5 Avantaje ale aparatului dentar invizibil INCOGNITO 4 TEENS

5 Avantaje ale aparatului dentar invizibil INCOGNITO 4 TEENS

5 Avantaje ale aparatului dentar invizibil INCOGNITO 4 TEENS

Copilul tau refuza purtarea unui aparat dentar, cu toate ca tratamentul ortodontic este singura solutie de a obtine un zambet sanatos si frumos.
Copilul tau refuza purtarea unui aparat dentar , cu toate ca tratamentul ortodontic este singura solutie de a obtine un zambet sanatos si frumos. Aspectul inestetic al aparatelor dentare fixe, insa, este un impediment real pentru copilul tau, iar refuzul sau cu siguranta va duce in timp la tratamente complexe si costisitoare. 

Ce faci atunci cand copilul tau refuza sa poarte aparat dentar fix?

Datorita evolutiei medicinei dentare, acum oricine poate avea un zambet perfect, intr-o perioada scurta de timp. Cu ajutorul singurului aparat dentar complet invizibil din exterior si 100% personalizat - INCOGNITO® 4 TEENS - cei din jur vor observa doar rezultatul: o dantura stralucitoare, o imagine imbunatatita si, bineinteles, un plus de incredere. Copilul tau va accepta cu usurinta tratamentul ortodontic si astfel se va dezvolta sanatos.

5 avantaje ale aparatului dentar invizibil INCOGNITO® 4 TEENS :

 1. Complet INVIZIBIL din exterior
INCOGNITO® este denumit dupa principala sa caracteristica, si anume faptul ca este  invizibil din exterior. Montat pe fata interioara a danturii, acest aparat dentar dentar fix este imposibil de observat de catre cei din jur. Astfel, nimeni nu va sti secretul zambetului frumos al copilului tau.

 2. Usor de purtat
Un motiv pentru care acest aparat dentar invizibil este preferat in SUA este faptul ca prezinta un discomfort minim. Datorita structurii sale si a modului in care este montate, acesta impiedica aparitia defectelor de vorbire si a senzatiei neplacute provocate de clasicele aparate dentare.

 3. 100% personalizat
Cu ajutorul tehnologiei moderne, aparatul dentar invizibil este personalizat in totalitate. Datorita acestei caracteristici, INCOGNITO® este mai sigur si asigura rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt. Astfel, ai siguranta ca micutul tau va obtine rezultatul dorit, indiferent de gravitatea problemei sale ortodontice.

 4. Tratamentul este mai scurt
Un alt avantaj major al acestui aparat dentar invizibil este faptul ca tratamentul dureaza mult mai putin. Actiunea exacta si materialul din care este realizat duc la obtinerea mult mai rapida a rezultatului dorit si, implicit, la mai putine vizite in cabinetul stomatologic.

 5. Rezultatele sunt imediate
In cazul aparatelor dentare clasice, procesul de indreptare a dintilor este mult mai lent, fapt ce determina aparitia unor rezultate vizibile in primele luni. Cu ajutorul aparatului dentar invizibil INCOGNITO®, efectele sunt imediate. Vei fi uimita de rezultate dupa o perioada scurta de timp!

Tratamentul ortodontic implica mai mult decat simpla achizitionare a aparatului dentar. El este personalizat in functie de fiecare caz, necesita controale periodice si o igiena dentara impecabila in timpul purtarii aparatului dentar. Detalii AICI ! Din acest motiv, DE4KIDS le vin in ajutor parintilor.

Doar la DENT ESTET 4 KIDS cel mai iubit aparat dentar este gandit astfel incat sa raspunda pe deplin nevoilor adolescentilor - atat estetice si medicale, cat si financiare. INCOGNITO® are un pret subventionat, iar pacientii se bucura de un discount de 1500 Euro la intregul tratament ortodontic.

Copilul tau a implinit 7 ani si inca nu a fost consultat de un medic dentist specializat in ortodontie? Atunci programeaza-i consultatia ortodontica si afla de la medicul ortodont detalii despre INCOGNITO®.

Atentie: membrii comunitatii Desprecopii.com, se bucura de o reducere de 10% la DentEstet4Kids - citeste aici.

Stomatologie

Campanie a comunitatii Desprecopii

Tot despre ingrijirea dintilor mai cititi:

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII