să-și facă griji că bebelușul lor va respinge alăptarea la sân, pe termen lung. Mai mult, acestea pot delega sarcina hrănirii bebelușului către partener sau alți membri ai familiei când e nevoie,”, spune Florentina Gheorghiu, moașă și consultant în lactație.

În ansamblu, evenimentul de lansare a modelului Natural Response a fost o experiență excelentă și educativă, care a pus accentul pe beneficiile inovației și a oferit participanților o oportunitate unică de a vedea produsul și de a discuta cu experți din domeniul sănătății și reprezentanți Philips Avent.

Biberonul Philips Avent Natural Response este disponibil pe Philips.com începând cu luna martie 2023. Vizitați Biberoanele Natural Response și Anti-colici | Philips Avent pentru mai multe detalii.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII