Atât de aproape de sânul mamei!

Atat de aproape de sanul mamei!

Atât de aproape de sânul mamei!

Pentru bebeluși, contactul cu pielea mamei este unul dintre cele mai importante momente, imediat după naștere. Acesta ajuta copilul să-și stabilească un ritm normal al respirației, și normalizează ritmul cardiac. Contactul cu mama sa, ajută nou-născutul să facă legătura cu lumea exterioară prima dată prin simțul tactil. Trecerea în lumea extrauterină este un moment de stres maxim pentru copil, iar contactul cu pielea mamei îl calmează rapid. Nou-născutul se oprește din plâns la contactul piele pe piele cu mama sa și se liniștește miraculos. Această nevoie de apropiere nu dispare odată cu vârsta, deoarece aduce multe beneficii în dezvoltarea micuțului.

Biberonul Mammafeel a fost conceput pentru a susține atașamentul emoțional între copil și mamă, chiar și atunci când alăptarea este dificilă de realizat din cauza factorilor medicali sau când mămica apelează la o hrănire mixtă.

Biberonul Mammafeel - atât de aproape de sânul mamei

Studiile au demonstrat că atingerea piele pe piele poate crește nivelul de oxitocină din organism, hormonul acesta fiind cel care ne face să ne simțim relaxați și în siguranță. Printr-un astfel de contact, bebelușul își poate dezvolta simțurile, în special atingerea și mirosul, ceea ce este important pentru dezvoltarea sa cognitivă.

Mulți părinți încearcă să transforme hrănirea copilului lor într-un moment plin de intimitate și apropiere, deoarece nu doresc sa fie un act mecanic.Tocmai din acest motiv, LOVI a creat biberonul Mammafeel, pentru a fii atât de aproape de sânul mamei.

Care sunt elementele inspirate de sânul mamei, în crearea biberonului Mammafeel?

În primul rând TEXTURA, care în cazul acestui biberon este delicată, catifelată și cu un finisaj mat, asemenea pielii mamei. Inelul unic al tetinei din silicon, imită aerola mamară, prin CULOARE și ELASTICITATE, iar astfel bebelușul va experimenta aceleași senzații de atingere și apropiere ca la sânul mamei. Cât despre FORMA tetinei Mammafeel, află că este inspirată de cea creată de mama natură. Astfel că permite

poziționarea cât mai strânsă a buzelor pe tetină, facilitând respirația ușoară pe nas a bebelușului și reducând riscul de colici. Datorită vârfului moale, dinamic și a bazei dure, tetina Mammafeel nu modifică reflexul de supt, iar bebelușul se poate întoarce la alăptarea la sân oricând.

Toate aceste elemente combinate au creeat un biberon revoluționar, care depășește funcționalitatea tradițională a produselor pentru bebeluși, protejând senzațiile pe care micuții le au prin alăptarea la sân: senzația catifelată de atingerea sânului, forma și culoarea familiară, moliciunea și elasticitatea.

Mammafeel - o soluție ideală pentru hrănirea cu biberonul

Biberonul Mammafeel nu este doar un produs pentru bebeluși, este un simbol al apropierii profunde care creează o legătură unică între părinte și copil. Este o expresie a grijii și iubirii care duce importanța hrănirii cu biberon la un nivel cu totul nou. Datorită Mammafeel, apropierea rămâne întotdeauna o prioritate, iar legătura dintre părinte și copil se întărește cu fiecare etapă a creșterii împreună. Acesta este o opțiune excelentă pentru mamele care alăptează și pentru cele care doresc să împartă responsabilitatea hrănirii bebelușului și cu alți membrii ai familiei, în timp ce micuțul se bucură de aceleași senzații de apropiere ca la sânul mamei.

În colaborare cu specialiști de frunte din domeniul alăptării, cu neonatologi și logopezi, brandul LOVI creează produse inovatoare, care asigură asistența necesară mamelor care alăptează, alături de produse pentru hrănirea alternativă și calmare (biberoane și tetine pentru servirea laptelui praf și suzete), sigure pentru reflexul suptului specific copiilor.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Biberoane

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII