Călătoria sarcinii merită să aibă loc în siguranță deplină: Regina Maria a lansat primul abonament medical dedicat femeilor însărcinate din România

Calatoria sarcinii merita sa aiba loc in siguranta deplina -  Regina Maria a lansat primul abonament medical dedicat femeilor insarcinate din Romania

Călătoria sarcinii merită să aibă loc în siguranță deplină: Regina Maria a lansat primul abonament medical dedicat femeilor însărcinate din România

Sarcina este o călătorie minunată, dar care poate ridica întrebări și temeri privind sănătatea mamei și a bebelușului. În căutarea unui partener de încredere pentru a oferi îngrijire medicală de calitate pe parcursul acestei călătorii, Regina Maria a creat Abonamentul Medical de Monitorizare Sarcină MAMA@Regina Maria. Acest abonament unic în România vine cu o gamă completă de servicii, economii semnificative și acces la o rețea extinsă de medici, punând sănătatea ta și a bebelușului în cele mai bune mâini. Este investiția ta într-o sarcină liniștită și sănătoasă.

Fiecare femeie însărcinată are nevoie de siguranță și îngrijire

Sarcina este o odisee cu destinația cea mai frumoasă dintre toate: acel moment când bebelușul proaspăt venit pe lume este sănătos și zâmbetul fericit al mamei spune întreaga poveste. Și da, nu putem ignora nici emoțiile și neliniștile taților, care trăiesc o serie de sentimente ce greu pot fi puse în cuvinte.

Dar, până să ajungă acolo, fiecare femeie însărcinată are nevoie de siguranță și îngrijire - cea mai bună îngrijire posibilă pentru un bebe care crește, se dezvoltă și urmează să vină pe lume. Cele 40 de săptămâni de așteptare aduc cu multe întrebări, îndoieli medicale, teste, frici și emoții puternice. Așadar, pentru a trăi o sarcină plină de liniște și încredere, un abonament medical care îți însoțește fiecare pas al acestei călătorii este cu adevărat binevenit.

Abonamentul medical monitorizare sarcina MAMA@Regina Maria este primul abonament medical destinat monitorizării sarcinii

Abonamentul medical MAMA@Regina Maria este cu adevărat ceva special! Este primul și unicul abonament medical din România, gândit și adaptat pentru fiecare etapă a sarcinii tale minunate.

Echipa Regina Maria a creat un abonament care nu lasă niciun detaliu la voia întâmplării. Nevoile

din timpul sarcinii sunt acoperite, astfel încât tu, viitoare mamă, să te bucuri de întreaga îngrijire medicală de care ai nevoie pe parcursul sarcinii.

Protocolul de sarcină la aproape jumătate de preț

Viitoarele mame au posibilitatea să efectueze investigații de monitorizare a sarcinii într-un singur loc, o rețea cu peste 3.000 de medicii si peste 400 de clinici din toată țara. Abonamentul Monitorizare sarcină Mama@Regina Maria acoperă un set complet de investigații recomandate în sarcină, cu discount semnificativ de până la 45%. Mai mult, pacientele pot vedea în timp real suma economisită pe abonament și pot verifica evoluția analizelor cu ajutorul dosarului medical digital - în aplicația Contul Meu Regina Maria.

Așadar, cu Abonamentul MAMA@Regina Maria, emoția și grijile tale sunt în cele mai bune mâini. Este timpul să trăiești fiecare moment al acestei călătorii cu încredere și bucurie!

Ai niște beneficii super importante în perioada sarcinii. Testul de screening prenatal (dublu test), inclus gratuit în abonament

În abonament sunt incluse consultațiile de obstetrică - ginecologie, ecografiile de control, morfologiile de trimestru, analizele de laborator specifice, dar și de alte investigații medicale și analize recomandate în sarcină. Abonamentul de Monitorizare sarcină include gratuit și testele de screening prenatal, dublu și triplu test, investigații care indică riscul unor afecțiuni genetice ale fătului. 

Pe lângă beneficiul de a avea acces la servicii medicale de înaltă calitate, cu tehnologie de ultimă generație și aparatură de ultimă oră, abonamentul MAMA@Regina Maria pune la dispoziție viitoarelor mame ocazia de a se consulta cu medici supraspecializați în gestionarea sarcinilor cu risc, care sunt dedicați nevoilor atât ale gravidei, cât și ale bebelușului.

Ce ai inclus #peabonament?

 Consultații și controale nelimitate de medicină generală și internă
 Consultații și controale de specialitate
 Investigații paraclinice
 Analize de laborator
 Ecografii de sarcină, morfologie, ecografii de control, dar și alte ecografii la nevoie
 Acces la toți medicii din rețea, conform abonamentului
 Hotline medical 24/7
 Consiliere psihologica (2 ședințe terapie individuală sau cuplu)

În plus, vei avea parte de:

 Acces la un sistem medical integrat și la medici cu experiență, care îți asigură îngrijire medicală de înaltă calitate conform standardelor internaționale;
 Sistem integrat de programări la toate specialitățile medicale disponibile în rețea;
 Acces la istoricul medical propriu prin intermediul dosarului electronic din aplicația "Contul meu";
 Posibilitatea de a beneficia de consultații online prin intermediul Clinicii Virtuale;
 Opțiunea de a realiza Check-in-ul direct in aplicatie, pentru a reduce timpul de așteptare în clinici.

Abonamentul Medical de Monitorizare Sarcină MAMA@Regina Maria poate fi achiziționat fără bătăi de cap direct din shop-ul online Regina Maria, la prețul de 764 de lei / lună. Această investiție asigură accesul tău la îngrijirea medicală de cea mai înaltă calitate, inclusiv servicii ultraperformante și aparatură de ultimă generație. Și pentru că știm că fiecare sarcină este unică, poți conta pe consultanța medicilor specializați în sarcini cu risc, care sunt dedicați sănătății tale și a bebelușului. Citește și recenziile lăsate de alte mămici pentru a face alegerea corectă.

Da, acest abonament este și o investiție în sănătatea viitorului tău bebeluș, așa că nu mai sta pe gânduri și alege să faci o investiție smart pentru sănătatea voastră!

►  autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate © 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII