Naterea gemenilor mei: doi baietei sanatosi frumosi si mari cu o cezariana foarte usoara - experienta mea

Naterea gemenilor mei: doi baietei sanatosi frumosi si mari cu o cezariana foarte usoara - experienta mea

Naterea gemenilor mei: doi baietei sanatosi frumosi si mari cu o cezariana foarte usoara - experienta mea

Am urcat în sala de operații pregătită pentru cea mai frumoasă întâlnire din viața mea. Doctorița anestezistă mi-a explicat foarte bine tot ce urma să se întâmple.

M-am descălțat, am urcat pe masă în șezut și dânsa mi-a făcut anestezia. Mărturisesc că nu a durut exagerat, ca o recoltare de analize normală. M-au așezat cu capul in jos, o asistentă mă ținea de cap, anestezia s-a făcut în spate, în partea de jos.

Vei citi:
Pregatirea pentru cezariana
Primul de 4000 de grame, iar al doilea de 3400 de grame
Experiențe de la naștere din Buftea, judetul Ilfov - povestite de mămici

nasterea prin cezariana

Pregatirea pentru cezariana

Am urcat în sala de operații pregătită pentru cea mai frumoasă întâlnire din viața mea. Doctorița anestezistă mi-a explicat foarte bine tot ce urma să se întâmple. M-am descălțat, am urcat pe masă în șezut și dânsa mi-a făcut anestezia. Mărturisesc că nu a durut exagerat, ca o recoltare de analize normală.

M-au așezat cu capul in jos, o asistentă mă ținea de cap, anestezia s-a făcut în spate, în partea de jos. Am simțit o înțepătură, apoi cum coboară anestezicul din fund spre tălpi și apoi o altă înțepătură. Aici a fost o problemă din cauză că m-am tras puțin crezând că e gata și a trebuit să repete procedura. Dar totul a fost absolut suportabil. Din acel moment nu mi-am mai simțit picioarele. Am fost urcată pe masa de operații.

Pe mâna stângă aveam oxiometru, pe dreapta tensiometru. Am simțit cum doctorul m-a curățat și m-au dat cu betadină și din acel moment eu nu am mai simțit nici durere, nici tras, nici împins. Doar ca și cum masa de operații s-ar mișca permanent stânga dreapta cu mine. Parcă zburam. Am avut tensiunea puțin mai mică și buzele uscate, dar după ce am auzit că au scos bebelușii, eram de-a dreptul topită.

Primul de 4000 de grame, iar al doilea de 3400 de grame

Doi băieței, mari, sănătoși și frumoși. Doar al doilea a plâns. Amândoi au luat nota 8 la naștere și m- au făcut cea mai împlinită mămică. Moașa mi i- a pus pe ambii la piept și ne- a făcut poze. Eu am apucat să mă uit doar dacă sunt bine amândoi după care au plecat.

Nu am simțit când am fost cusută, eram ușor amețită, dar nu simțeam dureri. Abia așteptam să se termine să îmi revăd copiii. Pentru mine a fost o operație foarte ușoară. Nu plăcută, dar mai mult decât suportabilă. Poate și din cauza tensiunii scăzute. După operație așteptam doar să mă pot ridica repede din pat pentru a merge să îmi văd copiii.

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Experiențe de la naștere din Buftea, judetul Ilfov - povestite de mămici

O nastere plina de emotii si euforie: nasterea naturala la Maternitatea Buftea - experienta mea

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Aletwinsmom8, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII