Cum te descurci cu un copil scorpion?

Cum te descurci cu un copil scorpion?

Cum te descurci cu un copil scorpion?

Ai sau vei avea un micut nascut in zodia Scorpion si nu stii cum se vor potrivi zodiile voastre? www.desprecopii.com te ajuta sa afli. Nu uita insa ca, mai important decit ceea ce spun zodiile sunt ceea ce poti tu, ca parinte sa ii daruiesti prin educatie, suport si intelegere.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Irina
    Irinatrimis la 18/11/2005

    Am un baiat Scorpion care va implini pe data de 16 noiembrie un anisor. Pot sa va spun ca este un copil extraordinar de gingas si istet. Usor intra in contact, chiar si cu strainii, le zimbeste, le face gesturi cu minuta. Este persistent in ceea ce doreste sa obtina, cu greu il sustrag de la intentia sa de a rupe tapetele de pe perete de ex.:-) Este foarte activ si jucaus, de cind a inceput sa mearga colinda toata casa cautind ceva sa mai faca. Nu este capricios, nici rautacios. Iubeste sa fie in prajma copiilor.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII