O intalnire Desprecopii la clinica Dent Estet 4 Kids

O intalnire Desprecopii la clinica Dent Estet 4 Kids

O intalnire Desprecopii la clinica Dent Estet 4 Kids

O intalnire Desprecopii la clinica Dent Estet 4 Kids s-a transformat in workshop Dental Care Parenting.
Sambata, 8 Octombrie 2011, partenerii nostri de la DENT ESTET 4 KIDS , prima clinica stomatologica din Romania dedicata in exclusivitate copiilor si adolescentilor, si-au deschis portile special pentru comunitatea Despre Copii , pregatiti cu o multime de informatii utile pentru parinti si copii.

In cadrul programului Dental Care Parenting , parintii, membri ai marii comunitati Desprecopii. au avut ocazia de a afla multe lucruri interesante despre dezvoltarea sanatoasa a copiilor si despre importanta vizitelor regulate la medicul stomatolog pediatru, despre importanta tratarii dintilor de lapte si a tratamentului ortodontic.

Dr. Teodorina Hulpe, medic stomatolog pediatru specializat în ortodontie si ortopedie dento-faciala, impreuna cu psihologul DE4KIDS , dna. Dana Serban- le-au prezentat parintilor principalele motive pentru care copiii trebuie obisnuiti de mici cu vizita la medicul dentist.

Copiii au avut si ei parte de un program educational , apoi au cunoscut-o pe Zana Maseluta, care a analizat cu grija fiecare dintisor al micutilor pacienti. Au învatat jucandu-se care sunt prietenii si dusmanii dintisorilor, ce alimente trebuie sa cunsume pentru a avea dinti frumosi si cat de importanta este igiena dentara.

Informarea este extrem de importanta atunci cand vine vorba despre sanatatea copiilor nostri. De aceea, in data de 5 Noiembrie 2011 va avea loc a doua serie a workshop-ului Dental Care Parenting pentru comunitatea Desprecopii   

Vino si tu cu micutul tau si cu siguranta vei afla o multime de lucruri noi si interesante despre sanatatea dentara a copiilor. In plus, copilul tau va beneficia de o consultatie gratuita in urma careia vei stii cat de sanatosi sunt dintisorii sai.  

Atentie! Membrii comunitatii Desprecopii.com, se bucura de o reducere de 10% la DentEstet4Kids - citeste aici.

Mai cititi: 7 ani: varsta optima pentru aparat dentar si Copilul tau se poate imbolnavi in urma netratarii cariilor

Stomatologie

Tot despre ingrijirea dintilor mai cititi:

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII