Alăptarea este o legătură unică între mamă și copil - jurnal de mami de bebe

Alaptarea este o legatura unica intre mama si copil - jurnal de mami de bebe

Alăptarea este o legătură unică între mamă și copil - jurnal de mami de bebe

Alăptatul este mai mult decât hrănirea unui copil. Este un act de iubire, conexiune și nutriție profundă. Este o legătură unică între mamă și copil, care întărește legătura lor pe termen lung.

Vei citi:
Laptele meu a întârziat să vină timp de 4 zile
Copilul este alăptat exclusiv
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA

Jurnal de mami de bebe

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii AdrianaBlo - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Laptele meu a întârziat să vină timp de 4 zile

Alăptatul este mai mult decât hrănirea unui copil. Este un act de iubire, conexiune și nutriție profundă. Este o legătură unică între mamă și copil, care întărește legătura lor pe termen lung.

În primele zile după naștere, am întâmpinat provocări în privința lactației, iar laptele meu a întârziat să vină timp de 4 zile. În această perioadă, am pus copilul la sân, chiar dacă lactația încă nu începuse, ceea ce a dus la niște răni și la dificultăți în alăptare. Cu ajutorul unui consultant în alăptare, am învățat poziția corectă și tehnicile de atașare adecvate, ceea ce a redus durerea și a făcut experiența mult mai plăcută.

Copilul este alăptat exclusiv

Acum, totul este bine, iar copilul este alăptat exclusiv cu lapte matern. Aceasta a devenit o soluție comodă în anumite situații, cum ar fi calmarea rapidă a copilului sau atunci când suntem în mișcare. Alăptarea nu este doar o sursă de nutriție, ci și un moment special de conectare și iubire între mine și copilul meu, iar această experiență ne-a adus și mai aproape unul de celălalt.

Autor - AdrianaBlo, o mamica de la Desprecopii - publicat aici


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Alaptarea, etapele alaptarii si nevoile bebelusului

Colostru - prima masa a bebelusului tau
Despre stresul primelor zile de alaptare
Alaptarea in timpul puseelor de crestere ale bebelusului
Secretul reusitei alaptatului
Pozitii de alaptare Ghid Complet
Primele zile de alaptare in fapte concrete
Ghid complet al primelor zile de alaptare 
Alaptarea bebelusului: de la nastere la 3 luni

Ghid de alăptare 

Desprecopii este un site dedicat alaptarii, care contine informatii indepedente si ne-influentate de nici un interes comercial - care are un ghid complet si independent al alaptarii. 

Nu suntem patetici si nu consideram ca alaptarea trebuie sa fie un chin pentru mamica desi ii dam oate sfaturile necesare pentru a putea depasi obstacolele pe care le poate avea la inceput. Recomandam sa cititi: Despre stresul primelor zile de alaptare

Citeste toate informatiile de la aceasta sectiune dedicata Alaptarii! Citeste si forumul special Alaptarea de la desprecopii.com - vei intalni acolo mamici ca tine care au intrebari si raspunsuri despre alaptare.

Te asteptam pe forumul special dedicat alaptarii - unde vei gasi mii de intrebari si raspunsuri despre perioada alaptarii: ALAPTAREA BEBELUSULUI

autor: Desprecopii.com, Redactor Medic pediatru Stefana Zamfir - Toate drepturile rezervate 2024

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII