A treia naștere naturală în săptămâna 41 a fost ca o binecuvantare - experienta mea

A treia nastere naturala in saptamana 41 a fost ca o binecuvantare - experienta mea

A treia naștere naturală în săptămâna 41 a fost ca o binecuvantare - experienta mea

Bebele nostru nu și-a făcut apariția până la 41 săptămâni. Am încercat prin diferite metode să pornesc travaliul, dar nu au funcționat: mancare picanta, plimbări lungi, urcarea scarilor, mancat ananas si ce am mai găsit ca ar putea determina contracții. Nimic nu a funcționat.

La 40+4zile am fost la control și am decis ca cel mai bine este sa raman internata. In a 3-a zi de internare au decis ca este cel mai bine sa mi se puna perfuzie pentru a provoca travaliul, insa bebe nu cobora si nu exista dilatarea necesara.

Vei citi:
Metode să pornesc travaliul
După 1h mi s-a rupt apa
Mi-am tinut al treilea copil in brate

nastere vaginala

Metode să pornesc travaliul

Bebele nostru nu și-a făcut apariția până la 41 săptămâni. Am încercat prin diferite metode să pornesc travaliul, dar nu au funcționat: mancare picanta, plimbări lungi, urcarea scarilor, mancat ananas si ce am mai găsit ca ar putea determina contracții. Nimic nu a funcționat. La 40+4zile am fost la control și am decis ca cel mai bine este sa raman internata. In a 3-a zi de internare au decis ca este cel mai bine sa mi se puna perfuzie pentru a provoca travaliul, insa bebe nu cobora si nu exista dilatarea necesara.

După 1h mi s-a rupt apa

Dupa 10 ore de contracții mi s-a oprit perfuzia, urmand ca a doua zi sa incercam din nou. Dimineața am început iar, dar aceiași situație, bebe nu cobora. Mi-am rugat familia sa se roage, sa fie totul bine si bebe sa fie sanatos, sa pot naște natural. După 1h mi s-a rupt apa, au inceput contracții tot mai dureroase si totul părea sa se indrepte spre bine, dar bebe era tot sus. Am avut binecuvântarea sa dau peste o asistenta atât de bine pregătită și calma, care m-a incurajat si susținut, mi-a dat curaj.

Mi-am tinut al treilea copil in brate

Dupa alte 2h eram cu bebe in brate, exact cum am visat. Naștere naturală, ca sa ma pot ocupa si de ceilalți 2 copii (dupa cezariana este mai dificila recuperarea).

Se pare ca bebe a avut cordonul înfășurat in jurul gatului, iar acesta probabil a fost motivul pentru care lucrurile s au petrecut astfel. Mulțumesc Domnului ca suntem bine si ca am ajuns acasa! Suntem recunoscători ca ne-a ascultat rugăciunile si acum ne bucuram de mica minune! 🤗

Autor - Danisimig, o mamica de la Desprecopii  - primita la adresa redactiei

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiente personale de nastere din Iasi, povestite de mamici

Nașterea prin cezariană la maternitatea Elena Doamna din Iași: bebe avea circulara de cordon - experiența mea

Nasterea la Iași: am trecut prin doua cezariene la Maternitatea Cuza Voda din Iași - experiența mea

Am născut natural la Maternitatea Cuza Vodă din Iași. M-au învățat tot ce trebuie - experiența mea

Nașterea la Maternitatea Cuza Vodă din Iași: eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger după 20 de ore crunte de travaliu.

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Danisimig, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII